Arkadaşlar merhaba. İstanbul ve İzmirde çeşitli satış pazarlama işlerinde yöneticilik, grup şefliği ve satış sorumluluğu görevlerinde bulundum. Eğitim satış paz./Okul gezileri org./Stand çalışmaları/Ttnet başvuru satış paz./dijitürk sat.paz. gibi hizmet satış pazarlamada tecrübem oluştu.Ailemden dolayı Fethiyeye yerleşmek zorunda kaldım ve yaklaşık 15-20 gün oldu. Çalışmak ve bir işleyiş kurmak için sabırsızlanıyorum açıkcası. Yaşım otuz oldu ve bu tecrübelerimi bir çatı altında toplamak istiyorum. Plan-programım şu; 3 - 4 odadan oluşan bir ofis tutarak işe başlayacağım. harita odası, toplantı odası, call center odası, sekreterlik odası. Ücretsiz bayilikler alacağım.Ttnet, dijitürk, yada araştırmalarım sonucu muğla bölgesindeki en giden hizmet ihtiyaçları gibi. pirt time ekipler kurarak belirli sürede çalıştırarak eğiticem. Sahada nerelerde stand kurabilirim çalışmaları yaparak stand çalışmalarına başlayacağım. yetişen personellerden ekip başı yaparak bir alt ekip kurmalarını sağlayacağım. Ofis içi data ve call center grubu oluşturacam. Hem içerden hem dışardan sistemi ile muğla bölgesinde satabileceğime inandığım hizmet ürününün satış pazarlamasını yapacağım. Şirket ismini marcom sat.paz. olarak düşünüyorum tavsiyelere açığım. Hedefim herhangi bir ürünün satışa pazarlamaya mı ihtiyacı var? yada herhangi bir firma satış ekibine mi gereksinim duyuyor? marcom sat.paz.bunlara cevap verebiliyor konumuna gelmesidir. Sizce mantıklı mıdır?Yorumlarınızı bekliyorum.
İlk mesaj