Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Okullar İçin Eğitim Yazılımı

BaşlatanegitimciTarih29/07/2011 14:19:39Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Merhaba, distribütörlüğünü aldığım, ilk-orta ve lise ders müfredatını kapsayan bir eğitim yazılımını okullara (hedef kitle kolejler fen ve anadolu liseleri) satışını yapmak istiyorum. Bu eğitim yazılımı için milli eğitim bakanlığından izin almama gerek var mı?

Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye42 yazı
Nasıl bir yazılım? Biraz bilgi verebilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye150 yazı
distribütörlüğünü almadan önce düşünülmesi gerekilen bir konu değilmi yada distribütörlüğünü alırken alınacak bilgi olmamalımı

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye14 yazı

okullara yönelik fen bilimleri derslerini içeren ders içerikleri arkadaşlar. Dediğim gibi hedef kitle kolej anadolu liseleri ve fen liseleri. Konu ile ilgili araştırma yaptım ancak milli eğitimden izin almak gerekiyor mu yoksa satışında herhangi bir sorun çıkmaz mı bunu öğrenmek istiyorum

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye126 yazı
Eğitimci kardeşim..Yazılımı yazdığınız filmler 3d olarak değilmi ?
Bunu neden soruyorum ,çünkü 3d gözlüklerin gözleri bozduğu söyleniyor.Bunun için MEB nasıl bir yol izler bilmiyorum..
Eğer MEB izin verirse zaten okullar her halukarda izin verir..Benimde kafama yatan bir şey bu..Okul ve kolejlerdede tanıklarım olduğu için böyle bir projeyi düşünebilirim..
Zambaklar_En_Issız_Yerlerde_Yaşar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye14 yazı
Türkiye çapında bayilik ağı kurmayı planlıyoruz. Bulunduğunuz ili ve kendinizi tanıtıcı bir cv yollarsanız size gerekli bilgileri gönderirim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama