| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - masal06 Arkadaşlar size tavsiyem sitedeki yorumları okuyun size bir fikir versin fakat sadece fikir versin. çünkü çünkü yorumlarımız bizim öznel, kişisel değerlendirmelerimizdir. Başarılı olmak için Yetenek ,tecrübe , bilgi birikimi, gibi birçok etken var belki "sakın bu işe kalkışma" diyerek yorum yapan arkadaşların kendi yapabilirlikleri ile ilgili gözünden kaçırdıkarı noktalar olabilir Bence işle ilgili objektif temel bir araştırma yapın Basit bir fizibilite yani:) en azından yapmayı istediğiniz iş ile ilgili şirket yetkilileriyle bir görüşün . Maddi ve Manevi olarak bu işi yapabilirmisiniz bunu sorgulayın. BAŞARILAR
|
Aynen bence de bu işi ciddiye alan, teknolojiyi ve müşteri memnuniyetini esas alan kişiler başarılı olur.
Birçok kargo kargo müşteri memnuniyetini bir türlü sağlayamıyor. Adamlar hala elle rota planlaması yapıyorlar. Hiçbir dağıtım o gün yetişmiyor. Yeni teknolojilerden bihaber olan herkes eninde sonunda kaybeder. Rota planlama programları var. O gün kaç kargo kaç müşteriye gidecek, önce hangisine gitmek gerekiyor bunların hepsini yazılımlar yapıyor. Müşteri bilgilendirmesi var, rota optimizasyonu var. Metrobi rota optimizasyonu bunlardan biri.
Alın bakın.
https://metrobi.com/İTÜ'de kurulmuş, adamlar yakında dünyaya açılacak. Ben Türkiye'de böyle bir şey kullanan kargo görmedim. Yarın yurt dışından bir firmadan yatırım alır giderler. Burada hala önem verilmiyor böyle teknolojilere, yapay zekalara...