Arkadaşlar karton kutu yani koli üretimi nasıl makine fiyatları ne kdar kısaca kurulumu nedir birde pazarı genişmi sizce şöyle etrafıma bakınca geniş gibi gözüküyor herşey kolilerde paketleniyor yani bu iş nasıl
Tokatlı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - cagatay54 Cebindeki paraya kurman imkansiz |
Yazıyı gönderen - cagatay54 Actigin konulardan biliyorum kardesim.koli icin 3 4 makine lazim ve artidan karton hammadde alman gerekiyor. |
Yazıyı gönderen - cagatay54 Cok isler var mesela size anlattigim is su an yapilacak is . Imalata gireceginiz zaman en az 100 bin tl yi makinelere yatirirsiniz arti hammadde alirsiniz.al sat yapilabilir bolgenizin ihtiyaclarina gore ama o da ne kadar para birakir belli degil.. |
Yazıyı gönderen - cagatay54 Dedigim gibi yardimci olmak isterim.imalat dediginiz zaman ne uretimi olacak.karar vermek gerek.onemli olan ana amac para kazanmaksa ve uretim imalat isine girilecekse kucuk para kucuk kazanc ve muhtemelen bir sure son kira bile odenemeyecek halde kalirsin.koli uretimi strec film uretimi poset imalati gibi isler yapilabilir ama dedigim gibi 100 bin ortAlama bir sermaye ile yapilabilir.kucuk makine ile baslayip hedefleriniz olursa yukselirsiniz zaten.onemli olan benim dusunceme gore bulundugumuz cevrede olmayan yapilmayan bir is yapmak ve para kazanmak.ozelden size anlattigim bir is vardi.arastirin makine duruyor bu hafta gidecek gibi.bu paralara yapilabilecek getirisi ve onu acik olan bir is sunmustum.sadece ticarete girerken risk almaniz ve cesaretli olmaniz gerekiyor.benim anlatacaklarim bu kadar #128522;umarim en iyi secimi yapar yolunuzu cizersiniz... |
Yazıyı gönderen - cagatay54 Gida ile ilgili yok fakat bir oneri.yapacaginiz is ne olursa olsun isin icinde sizde olun.ustaya calisana mahkum kalirsaniz yapacaginiz is uzun surmez.sadece kasada durayim diye dusunurseniz paraniza yazik etmeyin. |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - tokatlı60
Hocam pki tek bi makine ile yapılacak iş varmı |