Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

100. 000 Tl İle Ne Yapabilirim

BaşlatanellahanimTarih18/02/2011 00:55:11Yorum65

İlk mesaj
Yeni Üye38 yazı
yurtdisinda yasiyorum.turkiyeye donmek istiyorum.ama bi isim yok.bi is kursam becerebilirmiyim onuda bilmiyorum.bu paranin biraz daha ustune mesela 150 bin tl gibi bi miktarla ne isyapabilirim.ticaretten hic anlamam.bana soyle aylik sabit bi miktar getirsin yeter.cok farkli fikirlerini bekliyorum tesekkurler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorum
Üye342 yazı
selam ella hanım iş yapmak isdegınızı yazmısısnız 3 sefer sıze yazı yazdım olumlu olumsuz donmedınız sızden olumlu yada lumsuz ceva beklıyorum gene dıyorum paranız cebınızde kalsın sadece gerek oldunda oda 3 4 gun ıcınde gerı doncek sekılde degerlendırelım benım 1 turkıye 2 yurd dısı fırmama var sıze ortaklık teklıf edıyorum ya faceden dedım gıbı benı ekleyın ordakı yaptım ısı gorun yada maılden msn skype varsa afce adresınızı yazın önce yaptımız ısıs gorun kararınızı ole verın derım saygılarla gaapgroup yonetım kurulu baskanı osman atakul
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye15 yazı
Merhaba Ella Hanım,
Ben yaklaşık 8 yıldır saç ekim ve protez saç işiyle uğraşıyorum.Bu iş için 150.000 ytl gibi bir sermayeyle şirket kurmanıza gerek yok,isterseniz size bayilik verip bu işi yapmanıza yardımcı olabilirim ama hazır bir işyerine ortak olmak istiyorum derseniz şartlar uygun olduğu takdirde karşılıklı görüşebiliriz.Ortaklıkta aylık elinize 4.000 ytl altında bir para geçmez.Ortak olmadan önce işyerine gelir 1 ay işlerin nasıl olduğunu ve kar marjını görürsünüz.

Saygılar....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı

slm böyle bir finansman gücünüz varsa size sanayi sektöründe imalat yapın derim ben 20 yıldır bu işlerin içindeyim ve büyük paralar dönüyor yani halkın yabancı kaldığı gizli paradır bu dilerseniz yardımcı olurum. örnek vereyim 300 binlik bir yatırımla aylık net 30. 35 bin tl kazanırsınız herkezin kullandığı ama kimsenin bilmediği bir iş ve 100%200 kar marjı vardır. beni ciddiye alırsanız kazanırsınız. adım ercan 0507 701 01 64 arayın görüşelim derim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Üye243 yazı
Arkadaşlar Konu Hortlak 18/02/2011 : 00:55:11 verilmiş
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im