Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sermayasiz İş-sermaye Başlangıcı

BaşlatanyenibirfikirTarih19/07/2012 21:16:24Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Herkese İyi Akşamlar diliyorum.Üniversite mezunuyum ve bölümümü yükseltip elimde altın bilezik olsun istiyorum.Yaşım 23 olduğu için artık derslerden okumaktanda sıkıldım.
Elimde sermayem yok.Ailem beni girişim konusunda ne yazıkki desteklemiyor.
Buradaki abilerimden ablalarımdan ricam bana neler yapabileceğim hakkında fikir sunabilirler mi.Şunu da belirtmemde yarar var.İleride amacım kendime ait bir işletme sahibi olmak.Pazarlama konusunda deneyimim yok ama bu iş de cazip görünüyor.Nereden nasıl başlarsam yol katederim ve sermaya elde ederim.Her yorumunuzun benim için değeri var.Teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye413 yazı
bence ailen senin icin en dogrusunu dusunuyor. asla ve asla ailenin razi olmadigi bir olusuma yeltenme. ve hatta aklindan bile gecirme. kurtlar sofresinda seni meze yaparlar. sonrasinda kendine olan inancinida yitirirsin. asla toparlayamazsin. okulunu basariyla nasil bitirirsin onu dusun, gerisini birak ailen halletsin
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Yorum için Teşekkürler..Ben okulumu bitirdiğimde bu mesleği yapmak istemiyor olucam.Sadece bir dönem sermaye için yapabilirim bilmiyorum..Bir de ben direk olarak sektöre atılmayı düşünmüyorum.Bu işi nasıl öğrenebilirim.Ya da nereden başlasam benim için daha iyi olur.Bu şekilde aileminde ikna olacağını düşünüyorum.Onlar bilmediğim için böyle düşünüyorlar eminim.Ancak muhakkak bir yerlerden tutup bir şekilde düşüp kalksamda bu işe bir yerden girmem gerekiyor.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sa?lyk hizmetleri