Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100. 000 Tl Sermaye İle Bodrumda Ne İş Yapılır

BaşlatanbodrummutiTarih13/05/2011 09:43:10Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Herkeze merhaba;
ben 14 yıllık bankacıyım,bodrumda yaşıyorum.artık kendi işimi kurmak istiyorum..fakat henüz ne yapacağıma karar vermiş değilim.işin adını henüz koymuş değilim.siz olsanız bu parayla bne iş yapardınız bodrumda....sezona bağlı kalmadan (çünkü 4ay)12 ay yapabileceğim iş konusunda farklı düşüncesi olan varsa lütfen paylaşın....

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye42 yazı
bende bodrumda yaşıyorum,okadar sermayem olsa arazi cok mevcut oldugundan paint ball oynanacak profesyonel bi paint ball alanı insaa eder (ormanlık,daglık vs) acentalarla otellerle anlasır bodrumda eksik olan bu oyundan para kazanırdım,

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Turizm
Üye920 yazı
merhabalar.. budrumda 12 ay yapabilecek iş.. dekorasyon işi dır. wep adresimi inceleın. www.granitsanat.com
veya facebook taki sayfamı. Granit Sanat Emzar Nebieridze olarak bulursunuz.
bodrumdan bir çok müşterim de vardır.
doğal taş dekorasyon sektörde ilk ve tek profesyonel üretici firmaız. bodrumda sadece 50.000tl harcasın ve bodrum ve il sinirlar muğla bölgesinde tek merkezi ortak işletmemiş olacaktır. kazanci % 300 den başlayan iş dır miminmum normalı % 500 ve dahası.
eğer ciddiyiseniz ve bu rakkam gerçekten varr? iş için değerlendirmek istyorsaniz ve kendi işini kurmak ,başarmak,kazanmak ve büyümek istyorsaniz? görüşelım
gsm:05427672476
msn:granitsanat@hotmail.com
saygilarimla emzar nebieridze. başarılar ve bol şans dilerım.daima.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye79 yazı

en iyi iş bildiğiniz iştir,yada kimsenin yapmadığı iştir ama bunun içinde uzun soluklu olmanız lazım,
bodrum çok özel bir yer,2 gurup insan yaşar
1-hizmet alanlar
2-hizmet verenler
siz önce hangi kesime hitap edecek iş yapmayı düşünüyorsunuz,
HER MEVLANAYA BİR ŞEMS GEREK

Yerleşim Türkiye / Mu?la
Yeni Üye8 yazı
sahibinden.com a girin oradan yüz bin tl sermayeyle alınacak gayrimenkullere bakın
uygun fiyatlara web sitesi yapılır

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Üye1359 yazı
ekmek fırını açardım herhalde.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
çok fırın var bodrumda o biraz zor...
gayrimenkul fiyatları almış başını gidiyor....benim tek düşüncem bodrumda olmayan bir işi yapmak
ama ne????

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye15 yazı
FARKLI DÜŞÜNCESİ OLANLAR LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Üye310 yazı
Bilmem kalmış mıdır ama orada olmayan iyi bayan giyim markalarından birinden franchise almak.
Yine aynı şekilde, ünlü bakım ve kozmetik markalarının satışının yapılacağı bir kişisel bakım-sağlık dükkanı açmak.
Kadın giyim-bakım ve bebek-çocuk giyim gibi yerlerin iş yapmadığını görmedim valla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye99 yazı
1 ADET MERCEDES VİTO ALIN ACENTALARLA ANLAŞIN V.I.P HAVAALANI TRANSFERİ YAPIN.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Mühendis
Üye508 yazı
bankacılık dünya'nın en stresli mesleklerinden biridir,
Kendi işini yapmak ise( esnaflık ) Dünya'nın en zor işidir Üstelik bankacılık kadar streslidirde..

Benim sana tavsiyem ne iş yaparsan yap şu an ki işini bırakmadan yap

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı
yapmanız gereken tek şey auto king frenachise almaktır. ben çok istedim ama sermayem olmadığı için alamadım. en yakın auto king fethiyededir. her servis fethiyeye kargo ile çalışmaktadır. detayları isterseniz pm atın analatayım ...

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Yöneticilik
Üye1359 yazı
ingilizce / almanca / fransızca / rusça kitap satan yerler var mı ? avrupalı kitap okumaya bayılır. her ne kadar kitabıyla gelse de hem yabancı yazarların hem de Türk yazarlardan bu dillere çevrilmiş kitap satan bir yer açarsanız ilginç bir müşteri talebiyle karşılaşabilirsiniz. risk almak isteyenlere duyrulur.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye1359 yazı
aklıma "yabancı yerel radyo" kurmak geldi ingilizce almanca italyanca rusça vs şarkılar çalacak bir radyo. biraz reklamla da tanıtım yapılarak işte otel olsun mekanların olsun sürekli reklamlarının döneceği bir radyo ilgi çekecektir .. bodrumXXL FM gibi bir isim fena olmaz aslında
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye42 yazı
BEN CE KİŞİSEL ÜRÜNLER MALUM ORAYA İNSANLAR PARA HARCAMAYA GELİYOR .SAAT,GÖZLÜK,HEDİYELİK,DÜKKAN BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE ÇEŞİT ARTTIRILIR TEMİZ İŞ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye98 yazı
bi kac donum alanda sera kurabilir. tarimla ugrasabilirsiniz.. paraniz yetmezse cok uygun tarim destek kredileri alabilirsiniz.. tabi boyle bir ise ilginiz varsa.. ne yaparsaniz yapin severek ve zevk alarak yapmalisiniz, bu sayede basari gelir sonra para gelir.. sevmeden yaparsaniz ayaklariniz o ise geri geri gider.. siz isi is sizi sevmez.. ne basari olur nede para.. kural 1 budur bence..
kaan

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye1359 yazı
son durum nedir ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye15 yazı
hala bekliyorum .....

Yeni Üye4 yazı
Minimum 30,000 tl parası olan arkadaşlar beni mutlaka arayın nerede hangi ilde olursanız olun farketmez ben ürün satmıyorum. Size bir iş yerini anahtar teslim hiçbirşeye karışmaksızın size teslim ediyorum dekorasyon,reklam ve programları dahil herşey içinde+sizinle 5 gün konaklıyor ve tam eğitimini veriyoruz, size birtek resmi işlemler kalıyor.
*Peki iş ne; Türkiyede yeni profesyonel oluşmaya çalışan bir sektör ben Eskişehirde yapıyorum ve her ile bunu yaymaya çalışıyorum. Emin olun maliyetsiz hammaddesiz akarı kokarı yok ve parası hem garanti hemde güzel bir iş!!!
Ümit ÖZ 5443798694/aspava_kral26@hotmail.com
SERMAYESİ OLUPDA İŞSİZ HERKEZ İŞ SAHİBİ OLACAK!

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Dany?manlyk
Üye434 yazı
Ümit iştahımız kabardı arkadaş. Hadi anlat da herkes bilsin dimi. Neden seni arayalım ki bir bildiğin varsa anlat daha detaylı bilgi için isteyen tatmin olan kafasına takılan soruları sana sormak için arar şimdi ben arıyacağım heee tamam diyeceğim kapatıcam sonra.... sonrası yok. Sakın kızma sadece olacakları yazıyorum yanlışsam özür dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
haklısın gökmen arkadaşım...

Yeni Üye15 yazı
arkadaşlar yokmu başka düşünceleriniz.varsa lütfen paylaşın benimle

Yeni Üye15 yazı
geniş bilgi verirseniz sevinirim mehmethas bey

Yeni Üye1 yazı
slm bodrumda restaurantımız var ortak arıyoruz tesisimizde yüzme havuzu hayvanat bahçesi ve 1000 kişiye kadar dügün alabiliyoruz
mert

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
Salat Bar kurun hocam.... istiklal caddesinde bir örneği vardı...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye335 yazı
bende yerlesnmeyi dusunuyorum yat kaptaniyim ancak birkac kisiyle netten konustugum kadariyla normalde 5bin tl civari olan yat kot maaslari 2000 e kadar dusmus durumda moralim cok bozukdu bende baska sektr ariyorum bodrum icerisinde

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye410 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ümit ÖZ
Minimum 30,000 tl parası olan arkadaşlar beni mutlaka arayın nerede hangi ilde olursanız olun farketmez ben ürün satmıyorum. Size bir iş yerini anahtar teslim hiçbirşeye karışmaksızın size teslim ediyorum dekorasyon,reklam ve programları dahil herşey içinde+sizinle 5 gün konaklıyor ve tam eğitimini veriyoruz, size birtek resmi işlemler kalıyor.
*Peki iş ne; Türkiyede yeni profesyonel oluşmaya çalışan bir sektör ben Eskişehirde yapıyorum ve her ile bunu yaymaya çalışıyorum. Emin olun maliyetsiz hammaddesiz akarı kokarı yok ve parası hem garanti hemde güzel bir iş!!!
Ümit ÖZ 5443798694/aspava_kral26@hotmail.com

arkadaşım özelden mesaj almayı bile kısıtlamışsın ,hayrola bu kadara gizleme nin anlamı nedir ,hiç güven vermiyorsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bodrummm
1 ADET MERCEDES VİTO ALIN ACENTALARLA ANLAŞIN V.I.P HAVAALANI TRANSFERİ YAPIN.

Bende bodrumda yasiyorum vip transfer isine halen girilir mi acaba acentelerle anlassak sezon cok kosa degil mi

Üye335 yazı
halen günceldir , vito ile viptransfer işi ile ilgilenenler var mıdır yorumları bekliyorum

Yeni Üye96 yazı

Madem Bankacisin , Bankerlik muessesini yabana atmasan iyi olur .

Datca'da salyangoz ciftligi kurardim maliyet 20.000 civari olur .

Geri kalan 80.000 tl'yi bankaya verir aylik gelir alirdim .

6 - 8 ay icerisinde salyangozlar satilacak hale gelirler.

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek