Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Boş Bir Dükkanım Ve 5. 000 Tl Param Var

BaşlatanKemal_KaraTarih15/03/2011 19:06:09Yorum47

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Boş bir dükkanım ve 5.000 tl param var. Kredi de çekebilirim. Ne iş yapmamı tavsiye edersiniz ?
İlla dışarıya açık olmasıda şart değil. İçeride gerekli artık her ne ise kurup çalışmada yapabilirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Üye816 yazı
kurdoğlu;

arkadaşlar cevap yazmış kemal hemen cevap yazmış ama halen benim cevabımı yazmamış dünden beri 20 kezdir siteye giriyorum meraktan..)))

ev yemekleri falan veya diğer işler gerçektende mevsimlik iş ben askerken çanakkale de heryerde ev yemekleri vardı ama bir iki yemekten sonra insan bıkıyor dışarda yemek yiyenler başka lezzet ararlar bu kısacık bir örnek..

valla kurdoğlu gerçekten de üzülüyorum inanki 5000 lira cok az istersen 50 bin lira koysun yine zarar eder kalan parayla başka bir işyapar öğrenir ama 5000 lira masrafına gitmez..

30 yıllık esnaflık hayattımda tek şey öğrendim ilk iş çekirdekten çalışacaksın sonra başkalarının yanında devam edeceksin sonra kendi işini kuracaksın..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye329 yazı
aynen öle dörtler kardes..
esnaflık zor iş para olmadan para kazanılmaz..meslek ögrenmek lazım...

Yerleşim Türkiye / TrMeslek Serbest meslek
Üye816 yazı

border haklı ... çevrende 20-30 esnafıda baglasan çay versen evine ekmek ***ürürsün içerde işler dönse sana para da kalır... hatta küçük çay ocagı tarzında kendin +1 cocuk işi döndürürsün
dortler

Yeni Üye38 yazı
Fast food&cafe sektörüne ne dersiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye1359 yazı
yorumları okumadan çay evi ya da kahvehane geldi aklıma bence mantıklı.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye1359 yazı
ya da döner ekmek, tost hamburger gibi gıda işi de olabilir az borç alarak üstüne... ustalık işini sen kotarabilirsen eğer
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye816 yazı
adam dükkanısa tmış parayıda yemiş ... ses çıkmadıgına göre
dortler

Yeni Üye25 yazı
kemal_kara en iyisi siz bir yerde çalışın ki para nasıl kazandığını bilin ve dükanızı
kiraya versenız sen de bi işte calışsan maaşın en az 500 tl olsa evini rahatca gecire bilirsiniz
evlendiğine kadar sen bi çalış undan sonra sen kendi paranla küçük yada
büyük bi iş yap ..memleketinde yap tavsiyem bu
sayın kemal_kara kardeşim
herkeze bol kazanKADDAFİ İMRAK
kaddafi imrak

Yerleşim Türkiye / SilopiMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye64 yazı
bence acele etme kafanda sekilenen iş ne ise onun cıragı en aznından bir kac ay patronuna sermayen ve dukkanın belli etmeden asgari ucretle yanında calış iş iyimi yapa bilir misin ne kadar kazandır bunları oğrenirsin yoksa baska aklına yatan bi işe geç diyer turlu kulaktan dolma bilgilerle baslarsan balık olup olmadığını bilmediğin bi dereye olta atmaya benzer yaptıgın ya cıkar ya cıkmaz hesabı olur

saygılar

Yerleşim Türkiye / ErzincanMeslek Ticaret
Yeni Üye70 yazı
fatura ödeme merkezı ac..bence kımsenın oldugu yasına kadar yaptıgını sorgulamak bıze dusmez duşse bıle bı ıse yaramaz..sadece dusuncelerımızı acıklarız..artılarını eksılerını degerlendırmenın cok dogru oldugunu dusunmuorm(arkadas adına)

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
kardeşimi ben çok iyi anlıyorum bende onun durumundayım ve evliyim ... dükkan açtım kapattım şimdi ne iş yapsam diye düşünüyorum ve çok bunalımdayım ... yaşım 23... işe girip iş öğrenmeyi düşünüyorum... kafamda laminat parke işi var kolay bi iş ve inşaat sektörüne giriyo şu dönemde parlayan bi sektör .... allah yardımcımız olsun....
arif sami öztürk

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı
çok uyguna zararına açık parfüm mağazamı vereyim iş yap kardeşim.ihtiyaçtan satıyorum.devamı var bayilik olarak.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Üye300 yazı
Gemi adamı olmayı deneyebilirsin... Dükkanı ve 5 bini riske etmeden. İş sahasıda geniş.
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Üye162 yazı
ÜSTADIM PETSHOP AÇ.... KESİNLİKLE PİŞMAN OLMAYACAKSIN
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
para kazandıracak bir web sitesi aç
uygun fiyatlara web sitesi yapılır

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Yeni Üye60 yazı
Hocam dondurulmuş Antakya kunefesi satmak istersen görüşelim hem az sermaye hemde her yerde arzu edilip az bulunan bir ürün ister dondurulmuş sekilde dağıtımı yap pazarla kazan istersen bı kaç masa koy pisirip servis edip kazan.. Hem pratik hem tecrübe önemli değil tek yapman gereden fırında isitip üzerine şerbet dökmek aklına yatarsa detayları konuşuruz..

Yerleşim Türkiye / Hatay AntakyaMeslek Saty? / Pazarlama