Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Evi Sattım Bu Parayı Ne Yapayım

BaşlatanmorizanteTarih31/03/2011 23:01:18Yorum34

İlk mesaj
Yeni Üye42 yazı
Arkadaşlar eski bir evimiz vardı bunu an itibariyle sattım ve bir kaç gün içinde elimdeki net para 75.000TL.

Bu para sizin elinizde olsa nasıl değerlendirirsiniz. Bu sorunun cevabına ciddi şekilde, güvenli bi gelir yaratacak uslüpta cevap verirseniz memnun kalırım.

to be or not to be

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
34 yorum
Yeni Üye33 yazı
beylerr adam evini satmış ,belki başka evi var yada yokk.şimdi birileri gelipte bu adama hadi aslanım gir ticarete büyük para var denilirmi..ben 12 senedir ticaretle uğraşıyorum..ticaret bilgi,birikim tecrübe ve sermaye işidir...bunlar olsa bile yinede % 100 kazanamıyorsun..hee tabiki ticaret çok iyi birşey herşey yolunda giderse...
çalışarak 1 yılda kazanacağını, yeri geliyor 1 haftada kazanabiliyorsun..lakin bu iş herkezin harcı değill..bu kadar konuşmaya rağmen benım harıcımde kımse öneri getirmedi arkadaşa yapacağı iş konusunda..ben yukarıda dedimki ; sen yenı başlıyorsan ticarete en risksiz olanına gir. ..benım düşüncelerim bunlar...

DİP NOT : ÖMER SEVEN BEY ,SİZİN İLKYAZINIZDA TİCARET YAPMA DİYENLER ,TİCARİ IQ SAHİBİ DEĞİLDİR GİBİ BİR İMANIZ VARDI.Kİ SİZİN YAZINIZIN ÜSTÜNDE BEN BU TARZ BİR CÜMLE KURMUŞTUM...DİREK ÜSTÜME ALINDIM..ONA RAGMEN GAYET SAYGILI BİR CEVAP VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.
bayvaz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye920 yazı
Ticaret cesaret ister ve kendine güven.akıl ve disiplın,yenilık ve girişimcilik...PAİLAŞIM ve DÜRÜSTLUK.!!!
eğer bunlar insanda yoksa ister 1.000.000.tl olsa hiç bir işi başaramaz...hele hele başkalarin aklina dinleyenler...
herkes ticaret yapar da bir kayde yoktur...milatdan evvel vardi,bügün de var ve her zaman olacaktır...
akıllı olan kazanir ve büyür.cesur olan girişir ve başarır.
herkese saygilar...
alın sizlere örnek: www.granitsanat.com
Türkiye ye geldim türkçem bilmyordum,büyük param da yoktu,kimsey de tanımyordum,araştirdım hangi sektörde ve hangi üründe boşlukm var!!! ben yapsam taklit eden ve rakiplerin olacak mi? olacaksa da nezaman olacak?
pyasada tanınmyan,bilmeyen,anlmai vermeyen nasil yapilacak,hatta 100 kişiden bana denen bu iş türkiyerde gitmez,satilma,olmaz ve yapamazsın....başaramazsan...
inadına başladım,ürettim,sattim,müşterileri kazandım ve bana dyenler benden bayilik istediler...kimse de vermedim bayilik...tanımadiyi kişilere bayilik verdım...
ben önce kendime inandim,güvendim ve gişiştim... BAŞARDIM...
Şu an tüm türrkiye ye ürün satyorum ve hizmet veryorum...ayrica avrupadaki bazi ülkelere...
SİZ DE BAŞARACAKSİNİZ !!! yeter ki kendinize güvenin...
saygilar ve herkese boş şans,hayrli kazançlar...
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.

http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye32 yazı

otur ye kardeşim iş yaparsan \ el yer
bey

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Tekstil
Yeni Üye18 yazı
30 dakikada Gram altın Hesabınızda Hemde Taksitle ....
www.grams.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm