Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100. 000 Tl Sermaye İle Bodrumda Ne İş Yapılır

BaşlatanbodrummutiTarih13/05/2011 09:43:10Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Herkeze merhaba;
ben 14 yıllık bankacıyım,bodrumda yaşıyorum.artık kendi işimi kurmak istiyorum..fakat henüz ne yapacağıma karar vermiş değilim.işin adını henüz koymuş değilim.siz olsanız bu parayla bne iş yapardınız bodrumda....sezona bağlı kalmadan (çünkü 4ay)12 ay yapabileceğim iş konusunda farklı düşüncesi olan varsa lütfen paylaşın....

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye12 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - darnglove
halen günceldir , vito ile viptransfer işi ile ilgilenenler var mıdır yorumları bekliyorum

ben ilgileniyordum ancak param yok almadım arkadaşım orda marmariste çalışıyor abi araba al gel diyor bildiğim kadarıyla aracı sız kullanıyorsunuz bahşişsiz 4500 gibi para alıyorlarmıs şöfor + araba bhşişlerde oluyor diyordu

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Esnaf
Üye335 yazı
Evet bende duydum onlari ama gercegi ogrendim ki birkac saglam firma disinda kimseden soylenilen gunde parani alamiyorsun ve isin sonunda sezonda sadece birkac aylik para aliyosun etraftan duyduguma gore....yoksa telqfuz edilen rakamlar cok guzel kredi cek gir o derece...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye198 yazı

Merhabalar ;
Erkek ihraç fazlası markalı boxer toptancısıyım düşünürseniz detay için instagramdan @boxersepeti
İsimli sayfadan ürünlere bakabilirsiniz
Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama