Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

1 Milyon Tl Var Süt Ve Süt Ürünleri Fabrikası ?

Başlataneray2658Tarih15/06/2011 03:11:20Yorum100

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Merhaba arkadaşlar,yeni üye oldum siteye.Benim yaklaşık 1 milyon tl em var süt ve süt ürünleri tesisi kurmak istiyorum sizce mümkün mü ?. Marmara bölgesinde bir arazi,100 büyükbaş hayvan ve gereken makinalarla birlikte yetermi ?. İlk başta büyük süt firmalarına süt satarak başlarım daha sonra kendi markamı bile kurabilirim diye düşündüm ama sizin görüşlerinizide almak isterim.Veya bu paraya biraz daha düşüğünede olabilir ne iş kurulabilir .... Saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
100 yorum
Üye410 yazı
konuyu açan arkadaş inandırıcılıktan çık uzak,1 mly tl si olan biri burada konu açıp amatör ,iş yapmak isteyen az parası ,bilgisi olan kişilere danışmaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Yazmayı düşündüğüm şeylere gerek kalmadı. sdogan34 arkadaşıma bilinçli ve gerçekçi aynı zamanda sağduyulu yorumlarına kesinlikle katılıyorum.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Turizm
Yeni Üye83 yazı

önce bende inanmadım ama sora birde baktım oda benim gibi sanayiciymiş sonradan olabilecegini düşün düm adalı arkadaş insan sanayide işin den ve insanlarla ugraşmaktan oyle bir bıkıyor lii şöyle bakıyor hayaatta her şeyde bi üç kagıt dönüyor nereye bakarsan clkı cıkmış anlıyacagın birazda aslın köylüysee en iyi fikir insanlarla degilde insanlardan uzak bir yerde hayvanlarla ugraşmak oldugunu anlıyorr ve arkadaşa bir kez daha diyorum bu işi sermay7e senden işcilik bu işi anlıyan ehlii birin den olmadıkca nereye gidersen gittt yem fabrikasının içine bile kursan ciftligi zarar edersinnn saygılarımlaa
hayvancılık ve her nevi gıda ticaret ve toptancılıgı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
Size bir tavsiyem var kalkınmada öncelikli yerlerden bir arsa alın, almış olduğunuz arsaya gerekli fizibilitelerini hazırladıktan sonra Avrupa birliği ve dünya bankasının vermiş olduğu hibe krediler var tarım ve hayvancılık için bu işlemler için size danışmanlık yapabilirim. Eğer ciddi olarak isterseniz beni 0 537 521 24 11 gsm numarasından arayabilirsiniz ve size çok karlı gelecek bir imkan sunabilirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye70 yazı
Bu isi yapan cok yakin oldugum kisiler var ve emin ol gorundugu kadar kolay degil heleki olaya yabancisin hic bulasma derim.eger illakide yapicam dersen burda vakit harciyacagina bulundugun yerin universitesne git zirrat fakultesnden hocalarla konus yada bilgi alabilecegin profesyonel kurumlara danismalisin bence.

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Üye242 yazı
Süt ve süt ürünleri işletmesi kuracaklar için Tarım Bakanlığının yüzde elli hibe desteği var. Proje hazırlatıp bu konuya yönelebilirsin. hem süt hayvancılığı yapıp hem süt işleme tesisi size birçok avantaj kazandırır ama yalnızsanız sizi çok zorlar. Süt işleme tesisi kurduğunuzda bayramı, tatili unutmanız gerekiyor. ayrıca işten anlamanız da gerekiyor. Sizin yerinide olsam yüzde elli hibe desteğini kaçırmazdım. selamlar..

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Veteriner
Yeni Üye4 yazı
merhabalar,
sizin fikriniz güzel.biz ege tarım konfederasyonu teşvik projelerinden 100 baş hayvan ve 50 baş hayvan süt üretimi çiftliği dam barınak fizibilitesi ve fiyat keşif ile projeleriyle ilgileniyoruz.
2011 fiyatları ile 100 baş hayvan için arazi hariç teknik olarak yapılabilecek projeli ve devlete kayıt sistemi şartlarına göre, size 1.300.000 tl ye maledilebiliyor.
burada teknik olayan damlar için 1.000.000 tl yeterli olabilir.
hibe almak ve rekabetsiz kazançlı bir önerim var.
ege bolgesinde hazırlığını yaptığımız ancak finansal beklentilerimizle ertelediğimiz bir iş dalı var. kurbağa bacağı yetiştiriciliği ve tamamı ihracat pazarı hazır bir sektör. rekabet yok. 500.000 tl de başlangıçta iş görüyor. ve 1 yıl sonrasında % 40 hibeleri var.
yada inşaat yap-sat işinde biz kendi karınca kararınca
usulü ufaktan gidiyoruz.bu paralara kazançlı garantili iş yapılabilir.fikir almak isterseniz tel. 533 416 6671 den arayabilirsiniz veya burdan mail atabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Üye127 yazı
Ben 1989 yılından bu günümüze kadar süt hayvanı yetiştiriciliği ve süt ürünleri imalatı' nın içerisinden gelen birisi olarak böyle bir soruya cevap için çok uzun zaman ayırmak gerktiğini düşünüyorum. Bu iş bir milyonum var bu işi yapayımmı ile olabilecek birşey değil, inanamıyorum, saygılarımla.
BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
bu para ile 6 -7 milyonluk tesis kurabilirsin ama nerede olduğun önemli. devletin desteği iki şekilde bir hibe birde faizsiz yedi yıl vadeli kredili. birde avrupa birliği projesi hibe desteği ama nerde olduğunuz önemli. buna dikkat edin bence 4 -5 bin lira verin ve danışmanlık şirketlerinden yardım alın. yada koyunlu bedava danışmanlık hizmeti veriyor orası ile temeasa geçin yada beni ortak alın. :)
cps

Yerleşim Moldavya / KomratMeslek Ythalat / Yhracat
Üye242 yazı
Berat06 kardeş. zamanında saanen keçi yetiştiriciliği yapmış biri olarak derim ki; keçi sütünü, özellikle saanen keçi sütünü pazarlamak çok zordur. çünkü saanen keçi sütünden kaliteli peynir de yapılamaz. zaten saanen işini bırakma nedenimiz sütüne pazar bulamadığımız içindi. Arkadaş bence bu konuyu da iyice araştırsın derim. selamlar

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Veteriner
Yeni Üye88 yazı
Yalanınızı yiyeyim.. bırakın bu tip başlıklara cevap vermeyi.. 1 milyonu olanın burada işi ne açlıuktan nefesi kokuyordur kesin..
Önce: Samimiyet,Dürüstlük ve Güven

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ticaret
Üye101 yazı
benim abim yaptı kurban bayramında satarım diye bir sene besledi bayramda dışarıdan ital anguslar geldi adam yedirdiği yemin parasını çıkaramadı çok riskli bir iş derim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye162 yazı
1 milyon tl var sen konikstesin ?

git 5 milyarını ver bir uluslararası danışmana sana en faydalı kazançlı işi bulsun..dicem ama 1 milyon tl si olan internete düşüyorsa ...
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Üye173 yazı
ya bırakın boş yere kafa patlatmayı 1 trilyonu olan adam buraya yazı mı yazar o 1 trilyonu kazanan adamın burda fikir alma olasılığı nedir milletle eğlenme kardeşim sende.
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye239 yazı
eray bence saneen keçisi al köylüye ver beslesin sütünü al bu şekilde tasarruf yapabilirsin.
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Yeni Üye12 yazı
bence ucuz ve çevre koşulları uygun geniş bir arsa al genişlemeye müsait bir plan yap ama binaları azar azar yap. işi öğrendikçe planına eklemeler yap yeminin bir kısmını kendin temin edecek tarlan olsun gerisi gelir
imzaya gerek yok sözüm senet, diyenlerden nefret ederim

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ö?retmen
Üye113 yazı
okadarparayı nerde kazandıysan o işe devam ett....
YUSUF

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
Yeni Üye12 yazı
haklısın kardeş. ben elimdeki birkaç kuruşu bile ya borsa ya doğrudan ortaklık ile üretime katmaktan yanayım. bu devlet bizim. ona bizden başka kimse para vermeyecek
imzaya gerek yok sözüm senet, diyenlerden nefret ederim

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ö?retmen
Üye238 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - UmT
ya bırakın boş yere kafa patlatmayı 1 trilyonu olan adam buraya yazı mı yazar o 1 trilyonu kazanan adamın burda fikir alma olasılığı nedir milletle eğlenme kardeşim sende.

Parası olmayanın fikri değerli olamaz mı? :D

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Mühendis
Yeni Üye71 yazı
O para ile süt ürünleri fabrikası kurulmaz, çünkü aslolan sütü toplamak... ve ürününüzü sattığınız vadeye dayanabilmeniz... sizi kısa sürede çevrenizde bu işi yapan köklü firma varsa yer; fiyatı kısa süreliğine yukarı çeker veya yazın sütün bol olup alınmadığı dönemde sizin elinizdeki sütçülerin sütünü 15-20 gün alır ve siz işleyecek süt bulamayıp, pazarlama ve satış ağınızı boşa düşersiniz.

İkinci şık; o parayla doğrudan süt toplama işine girer, sağlam bir firmaya sütü satar, güçsüz rakiplerinizi ezersiniz ve birkaç sene sonra kendi ihtiyacınızı görecek miktara ulaşınca siz çalıştığınız fabrikaya kütük atarsınız.

Süt işi YAŞ iş.... Sağlam sermaye gerektirir.

Elinizdeki paranın 20 katı varsa gelin Aksaray'a size istediğiniz yerden sütü toplayayım, hem de SÜTAŞ'a rağmen...
İade/Atık Ekmek, bisküvi-kraker, unlu mamüller, cips, Çekirdeklik Ayçiçeği, ayçiçeği fosu-kabuğu alım ve satımı

Yerleşim Türkiye / Adana Ve AksarayMeslek Mühendis
Yeni Üye2 yazı
piyasada cok rakipler var isim yapmislar bunlarla basa cikilirmi bilinmez piyasayi iyi arastirmak gerekiyor az bir parada yatirmiyorsun benim fikrim sadece bukadar buyuk bir para ile daha baska islerde kurulabilinir bu buyuklukte bir para yatirmak bence cok risk li para kolay kazanilmiyor allah yardimcin olsun hayatinda basarilar dilerim

Yerleşim ALMANYA / EssenMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye28 yazı
O İŞ DEVLETTEN PARA ÇARPMAK İÇİN GİBİ SEN DIŞARDAN BKMA HİÇ KİMSEDE SIRRINI PAYLAŞMIYOR BEN İNŞAAT YAP SATILMAZSA DAİREN OLUR GARANTİ İŞ BEN ÖYLE YAPIYORUM 0532.511.65.26 ARARSAN DETAYINI KONUŞURUZ HAYIRLISI OLSUN
kadir öz

Yeni Üye9 yazı
yatiriminiz bende olsa ben plastik fabrikasi acmayi dusunurdummm elinizdeki paraa makullll ve plastik risksizzz bi sektorrr
HASAN

Yerleşim Irak / ArbylMeslek Ymalat
Yeni Üye16 yazı
arkadaşlar benim uygun arazim ve kosgebe uygun besiciye kredi onaylı ben bile yapmıyorum cünkü pazarın iyi olmazsa olmuyor iyi arştırınız.ben sizin yerinizde olsam rahatıma bakar ailemle güzel günler gecirirdim.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Tekstil
Üye554 yazı
konu acılalı bir sene olmus arakdas ne yaptı acaba :)

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Yeni Üye49 yazı
bir milyonun var ve sen burda fikir soruyorsan diyecek bir şey yok o bir milyonu nasıl yaptıysan iki milyonda yapabilirsin yeterki bizede yol öğret

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
bukadar insan talep gösterip adamda bu konuya millete yorum yaptırdıysa demekki adam yetenekli,benimde tirilyonum var yokmu artıran

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye61 yazı
Ben bu konuyu 1/2 ay once araştırmıştım.Ulkemizde hayvancılıkla ilgili ne üretiyorsanız üretin , ürettiginiz malı (et,sut,yumurta,tavuk) nihai tüketiciye satamadıktan sonra tatmin edici bir para kazanılamıyor.Eziyeti siz çekiyorsunuz/Riske siz giriyorsunuz ama Besi yapıyorsanız mazbağalar,süt yapıyorsanız mandralar,tavuk / yumurta yapıyorsanız büyük firmaların hem kucağında oluyor hemde sizin kar marjınızla istedikleri gibi oynuyorlar.İşte bu yuzden Ulkemizde Besicilik sadece kırsal alanlarda , evlerinin bahçesinde yetiştirme yoluna gidiyorlar ,neredeyse evin hanımı o gün evde ne yemek yapmışsa hayvanlarda onu yer hale gelmiş.Ben Fransa da gormuştüm bir köyün tamamı süt inekçiliği yapıyor ve alınan sütten her ev tamamiyle aynı standartta peynir üretip direk kendileri toptancıya veriyorlardı
Bende bunu sizlerle paylaşmak istedim

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye3 yazı
Tamamen Türk sağlık bakanlıgı ve Tarım ve Koy işleri bakanlıgı kodeksine uygun bitkisel ürünlerden ineklerin dogal süt üretimini %700 e kadar katlayan bir formülasyonun patent başvurusunu yapan bir ekip var.Böyle bir para ile bu işe gireceksen bu tarz zor bulunur buluşların da tescilini al derim.Aynı paraya 7 katı kar demek bu.İlgilenirsen ilgili gruba seni yönlendiririm.
TUNCERYUZ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk