Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Zoopark

Başlatanselçuk yılmazTarih04/01/2012 23:50:57Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
merhabalar..neredeyse her gün bir yanisi eklenen AVMlere otopark ve avm girişlerinde uygun yerlere konulmak üzere zoopark adı altında evcil hayvanlar için sahipleri alışverşdeyken emanet edebilecekleri(arabaları gibi park edecekleri)toplu klübeler 10 lu15li imal edip avm lere pazarlamak istiyorum bu konudaki düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum saygılar
tempo

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye644 yazı
bence tutar ama avm almaz sanırım para kazanacak birileri avm ile anlaşıp yapmalı

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Üye310 yazı
Bence tutmaz. Avm'ye gidecek olan kedisini, köpeğini o toplu kulübelere emanet edeceğine evde veya kendi kulübesinde bırakmayı tercih eder.
Hayvanı gezdirirken aniden Avm'ye gitme ihtiyacı duyanlar belki bırakabilir. Ama bu seferde karlılık sağlanır mı?
Bence zor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Editör5590 yazı

Ben bu fikri sevdim. Aslında bu fikir bir pet dükanının reklamı olarak yapılmalı ya da bir petci ile anlaşıp onun organızasyonuymuş gibi yapılabilir. Petciden reklam almış gibi.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
hemen patentini al.çok güzel bir fikir
................................................

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye762 yazı
bence gerçek bir zoo park daha iyi iş yapar.

http://www.zoosofia.eu/

ama standart hayvan grubu olmamalı.ilgi çekici ve görülmemiş hayvanlar.üstelik hayvanlar geçici dönemler için Türkiyeye getirilebilir.yani hayvanlar da yenilenmeli çünkü 1 yıl aynı hayvan grubunu gören vatandaş bıkar.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat