Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Filipinlerde Ne Tür İş Yapılır Yardım Pls

Başlatanismail_alakanTarih13/02/2012 20:56:11Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
Bu yaz sonunda filipinlere dayılarımın yanına gitmeyi düşünüyorum dayılarım avustralyada filipinlere yerleşecekler benide yanlarına alacaklar ve bir iş yapmayı düşünüyoruz acaba ne iş yapa biliri hangi sektörde iş yapsak daha iyi olur.
dükkan kiraları
mafya ve rüşvet olayları
iş yeri açarken devlet kurumlarındaki işleyiş hakkında bilgi istiyorum

Yerleşim Türkiye / IğdırMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye44 yazı
ne iş yapacağınızı söyleyemem fakat orası hakkında bi kaç bilgi verebilirim. tanıştığım filipinli arkadaşlardan duyduklarımı söyleyebilirim.
hükümetin yönetiminden dolayı yolsuzluk olayı almış başını gidiyor. halkı perişan ve sefil bir hayat sürüyor maalesef, buna rağmen yüzleri hep güleç insanlar, yada bana böyleleri denk geldi. neyse, doğal afetleri çoktur özellikle sel felaketleri ayrıca, tropik hastalıklarını araştır sıtma vb.. parasız pulsuz ama teknolojiyi takip eder, cep telefonları son modeldir. çin'e yakın olmalarından dolayıdır belki. her ülkede filipinli çalışan görmek mümkündür, özellikle orta doğuda çoktur. ucuz iş gücünün katalizatörüdür bu halk. kendi ülkesinde iş bulamadığı için, sponsorship adı altında arap ülkelerine akın etmektedirler. belki onların göremediği fırsatı, sen görüp değerlendirirsin. bu arada keyfini çıkar orda, doğası ve adaları görülmeye değer deniyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye91 yazı
orda biu is olmaz o adamlar kendileri gariban parasi yok burdan almanlar bulasik camasir makinasi alir gibi ordan kadain alip geliyolar yasli almanlar ama sen yine bak bi derim arkadasin dedigi gibi orasi karisik
adam gibi adam FATIH FIDAN

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek Serbest meslek
Yeni Üye62 yazı

manila'da restaaurant açacağız nisan ayında.
filipinler kolay bir ülke değil!
mehmet-ist-@hotmail.com öğrenmek istediğin şeyleri yaz cevaplıyayım..
my

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Mehmet kardeş haala Filipinler demisin? Veya şu anda Filipinler de yaşayan bir Türk arkadaş var mı?

Yerleşim Türkiye / KaramanMeslek Y?siz
Yeni Üye1 yazı
Yaklasik 3 aydir maniladayim burda ingilizce dil egitimi
goruyorum.
Bat

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ö?renci