Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kırtasiye İle Tekel

BaşlatankadgfbTarih22/06/2011 21:16:59Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
kırtasiye dukkanım var cadde üzerinde büyük duraga yakın yapmak istediğim bir bölümünü tekel bayi yapmak nasıl yapabilirim ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye39 yazı
fikirlerinizi bekliyorum arkdaslar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye39 yazı
hiçmi fikir veren yok arkadaslar iki iş arasında hangisi daha iyidir ne gibi zorlukları olur yardımc olursanız sevinirim

Yeni Üye55 yazı

tekel bayisi sürümden para kazanan bir sektör bulunduğun yerin insan sirkülasyonunun yoğun olması lazım durağa yakın olduğunu yazmışsın ama bilmiyorum kırtasiyenin kar oranını ama tekel de sigara %5 karla satılır bira %10 karla satılır (soğutması poşetlemesi kar oranını sigara gibi %5 e düşürür ortalama %7 gibi bırakır dondurmanın %25 karı vardır güya dolabın 40 tl elektrik çektiğini söylerler haşat bir dolap getirirler 150 tl elektrik çeker çikolata büsküvi türleri %10-15-20 civarı bıkarır size tavsiyem kırtasiye işinden geçiminizi sağlıyorsanız hiç bulaşmayın gündüz sakin gece hareketli bir sektördür türlü türlü insanla muhatap olursunuz sosyal hayatınız aile yaşantınız bozulur herkesin tatil yaptığu zamanlar siz çalışmak zorundasınız aile dostlarınız bile eskisi gibi gidip gelmezler evinize

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye39 yazı
tesekur edrım halıl45

Üye468 yazı
birde işiniz az olsun helalinden olsun.

Üye305 yazı
Bencede hiç bulaşmayın... Bunun yerine kırtasiye işinizi biraz daha geliştirebilirsiniz. Çeşit çeşit oyuncaklar...yada bayanlar için bijuteri ürünler vs...
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye39 yazı
oyuncak bujıteri hedıyelık esya fılm +kısın atkı bere dahı bulunduruyorum ama yınede olmuyo tek basına tum cesidi toplamak zor oluyo pıyasa uzak tekel istememın sebebı toptancılar sana gelıyo senın gıdıp mal aramana gerek yok daha çokk soylenıcek söz var ama şimdilik bu kadar yeter vs.......