Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1 Milyon Tl Var Süt Ve Süt Ürünleri Fabrikası ?

Başlataneray2658Tarih15/06/2011 03:11:20Yorum100

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba arkadaşlar,yeni üye oldum siteye.Benim yaklaşık 1 milyon tl em var süt ve süt ürünleri tesisi kurmak istiyorum sizce mümkün mü ?. Marmara bölgesinde bir arazi,100 büyükbaş hayvan ve gereken makinalarla birlikte yetermi ?. İlk başta büyük süt firmalarına süt satarak başlarım daha sonra kendi markamı bile kurabilirim diye düşündüm ama sizin görüşlerinizide almak isterim.Veya bu paraya biraz daha düşüğünede olabilir ne iş kurulabilir .... Saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
100 yorum
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ihdogu

1 İNEK 5-7 KG ARASI SÜT VERİR
100 İNEK ORTALAMA 600 KG ÜRÜN VERSE

1 İNEK 5-7 KG ARASI SÜT VERİRSE SENDE O İNEGİ OLDUGU YERDE KESMEZSEN HAYVANCI DEGİLSİNDİR :))

ARKADASIM 25-30 KG SÜT VERİR BİR SÜT İNEGİ ORTALAMA OLARAK :))

40-45 KİLO SÜT VEREN İNEK BİLE VAR

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - deligonlum
Tamamen Türk sağlık bakanlıgı ve Tarım ve Koy işleri bakanlıgı kodeksine uygun bitkisel ürünlerden ineklerin dogal süt üretimini %700 e kadar katlayan bir formülasyonun patent başvurusunu yapan bir ekip var.Böyle bir para ile bu işe gireceksen bu tarz zor bulunur buluşların da tescilini al derim.Aynı paraya 7 katı kar demek bu.İlgilenirsen ilgili gruba seni yönlendiririm.

İNEK SÜTÜNÜ % 700 E KADAR ARTTIRIRSAN İNEK 3 GÜNDE KOYUN KADAR KALIR ARKADASIM:))
500 KİLOLUK BİR İNEK SANA 25 KG SÜT VERİR
SEN %700 DEGİL
% 400 ARTTIR BUNU İNEK 100 KG SÜT VERSİN 60 BÜYÜKBAŞIM VAR 60 IDA SENİN OLSUN

Yeni Üye62 yazı

KONUYU ACAN ARKADAS SEN BU PARAYI NASIL YAPTIN ???
GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİ YA

BUGUNE KADAR CALISMISSIN 1 MİLYON YAPMISSIN BAK NE GÜZEL AYNEN DEVAM ET

Üye227 yazı
iyi çalışmalar
ben 4 senedir bitkisel gıda takviyeleri üzerine izmirde faal bulunan bir firmam var.
portföyümde 300 e yakın müşterim var ve piyasada hatırı sayılır bir yerdeyim. Türkiye ye ilk defa dr mehmet öz ün tavsiye ettiği african mango yu getirdim. istanbul radyolarında reklamı yapılan vitrix maximum performans hapının marka sahibiyim. ofisimin yanında 10 kişilik call centerım bulunmakta. ayrıca yeni satın aldığım internet sitem var. www.sifamagazasi.com
aylık kazancım net 10 000 tl fakat reklam bütcesiz
bu ve buna benzer bir kaç iş projem var. isterseniz yüz yüze görüşerek bu parayı nasıl değerlendirebileceğimizi görüşebiliriz adres bilgilerime www.he-kagroup.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz
www.sifamagazasi.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye19 yazı
erbilde satılık ayran yoğurt fabrikası tüm izinler alınmış pazarı hazır devretmek istiyoruz.
erkan 0532 680 85 12 / erkan12uzun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye81 yazı
Konu açmak bedava..
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye50 yazı
eray kardeşim en son birbuçuk yıl önce yazmış siz hala konuyu sıcak tutuyor yorum yazıyorsunuz. eray şu an zengin oldu. ben öğrendim. eski parayla 1 milyonu varmış:)))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Doktor
Yeni Üye89 yazı
komedi ya...sanal eğlence...1 milyon tl em var diyen arkadaş muhtemelen yılbaşı çekilişinden bekliyor bu parayı...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye56 yazı
selam dostlar arkadaşın açtığı konu esasında benim de çok merak sardığım bir konudur.ama benim ki şöyle idi.benim hatunun köyü bomboş ama köyün arazileri dümdüz.dedesi bir bal üretiyordu(ALLAH rahmet eylesin)daha zamanı gelmeden sipariş ile bitiyordu.ben -dede biz bu köye sığır besiciliği kursak , bütün köylüden dernek olarak 1000 lira toplasak,köyün tarlalarını da yem için kullansak.istanbulta bir de tanzim satış mağazası kursak,kasap olan gençlerimizi bu mağazaya alsak,işsiz olan gençlerimizi de köydeki bu besi çiftliğimizde istihdam etsek olmaz mı.yanına da senin yaptığın bu arıcılığı geliştirip tanzim satışta yapsak olmaz mı dedim.dede bana olur evladım olur ama bizim bu geri insanımızla olmaz demişti.ben dernek toplantılarında dile getirdim adamlar kendi köyünde yap o dediklerini deyip sepetlediler beni.
ahhh ahhh benim köyümde ot bile bitmiyor dostlar ot.
halbuki 300.000 tl ye devlet desteği de alarak adam başı 1000 liradan koca bir tesis kurulup fıstık gibi iş yapılabilirdi.ama bağnazlık işte ne yaparsın.
dediğim yer erzincan ın bir köyü devlet desteği de var istanbul da kurtuluş feriköy erzincanlı dolu sadece orada 1 tanzim satış mağazası bütün üretilen ürünün satışına bile yeter di.
uzun lafın kısası arkadaşım.devlet desteği olan bir yerde dediğin tesisi kur bir de kendi satış mağazanı kur mezbahaya vereceğine merzbaha fiyatına vatandaşa sat ürününü hem vatandaş temiz et yer hem de sen sürekli sıcak para ile işini devam edersin.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye107 yazı
Marmara bölgesinin Paşalimanı Adasında, HaberTürk'ün de sahipleri oldukları Ciner grubunun ortaklarından olan kişinin (adını unutttum) orada çiftliği var. 40-50 hayvan mevcut. Neredeyse her sabah kamyonetlerle sütler biryerlere gidiyor. Demek istediğim marmara bölgesinde uygun bir arazi (fiyatı değişir fakat ortalama 300bin) + hayvanlar + güvenlik + çalışanlar + birkaç kamyonet + depo/ahır/baraka ile birlikte kâr sağlanabiliyor..

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ö?renci