Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kömür Ve Oduna Alternatif Yakıt Pellet

Başlatanmangal komuruTarih27/07/2011 23:19:17Yorum59

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Pellet ( sıkıştırma talaş ) ısınma ve enerji ihtayacımızıa cevap veren yeni ve çevre dostu bir yakacak türüdür. AB ülkeleri, Amerka ve Rusya bu ürünle uzun zaman önce tanışmış ve benimsemiş olmasına karşın Türkiye'de hala çok iyi bilinmemektedir. Yanma sırasında zararlı gaz çıkarmaması , kömüre oranla az atık bırakması nedeni ile kapalı alanlarda güvenle kullanılabilmektedir. Odun ve kömüre göre daha fazla ısı ve yanma süresine sahiptir.
Kullanım alanları Kazan, soba, barbekü, mangal, fırın, su ıstma kazanları ve endüstriyel ısı ve enerji kazanları
Ukrayna'dan Pellet ve Briket toptan satışlarımız başlamıştır.
Dilerseniz adınıza marka yapılabilir.
Resimler

Tanıtım Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=-d-uzfnexaY

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Yeni Üye73 yazı
slm ürünleriniz hayli ilgimi çekti
mail adresim datamay@gmail.com
telefon numaranızı da eklerseniz sormak istediğim bir kaç soru var

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Y?siz
Yeni Üye12 yazı
merhaba detaylı bilgi gönderebilirmisiniz fiyat nekadar tonda satış yaptığınız apartman ısıtma kazanlarında hangi ürünü kullanabileceğimiz gibi
durmusozcam@hotmail.com
Durmuş ÖZÇAM
0 536 5457625
durmusozcam@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MilasMeslek Elektrik / Elektronik
Üye217 yazı

iyat bilgisi ve daha detaylı bilgi mail atarsanız memnun olurum iyi çalışmalar

ugrturker@gmail.com

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Üye119 yazı
bir ara bende araştırdım pellet yakıtını fakat fiyat olarak avantajlı ama sobalarını üreten firmalar sınırlı türkiyede ve elektrik yoksa benim bildigim tüplü modeli yok bence birazdaha büyük alanları ısıtmak için düşünülmeli (konferans salonları,askeriye dağ karakolları,şantiyeler vs..)
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda
Üye265 yazı
Pahali o fiyatlara satilmaz alternatifi var

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Üye216 yazı
Ürünlerinizin fiyatlarini yazarmisniz, min. alim 33 Palet.
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye80 yazı
fiyatı buraya yazın herkes görsün ne bu gizlilik.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
meraba ürünün fiyatını ve diğer detayları mail atarsanız çok sevinirim
ahcelebi9@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di? hekimi
Üye126 yazı
Hem ilan veriyorsunuz hem de fiyatı gizliyorsunuz.

Fiyatı yazında bilelim özel mesaj atmak zorundamıyız.

Ticaret yapıyorsanız bu gizlilik niye ?

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Üye136 yazı
Toptan mangal kömürü işi yapıyoruz. Direk ithalatçıyız. İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.
Saygılarımızla,
www.novamangal.com
info@novamangal.com
0 530 158 88 98
Facebook sayfamız :
www.facebook.com/novaenerji

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
Ürün hakkında bilgi ve fiyat gönderir misiniz ? Teknik özelliklerini de.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Yöneticilik
Yeni Üye72 yazı
ürünün hangi tip talaştan ve kalorisi ayrıca fiyat özele atın lütfen

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ymalat
Üye135 yazı
Resimlere baktım bizim buralarda iyi gider arkadaşım.Lakin kafama takılan devamlı tedarik yapabilecekmiyiz ayrıca fiatlarını nedir maile atarsan sevinirim.

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ticaret
Üye351 yazı
fiyatlar hakkinda bilgi alabilirmiyim.Belcika teslim..0032 484 460 230

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Saty? / Pazarlama
Üye127 yazı
Peraknde ve Toptan fiyat,En az Gönderim Hacmi şeklindeki bilgileri detaylarıyla istiyorum,İlglenirseniz sevinirim.ahsag@tnn.net
ahsag

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ticaret
Yeni Üye48 yazı
Ankara da bulunan pellet tesisimizde imalat yapmaktayız.

0531.0.220.220 den ulaşabilirsiniz. İbrahim Emre.
0531.0.220.220 Emre İbrahim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye115 yazı
zaten kullanılıyor, küçük ölçekli mobilya imalathanelerinde çıkan talaşı ya kendileri kullanıyor yada kullanabilecek insanlara veriyorlar. ayrıca çabuk alev alıp çabuk söndüğünden çok mantıklı değil.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
Yeni Üye15 yazı
YENİLENEBİLİR BİOKÜTLE ENERJİDE
ATIKLARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
1. ORMANSAL ÜRÜNLERİN (AHŞAP - MOBİLYA - TAHTA PALET - KERESTE - TOMRUK KAPAĞI - 30 CM ÇAPA KADAR DOL ODUN PARÇALARI - KABUKSU ÜRÜNLER - KOZALAK - VS...) PARÇALANIP ÖĞÜTÜLÜP KURUTULULARAK PELLET YAKITA ÇEVRİLMESİ
2. TARIMSAL ATIKLARIN (ÇAY TOZU - MISIR SAPI - PAMUK SAPI - HAŞHAŞ SAPI - KEKİK TOZU - BUĞDAY SAPI - ARPA SAPI - SAMAN ARTIKLARI - ÜZÜM ÇÖPÜ - VS...) PARÇALANIP ÖĞÜTÜLÜP KURUTULULARAK PELLET YAKITA ÇEVRİLMESİ
3. ÇIRÇIR - İPLİK - TEKSTİL - GERİ DÖNÜŞÜM - KAĞIT VE AMBALAJ FABRİKALARIN ARTIK VE ATIKLARININ ÖĞÜTÜLÜP KURUTULARAK PELLET YAKITA ÇEVRİLMESİ
4. BÜYÜK BAŞ VE KÜÇÜK BAŞ HAYVAN GÜBRELERİNİN ÖĞÜTÜLÜP KURUTULULARAK PELLET YAKITA VEYA KURU GÜBREYE ÇEVRİLMESİ
5. 2 FAZ VE 3 FAZ ZEYTİN YAĞ POSASI PİRİNANIN KURUTULUP PELLET YAKITA ÇEVRİLMESİ VE KARASU MADDESİNİN BUHARŞALTIRILMASI
6. MEYVE POSASI (NAR KABUĞU - PORTAKAL KABUĞU - ŞEFTALİ ÇEKİRDEĞİ - ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ VS...) ÖĞÜTÜLÜP KURUTULUP PELLET YAKITA ÇEVRİLMESİ
7. MADEN ATIKLARININ ( LEONARDİT - TORF - BENTONİT - GRAFİT TOZU - MERMER TOZU - KÖMÜR TOZU VS ... ) KURUTULMASI
8. KANALİZASYON VE ARITMA ÇAMURLARININ KURUTULARAK PELLET YAKITA ÇEVRİLMESİ
9. PARÇALAMA - CİPS - YONGA -TOZ TALAŞ - ÖĞÜTME - KURUTMA - PELLETLEME - SOĞUTMA - TORBALAMA - DEPOLAMA - TAŞIYICI SİKLON SİSTEMLERİ VE FULL OTOMASYON SİSTEMLERİ KURMAKTAYIZ !!!

0554 983 97 58

BİOMAKSAN ENERJİ KURUTMA VE PELLETLEME SİSTEMLERİ
Tel : 0232 853 16 38
E-mail : biomaksanenerji@gmail.com
Adres : 7 Eylül Mah.5534 Sok.No:112 TORBALI / İZMİR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye265 yazı
SELAM ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BULGARİSTAN DA OTEL MOTEL RESTAURANT TEKSTİL I VE ELEKTRİK MALZEMELER I ILE ILGİLİ BAYILIKLER VERILECEKTIR DETAYLAR ICIN BANA ULASABILIRSINIZ IYI GÜNLER ahmetozabaci@gmail.com
Tr gsm +905455920385
BG gsm +359886991693

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye34 yazı
ırak pazarı için uygunsa orda pazarlama imkanım var.fiyat şartaları anlatırsanız sevinirim..

Yerleşim Türkiye / ?yrnakMeslek Ticaret