İlk mesaj
Genel İlanlar
Çok Tuhaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
68 yorumG
Yeni Üye9 yazı
H
Üye237 yazı
HSN
E
Yeni Üye14 yazı
öncelikle herkese merabalar arkadaşlar yazılarınızın nerdeyse tamammını okudum ama kusura bakmassanız elle tutulur her hangi bir fikir yok galiba aynı şeylerin etrafında dönmüşsünüz bir şirket üç kişi üzerinden işletilir pazarlamacı muhasebeci ve malın kalitesinden anlıyanve temin edecek kişilerdir bunun dışında benim şahsii fikrim yaş sebze meyve ihracatı yapalirseniz çook iyi kar bırakır tabii bunu için biraz sremaye gerekli elinizde soğuk hava deposu olacak e ürün mevsimindeyken birinci elden alını bekletilecek sonra kışın piyasaya sürülecek benden bukadar eğer biriş kurmak isterseniz bende katıla biirim eğer isterseniz
Y
Yeni Üye2 yazı
12/11/2007 : 21:21:13#64
Web sitesi
Alıntı
M
Yeni Üye1 yazı
Evet arkadaşlar birlikten güç doğar projenize bende katılmak istiyorum kayseride oturuyorum asıl mesleğim
muhasebecilik ama şu an 5 yıldır inşaat işiyle meşgulüm fakat sermaye birikimi ve bunu iyi bir projeyle
destekleyerek hayata geçirmeye bende varım tartışalım ve haberleşelim kendi şirketimizi kurup kendi çapımızda borsa oluşturalım güzel fikir
muhasebecilik ama şu an 5 yıldır inşaat işiyle meşgulüm fakat sermaye birikimi ve bunu iyi bir projeyle
destekleyerek hayata geçirmeye bende varım tartışalım ve haberleşelim kendi şirketimizi kurup kendi çapımızda borsa oluşturalım güzel fikir
mefa
B
Yeni Üye13 yazı
13/11/2007 : 11:24:31#66
Web sitesi
Alıntı
küçük bir sermayeyle güzel ve kazançlı bir iş kurmak isteyenler bu yazıyı muhakkak okusunlar..
evet ilk akla gelen "nedir bu şin sırrı?" sorusu oluyor. bu işin sırrı çok açık. güvenlik sistemleri.. bu sektör zamanımızın en hızlı ilerleyen sektörlerinden birisi. bir zamanlar lux olan sonrasında ihtiyaç haline dönüşen ve şimdi mecburiyet olan bir sektör. güvenlik sistemleri her işte olduğu gibi bilgi isteyen fakat ticari bir zihniyetle bakıldığında bilgiden çok beceri isteyen bir sektör. işin içine girdiğinizde göreceksiniz ki, basit kuralları bilen bir teknik ekiple bu işin başarılmaması ve kazançlı çıkılmaması işten bile değil.ve bu konuda bir avantajınızda şu olacak. firmam bu konuda teknik eğitim vermeye açık üstelik riske attığımız hiçbir zaman büyük meblalar değil. elinizde yüklü ürün bulundurmak zorunda değilsiniz.. elinizde ürünlerin sadece örneklerinin bulunması yeterli. müşteriniz işi onaylasın, siparişinizi iletin ve ürünler türkiyenin neresinde olursanız olun 1-2 gün içerisinde elinizde olsun. işte iş ve iş kurmak bu kadar basit.
firma merkezim adanada bulunmakta ve elegance ürünlerinin akdeniz bölge distribitörlüğünü yapmakta. 1995 yılında kurulan firmam kurulduğu günden bu güne elektronik güvenlik sistemleri alanında faaliyet göstermekte olup 1997 yılından itibarende yapı otomasyonu konusunu da portföyüne dahil etmiştir. her iki faaliyet alanında da güneyin parlayan yıldızı olma gayretini ,ithalat-ihracat ve imalat alanlarında da sürdürerek türkiyenin toptan ve parekende merkezi haline gelmiştir. bu konuda bilgi almak isteyenler.. sorularınızı bekliyorum. integral güvenlik sistemleri bayii kanal sorumlusu bayram uslu tel: 0322 453 04 60 byramus@hotmail.com
evet ilk akla gelen "nedir bu şin sırrı?" sorusu oluyor. bu işin sırrı çok açık. güvenlik sistemleri.. bu sektör zamanımızın en hızlı ilerleyen sektörlerinden birisi. bir zamanlar lux olan sonrasında ihtiyaç haline dönüşen ve şimdi mecburiyet olan bir sektör. güvenlik sistemleri her işte olduğu gibi bilgi isteyen fakat ticari bir zihniyetle bakıldığında bilgiden çok beceri isteyen bir sektör. işin içine girdiğinizde göreceksiniz ki, basit kuralları bilen bir teknik ekiple bu işin başarılmaması ve kazançlı çıkılmaması işten bile değil.ve bu konuda bir avantajınızda şu olacak. firmam bu konuda teknik eğitim vermeye açık üstelik riske attığımız hiçbir zaman büyük meblalar değil. elinizde yüklü ürün bulundurmak zorunda değilsiniz.. elinizde ürünlerin sadece örneklerinin bulunması yeterli. müşteriniz işi onaylasın, siparişinizi iletin ve ürünler türkiyenin neresinde olursanız olun 1-2 gün içerisinde elinizde olsun. işte iş ve iş kurmak bu kadar basit.
firma merkezim adanada bulunmakta ve elegance ürünlerinin akdeniz bölge distribitörlüğünü yapmakta. 1995 yılında kurulan firmam kurulduğu günden bu güne elektronik güvenlik sistemleri alanında faaliyet göstermekte olup 1997 yılından itibarende yapı otomasyonu konusunu da portföyüne dahil etmiştir. her iki faaliyet alanında da güneyin parlayan yıldızı olma gayretini ,ithalat-ihracat ve imalat alanlarında da sürdürerek türkiyenin toptan ve parekende merkezi haline gelmiştir. bu konuda bilgi almak isteyenler.. sorularınızı bekliyorum. integral güvenlik sistemleri bayii kanal sorumlusu bayram uslu tel: 0322 453 04 60 byramus@hotmail.com
integral Güvenlik Sistemleri Bayii Kanal Sorumlusu
Y
Yeni Üye2 yazı
14/11/2007 : 19:33:15#67
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar ne işi yapılırsa yapılsın bizim burası her iş için uygun sayılabilir çünkü hala gelişmekte büyük yada orta ölçekli yani uygun satışların hepsinin toplandığı tek market yok yinede yer tartışılabilir bu arada bursa kemal paşalıyım
C
Üye254 yazı
arkadaşlar merhaba. bir süredir siteye giremiyordum. özlemişim. arkadaşlar bu fikirler hep havada kaldı ama inşallah bunları değerlendirip yapan arkadaşlar çıkmıştır. Neyse ben şu anda gazete kağıdı-iade gazete ve koli işine girdim. ufak ufak kazanmaya başladım bile Allaha şükür.Ama hala daha uygun alıp satacak yerler araştırıyorum.Bu konuda bilgisi olan ve çalışmak isteyen arkadaşlarla yazışalım.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz