Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Arkadaşalar Sizce Ne Tür Bir Dükkan Açmalıyım ?

Başlatanynsshn333Tarih25/04/2011 12:59:14Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye50 yazı
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE DEĞERLİ VAKTİNİZİ AYIRIP YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM.

ARKADAŞLAR DÜKKANIN KONUMU 2.300 ÖGRENCİ BULUNAN BİR İLKOKULUN ÇAPRAZINDA 20 METRE MESAFEDE. OKULUN TAM KARŞISINDA KIRTASİYE VAR ONUN YANIDA BAKKAL. OKULUN DİGER ÇAPRAZINDA SIKMA-BÖREKÇİ VAR. İŞLEK BİR CADDE ARABALARIN VE YAYALARIN KULLANDIĞI BİR YOL ÜZERİNDE. HAFTA SONU ÖĞRENCİLER DERSANELERE GİDERKEN BU YOLU KULLANIYOR. DÜKKANIN 10 METRE YANIDA İSE BAŞKA BİR KIRTASİYE VAR. HASTANEYE 200 METRE. DÜKKANIN ARKA CADDESİNDE DE DERSANE VAR. DÜKKAN 60M2 DİKDÖRTGEN BİR DÜKKAN.

DÜKKAN BİZİM KİRASI OLMAYACAK FAKAT AYLIK 1.000 TL CİVARI KREDİ BORCU VAR.

CADDEDE 6 KIRTASİYE 4 BAKKAL 1 SIKMA-BÖREKÇİ 1 HALI YIKAMACI ESNAF VASIFINDA ÇALIŞMAKTA

SİZCE BU MEVKİYE NE TÜR BİR SEKTÖR NASIL BİR DÜKKAN AÇILABİLİR. SİZİN TECRÜBE VE GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİDİR.

BENİM AKLIMDADA BAZI PROJELER VAR TABİ EN ÇOK YÜZDEYE SAHİP PROJE ŞUDUR BİR PATİSERİ İLE ANLAŞIP ONLARDAN POAÇAYIALIP SATMAK VE KENDİMİZ SIKMA BÖREK ÇAY KAHVE AYNI ZAMANDA DÜKKANIN BİR KISMI BAKKAL TARZI ÖĞRENCİYE YATKIN OLARAK BİRDE GOLF YADA ALGİDA DONDURMA DOLABI KOYMAK ŞU ANDA KAFAMDAN GEÇENLER BUNLAR BUNU DA DEĞERLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜR EDERİM İLĞİNİZDEN
?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye50 yazı
fikrim hakkında bir yorum yada kendi kendi fikirleri olan arkadaşların paylaşmasını rica ederim
?

Üye245 yazı
büfe aç sıcak soguk sandvic

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye50 yazı

sandviç nasıl olur bilmiyorum fiyatları nerelerde sizin ilgili olduğunuz bir alan mı eğer öyle ise birAZ DAHA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
?

Üye109 yazı
bence dükkanı kiraya ver dostum :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye13 yazı
züccaciye bujiteri oyuncak tarzında bir dükkan olabilir.bol çeşitli olacak.dondurma gibi öğrencilerin elinin altında hemen alabilecekleri bişeylerde koyabilirsin.
Niyet hayır,akıbet hayır...

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye167 yazı
oturdugun eve kira ödemiyorsan,
*emekli maaşı gibi sabit bir maaşın yada gelirin varsa,
Dükkanın kira getirisi tatmin edici birşeyse,

fantastik arkadaşın dediği gibi kiraya verebilir, aklında bir fikir varsa hani başka bir iş de yapabilirsin..
bu 4 ü bir araya geldimi tadından yenmez şimdi :)

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye229 yazı
eyer kiraya vermyi düşünmüyorsan kendim bişeylewr yapacam diyorsan en mantıklısı gıda okul dersane hastene diyon en makulu yemek üzerine bişeyler yap ufak bi büfe çay tost hamburger sosisli çeşit dahada arttırulabilir ..
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
okul öğrecilerine yönelik bir kaç dükkan varmış zaten sen sadece pastanın bir köşesinden aşıcaksın tüm okul senden almıycak haliyle bence farklı bir iş kolu aç veya kiraya ver

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye50 yazı
merabalar arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim konumuza gelince şu an okulun tam karşısındaki kırtasiyi biz işletiyoruz yeni dükkanı kiraya vermek hiç içimden gelmiyor kırtasiyeye vermem zaten birisi gelse en fazla 350-400 tl kira verir işletmek kafamda

denemek rumuzlu arkadaşa ; oturdugun eve kira ödemiyorum, emekli maaşı gibi sabit bir maaşın yada gelirin yok henüz 23 yaşındayım , Dükkanın kira getirisi tatmin etmez düşüncesindeyim

efsunlu rumuzlu arkadaşa ; yazınıza itafen öncelikle karşı okul biraz popüler bir okul veliler doktor öğretmen asker savcı %80 i böyle okul çıkışında caddede park edecek yer bulunmuyor erkenden geliyorlar biraz bekliyorlar tabi kuru kuru beklemiyorlar şu an işlemde olan sıkma-börekçide çay soda falan vakit geçiriyorlar bu esnaf 2 gündür okulla arası bozulmuş öğretmenlere size muhtaç değilim evim var arabam var demiş bütün esnaf ve çevre oraya tepkili. BEN DÜKKANA öğrenciler için olsun veliler için olsun öğretmenler için olsun böyle poaça pasta börek tarzı bişiler bir köşesine bakkal gibi dondurma cips o tarz bir düşüncem var

?