Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mersin'de Ortak İş Yapacak Var Mı?

Başlatanwolf3333Tarih15/10/2007 20:52:53Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
20000 usd sermayem var. Sermayeleri birleştirip iş yapmak isteyen varmı? Kafamda bir kaç proje var. Ortak olacak arkadaşla projelerimizi kıyaslayıp bir işe karar vererek başlama amacındayım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye254 yazı
bendede yaklaşık 10 milyar var. Adanadayım. büromda var. fikirlerin varsa paylaşabiliriz. can_kaltun@hotmail.com

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Yeni Üye22 yazı
Arkadaşlar ben Mersindeyim ama fazla sermayem yok işgücü olarak veya param kadar kazanç olacak bir iş olursa ben burdayım. Özellikle pazarlama konularında iddalıyımdır.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Serbest meslek
Yeni Üye54 yazı

Sayın arkadaşlar,
Sizlere yine aynı çağırıyı yapacağım gelin elimizdeki bu sermayeleri birleştirelim ve daha büyük bir işletme kuralım.Bunları yaparken bütün konular hukuksal bir altyapı üzerine kurulacaktır.Globalleşen dünyada ancak birleşebilirsek var olabiliriz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye45 yazı
Madem öyleyse bende varım,gerek az sermaye gerekse yurtdışı konularında varım, e-shop e-ticaret veya yurtdışı satışlarında her şekilde destek ve
imkanlarımızı kullanalım.Avrupada online bazında ciddi boyutlarda ürün satışında bulunabiliriz.
Sermaye ve mal teğminide diğer girişimci arkadaşlar arasında paylaşılırsa sanırım başarılı olabiliriz.
En iyi bildiğim: Hiçbirşey bilmediğimdir....

Yerleşim Yspanya / Sevilla
Yeni Üye3 yazı
Sevgili kuzeyefem burdan ispanya ya ne ihraç etsek para kazanırız. Ordaki fiyatları sen biliyorsun burdaki fiyatları da biz biliyoruz. Nakliye gümrük vergilerini hesaba katarak hangi ürünü satarak para kazanmamız mümkün olur.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Muhasebe
Yeni Üye45 yazı
İspanya olarak baz almasanız daha iyi olur, benim yaptığım yerler genelde almanya,hollanda,fransa,ingiltere
ispanya en son aşamada,zira potansiyel olarak diğerlerindeki işlem hacmi daha yüksek.
Ürün konusunda ise şuanda aniden birşey diyemem burda,tabiki belli başlı bazı ürünler var bildiğim fakat ben birlikte bir çalışma yapılacaksa bunlarıda aynı çalışmanın içinde çıkarma taraftarıyım.
Ayrıca şuanda Türkiye de bulunmaktayım.O yüzden burdaki girişimlere şuan daha sıcak bakıyorum,zira 2-3 ay içinde yine yurtdışında olmam gerekiyor.
En iyi bildiğim: Hiçbirşey bilmediğimdir....

Yerleşim Yspanya / Sevilla
Yeni Üye40 yazı
ben çin pasaportu taşiyan(Doğu Turkistanlı)
uygur Turklerindenim. 11 yildır Turkiyedeyim.

birçok piyasada çaliştim ve tecrübem var.

uzakdoğu menşeli hertürlü ürünü drek ithalatcısından
bulabılırım.

isterseniz beraber kapa yoralım.
tel 053 737 88 62
www.uzakdogumallari.com
05373748862

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk