İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Galvanizleme Tesisi Kurmak İstiyorum. . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
40 yorumY
Yeni Üye1 yazı
ydimitokali@gmail.com
M
Yeni Üye89 yazı
mesut
W
Yeni Üye1 yazı
Nezih bey merhaba galvaniz tesisi kurmakla ilgili yapmış olduğunuz fizibilite çalışmasını bana da gönderebilir misiniz rica etsem. wasgoda_41@hotmail.com
E
Yeni Üye10 yazı
Ensar06
E
Yeni Üye10 yazı
Buyuk ocak cok is mesela 16 metrelik galvaniz ocagi ile avrupa pazarina acilabilinir .gunluk 90 ile 100 ton arasi galvaniz yapilabilir. Avrupada galvaniz satan firmalar var.buyuk metal firmalarininda ihaleleri alinirsa .tahmin bile edilemeyen karlar elde edilebilir.bu konuda gercekten yatirim yapacak gucte olan biri varsa kurulum ve isleyis konusunda yardimci olabilir.butun deneyimlerimi anlatabilirim.
Ensar06
E
Yeni Üye10 yazı
Galvaniz tesisi kuracak arkadaslara duyurumdur.benim sermayem olsa ben kurardim .kuracagi tesiste buyuyup dahada ilerlemek isteyen varsa irtibata gecsin.galvaniz konusunun cigerini bilirim.
Ensar06
E
Yeni Üye10 yazı
Hem 6 lik yada 8 lik kazan nedir ya misket mi galvanizleyeceksiniz?kuruyormusun en azi 11 en fazlasi 16-17 metrelik kuracaksinki dunya devleri arasina gireceksin yaptigin galvanizle.ah be cikmaz ki hem fikir sahibi biri.
Ensar06
Ç
Yeni Üye2 yazı
selam arkadaş bende sıcak daldırma galvaniz hatı kurmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim. mehmetcete23@gmail.com
Ç
Yeni Üye2 yazı
sevgili arkadaşım senden ricam sende olan fizibilite raporunu bana yolar mısınız rica etsem mehmetcete23@gmail.com
E
Yeni Üye10 yazı
Ensar06
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz