Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kömür Ve Oduna Alternatif Yakıt Pellet

Başlatanmangal komuruTarih27/07/2011 23:19:17Yorum59

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Pellet ( sıkıştırma talaş ) ısınma ve enerji ihtayacımızıa cevap veren yeni ve çevre dostu bir yakacak türüdür. AB ülkeleri, Amerka ve Rusya bu ürünle uzun zaman önce tanışmış ve benimsemiş olmasına karşın Türkiye'de hala çok iyi bilinmemektedir. Yanma sırasında zararlı gaz çıkarmaması , kömüre oranla az atık bırakması nedeni ile kapalı alanlarda güvenle kullanılabilmektedir. Odun ve kömüre göre daha fazla ısı ve yanma süresine sahiptir.
Kullanım alanları Kazan, soba, barbekü, mangal, fırın, su ıstma kazanları ve endüstriyel ısı ve enerji kazanları
Ukrayna'dan Pellet ve Briket toptan satışlarımız başlamıştır.
Dilerseniz adınıza marka yapılabilir.
Resimler

Tanıtım Videosu
http://www.youtube.com/watch?v=-d-uzfnexaY

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
59 yorum
Yeni Üye18 yazı
İlgilenen arkadaşlar lütfen mail adreslerini bıraksın.
Fiyatlar mail adresinize gönderilecektir.

Üye305 yazı
Bilgi almak istiyorum. (markalı ve kocaeli teslim şeklinde) Türkiye için izinler vs gerekli ise mailde belirtirseniz değerlendirebiliriz.
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Üye152 yazı
Peraknde ve Toptan fiyat,En az Gönderim Hacmi şeklindeki bilgileri detaylarıyla istiyorum,İlglenirseniz sevinirim. josee_cm@hotmail.com İyi çalışmalar
joSe

Yerleşim Türkiye / SamsuMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
arkadaşlar isteyenlere bu ürünun makinasını yapmaktayız yardımcı olabilirim prina, odun talaşı vs gıbı ürünlerı pellet yapa bilirsınız

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Yöneticilik
Yeni Üye18 yazı
fiyatlar mail adreslerinize gönderilmiştir

Üye358 yazı
slmlar mangal kömürü nikli arkadaşım ilk iki resimdeki ürünlerin (kayın,kavak,meşe-çam) Kayseri teslim fiyatınızı ögrenebilirmiyim.

sakıncası yoksa forumda fiyat gecerseniz sevinirim sizin için sakıncaysa koniksten özel mesaj ile bilgilendirirseniz fiyat burdaki maliyetimizden uygunsa çalışmak isteriz tonajlı şekilde
saygılar...

ustalar nikli arkadaşım bünyemize yeni makina alımı düşüncemiz var bizim kullandıgımız makina alman malı amandus (kahl) 110kw
eger ürettigin makina bunun gibi iddalı ürünse görüşelim.

saygılar..

bilgi paylaşıldıkca anlam kazanır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
bahsettınız makınaları bılıyoru ve vermıs oldugunuz ucretlerınıde bence hıc gerek yok sız bana kaç mm ölçlerde ıstediğinizi ve gunluk ne kapasıtde ıstediğini belırtın yeterlı

Yeni Üye18 yazı
Ustalar, makine mi yapıyorsun makine mi satıyorsun, ne yapıyorsan aç bir konu başlığı orada yap.
Başkasının verdiği ilan üzerine ilan vermek ne kadar ticari ahlaka sığar.
Kayserim, Ustalara varsa bir diyeceğin özel mesaj at, mail at. Burayı kendi muhabbet alanınıza çevirdiniz.
Nasıl insanlarsınız siz anlamadım.

Yeni Üye26 yazı
ben kımsenın işine karısmam ticaretınede sadece ark bahsettıgı makınanı aynısını turkıyede yapan yok onun ıcın yardımcı olmak ıstedım yapan firmalarda istediklerı gıbı yapmıyor

Üye358 yazı
mangal kömürü nikli arkadaşım ürünlerin fiyatını nasıl ögrenecez sizden bu ürünlerin hem üreticisiyim hemde tonlarca baglantılı satıcısıyım fiyatınız uygunsa yüksek tonajlı alalım istedik ama fiyat bilgisini vermediniz henüz

saygılar...

Yeni Üye18 yazı
Kayserim lütfen özel mesaj bölümüne veya mail adresinize bakınız.
eğer yakmangalkomuru@hotmail.com adresine telefon numaranızı bırakırsanız sizi arayabilirim. Ramazan ayı süresince Türkiye'deyim.

Üye358 yazı
maillerimi kontrol ettim süzgeç bölümüne gelmiş o gönderdiginiz maildeki fiyatlara ben alım yapamam ilginiz için teşekkürler başarılar dilerim.

saygılar...

Yeni Üye18 yazı
Sn Kayserim,
Sizi 2. uyarışım Oraya yazmışsınız "o fiyatlara ben alım yapmam" diye
Siz almayabilirsiniz almayın da zaten. Bu sayfayı okuyacak ve fiyat isteyecek diğer arkadaşları neden etkilemeye çalışıyorsunuz.Bu lafın neden yazdığınıza anlam veremedim.
Bu kadar çiğ ticaret adamı olunmaz. Başkalarının yaptığı işe biraz saygınız olsun.

Üye358 yazı
Yanlış anlama arkadaşım kendin Türkiye isen zaten ürünün satış rakamını biliyorsundur ve gönderdigin fiyat bana uymaz dedik başkasına uyar alır ben bilemem fiyatınızıda acıklamadım zaten diger arkadaşlara gelince sizden ürünü alırken yurt içindeki fiyat ne kadar diye araştırma yapmadan alacaklarını sanmıyorsunuz heralde

Kimsede hayalle araştırmadan helede yurt dışından ürün almaz sizin ürününüz için demiyorum genel olarak diyorum yurt dışından ithal etmekteki amaç yurt içindeki fiyattan makul olması demek degilmidir sizce

Aım,satım,üretim fiyatlarını bildigim için size çiğ ticaret gibi gözüktüyse yazım özür dilerim.

saygılar...

Yeni Üye18 yazı
Adamın biri ölmüş cehenneme gitmiş.Yer beğenmesi için şeytan bunu dolaştırıyormuş,
Bir yere gelmişler ateşte büyük bir kazan içinde insanlar yanıyormuş.Kazanların başında da zebaniler kazandan çıkmaya çalışanları tekrar kazana geri atıyormuş, Adam burayı beğenmemiş demiş başka bir yer bakayım. Şeytanla beraber başka bir bölüme geçmişler yine ateşte büyük bir kazan içinde insanlar ama bu yerde zebaniler yokmuş. "Burada hiç zebani yok neden kimse kazandan çıkmaya çalışmıyor?" diye sorunca şeytan gülmüş ve "Burada Türkler yanıyor.Biri çıkmaya çalışsa ötekiler paçalarından tutup geri çekiyor.Onun için burada zebaniye ihtiyaç yok." demiş
Kıssadan hisse çıkaracak olan çıkarsın. Tabi anladıysa.

Yeni Üye52 yazı
"Mangal Kömürü " arkadaşım yazdıklarında ve söylediklerinde seni haklı buluyorum.Ancak yazmış olduğun fıkra itibariyle de atışmalarını ve düşüncelerini sana engel olanlara yapmanı rica ediyorum.Bir kuyruk acın varsa sana konuşana cvp ver.Türkler için aşalayıcı tarzda ki bu fıkran için senin tavrını hoş bulmadım.Üç beş çapulcu birşey yazdı diye bu tarz konuşamazsın.Biz öyle bir ecdadın çocuklarıyız ki bu günlere kadar geldik.Herkes haddini bilecek arkadaş....
ezancepte@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Yeni Üye33 yazı
ürün ve fiyatlar hakkında tanıtım ve bilgi verirseniz memnun olurum.

mustafa1882@hotmail.com
Ziraat Mühendisi
0555 5541040

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye39 yazı
Ürün hakkında detaylı bilgi rica ediyorum.

graphycraft [at] gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis