Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Büyük Firmaların Yetkili Servisi Olmak. .

BaşlatangencturkgmlkTarih26/04/2011 20:50:04Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Konunun tam yeri burası mıdır? bilemedim umarım burasıdır.

Ben kısaca beyaz eşyalarda yetkili servis cilik işini merak ediyorum.
İnternette ve çevremde araştırmalarım sonuçu Yetkili servisi olmak istediğiniz firmaya teminat bedeli ödeniyor. Bunun yanında iki adet kapalı kasa kamyonet tipi araba istiyorlar, Cadde üstünde dükkan vs vs.

Benim bilmek istediğim, Birkaç firmanın birden yetkili servisi olabiliyormuyuz. Mesala Bosch, Arçelik, beko,

Birde Forumda bu işi yapan yada bu forumda bu işi yapan tanıdığı olan varsa konu ile ilgili detaylı bilgi verebilirse çok sevinirim.

Herkese İyi günler,

Yerleşim Türkiye / bursaMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye546 yazı
Daha pazar günü beko nun yetkili servisini yeni alan bir arkadaş evdeki bulaşık makinası tamiratı için geldiğinde görüştük bir miktar, Şimdilik hayatından son derece memnun, hatta ayrıldığı eşine ve ondan olan çocuğuna nafaka verebilecek ve yeni bir yuva kurabilecek kadar da kazanan bir arkadaşımız. Detayları bilemem ama demek ki kazanıyor ki senin de odaklanman gereken sadece kazanmak üzerine olmalı bu arkadaştan benim edindiğim izlenim kazanıyor.

İnşallah sen de kazanırsın ister bu işinde ister daha sonra karşına çıkacak diğer bir işte.

Saygılarımla
Nakipoğlu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye10 yazı
Yorumun için teşekkürler.

sadece kazanmak üzerine odaklanmıyorum daha çok gereksinimlerini araştırıyorum. Bulundum ilçede bir kaç büyük firmanın yetkili servisi var. Sorduğumda ikincisini vermezler diyorlar nüfüs ile alakalıymıs galiba bu konularda bilgi toplamak amacım.

Yerleşim Türkiye / bursaMeslek Elektrik / Elektronik