Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Melek Yatırımcılar

BaşlatanNeVFeLTarih01/08/2011 21:57:04Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Merhaba arkadaşlar,
dradonsden türkiye yatırımcılarından baybars beyin kurduğu melekyatırımcılar derneğine (www.melekyatirimcilardernegi.org) projesini sunup geri bildirim alan kimse var mı aramızda. bu dernek sizce ne kadar güvenili olabilir denemeye değer mi?

Yerleşim Türkiye / Kocaeli. .Meslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye131 yazı
Selamlar,

ben site girip bir parça incelemiştim. Tam anlamıyla bu işi yapmak içi kurulmuş bir dernek. Baybars Altuntaş (DD Türkiye'den bilirsiniz) tarafından önayak olunmuş.

Şahsen kurumsallığından pek şüphem yok. Bununla birlikte başvuru formunu doldurmak için yeltenirseniz mealen şöyle bir ifade göreceksiniz :"Buraya girdiğiniz her türlü bilgi başkaları ile paylşılabilecektir". Yani hiçbir gizlilik taahhüt yok. Yarın bir gün fikrim çalındı derseniz dediğinizle kalabilirsiniz.

Bununla birlikte hangi melek yatırımcı size bu güveni verecek derseniz da ayrı bir konu elbette.

Kolay gelsin,
Başarılar.
en büyük kurnazlık dürüstlüktür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye122 yazı

ben iki kez form doldurdum.yatırımcı arayan girişimciyim. şu ana kadar arayan soran yok.Türkiyede hangi iş yolunda gittiki bu iş de gitsin.ben umutlarımı yitirdim..projelerimi rafa kaldırdım.bu saatten sonra önümde trilyonluk imkan olsada benim içimde heyecan uyandıracağını zannetmiyorum.kaybedebileceğim en değerli şeyi ,yani umutlarmı kaybettim.parasız hiç bir şey olmuyor. sende varsa olur. yoksa boşver. günde 20 30 tl kazan bak keyfine .hele şu zamanda bu ülkede hiç bir şey olmaz.girişim sertifikam var girişimci desteği almaya hakkım var.iş kurmak için 27000 tl hibe almayı bile hakettim ama ipe un seriyorlar.vermemek için binbir türlü engel çıkarıyorlar.bu ülkede prosedürleri aşarsak ancak o zaman iş yapılabileceğini öğrendim. onun için boşver gitsin.......essorte...............
essorte

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Gyda