Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ped Şişe (boş) Elimde Tonlarca Var Ne Yapabilirim

BaşlatandebberTarih03/08/2011 01:51:35Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye96 yazı
merhabalar arkadaşlar sürekli olarak elimde cola vs.. 1 lt 1.5 lt 2lt 2.5 lt ped su 0.5lt 1lt 1.5 şeklinde boş kullanılmış ama deforme olmayan şişeler oluyor bi şekilde ben bunları nasıl değerlendirebilirim yada bunlardan bi kazanç elde edebilirmiyim dediğim gibi şişeler fabrikandan ilk çıkmış halleri kadar temiz sayılır fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim
Crasy

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Üye358 yazı
iletişim bilgilerini özel mesaj olarak yollarsan hepsine talip olurum tek şartım preslenmiş olması

para peşin

saygılar....
bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye305 yazı

Gerçekten iyimiş çimentosuz beton... Pet şişe deyip geçmeyin arkadaşlar... Çimentolu betondan %12 daha sağlam...
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Üye127 yazı
Bir sekilde 72 adet yazi yazmissiniz forumda bukadar zaman icinde pet sise hakkinda bir bilgiye vakif olmamaniz sasirtici madem sordunuz burun cevabi elinizdeki tum tonaji bana satin ne kadar varsa tonuna 170.00 tl veririm nakit pesin canli para hemen aninda. Eger ciddiyseniz ozele iletisim bilgilerinizi atin ben ciddiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Tonlarca var derken ne kadar tonlarca belirtirmisin 20 ton da tonlarca 200 tonda. Elindeki mal temiz ise pazartesi tatilden donuyorum istanbul da yim pazartesi parani alirsin. Bana ozelden tel nonu at ben seni ararim hayirli isler dilerim...
Murater

Yeni Üye96 yazı
arkadaşlar şöyle söyliyim hangi fabrikadan olduğu önemli değil ama bi tanıdığımın vasıtası ile istediğim kadar boş alabiliyorum elimde hazırda yok sadece acaba değerlendirebilirmiyim düşündüm benim deterjancı dükkanım var lazım olduğu kadar alıyorum ama istediğim taktirde her ay 3 ,4, 5 vss. ton alabilirim ben şimdi tanıdığım dediğim kişiyle yüksek miktar alabileceğimi konuşucam bu konuşma sonuçlanınca gerekli arkadaşlara burdan ulaşıcam yorumlar için tşk en kısa zamanda bilgi vericem
Crasy

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye127 yazı
Arkadasin sana vermekten vazmi gecti , hani bos damacanalarin hepsini alabiliyordun noldu bos damacana ve pet siseleri alamadinizmi ?
Hala sizden haber bekliyoruz alip alamadiginizi bilmek istiyoruz .

Yeni Üye96 yazı
hayır eniştem vazgeçmedide işin ince hesaplarını yapınca bayagı bi uğraş olacağını anladık yüklü alacağımız için kamyon tutulması gerekiyo ve prese verilmesi gerekiyo ayrıca okadar uğraşa rahmen 350 tl ton fiyatı bana pek karlı gelmedi arkadaşım
Crasy

Üye358 yazı
bende 900 tl ton fiyatına alırım

saygılar...

Üye127 yazı
olsun arkadasım damlaya damlaya gol olur

Yeni Üye14 yazı
kayserim atık pet şişenın tonu kac tl dır 900 son fıyatmıdır ????
en güzel söz dogru söz dür

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ö?retmen
Üye358 yazı
şu an ki son fiyat 900 tl dir. resim ve tonaj bilgisi gecerseniz ürüne göre degerlendirme yapabiliriz.

saygılar

Yeni Üye96 yazı
en kısa zamanda buarada sonucu yazıcam saygılar
Crasy