İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
100. 000 Tl İle Ne Yapabilirim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorumE
Üye920 yazı
18/02/2011 : 09:33:09#1
Web sitesi
Alıntı
size ait sermaye az değil....dikkatli olun ve başarin.
NOT: Hazir kurulu işe girin. bayilik alin veya hisse iş ortaği olun.boyle iş çok.ama iş sahibi dürüst olmalidır...çakal da çok bu devirde..dikkat edin..
size her konuda fikir ve destek verebilirim.ben de yiabanciyim ve gurbetde yiaşamak nedemek çok iyi bilyorum.bir nevi siz da yiabanci sayilirsiniz belli bir dönem türkiyede.
saygilarimla emzar nebieridze.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.
http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476
05427672476
E
Yeni Üye38 yazı
kimle hiisse ortagi olcam
bu kadar parayi da kime guvenip vercem
yakin cevremde oyle ticaret yapmis yada yapan kisiler de yok
illede cok fazla kazanicam diye bisey yok
ama aylik garantili sabit bi geliri olsun
C
Yeni Üye30 yazı
öncelikle söylemek istediğim benim bu kadar param var bu parayla para kazanmak sabit bir para kazanmak istiyorum diyorsanız ticarete hiç bulaşmadan gayrimenkul almanızı tavsiye ederim. fakat ticaret yapacaksan eğer düşünmen gereken öncelikle ben bu parayı kaybetsem hayatım yaşamımla ilgili ne değişecek ondan sonra ne iş yaparım nasıl yaşarım konusunda kendine dürüst bir cevabın olması gerekmetedir eğer buna cevabın yoksa sen bu parayla ticaret girme en ufak sıkıntıda paniğe kapılıp yanlış kararlar alabilrisin herşeyden önce ticaret vizyon gerektiren bir iştir bu kuralı benimsedikten sonra gözüm kapalı inşaat sektörüne girerdim bu para inşaat yapmak için yeterli bir ön sermaye
C--E--C--C--E--K
E
Yeni Üye38 yazı
bu paranin 40binini kaybetsem o kadar da uzulmem en azindan denemis olurum.
C
Yeni Üye30 yazı
BU İŞİ YAPANLARIN % 70 LİK KISMI İLK İŞE GİRDİĞİNDE CEBİNDE SADECE BİR DAİRE PARASI OLARAK VE İŞTEN ANLAMA**** BAŞLIYOR ANLAYACAK BİR ŞEY YOK PİYASADA BELLİ KİŞLER VARDIR PROJEYİ HAZIRLAR RUHSAT ALIR DUVAR USTASINA PARASINI VERİRSİN İNSAATI YAPAR MUHASEBECİYE PARASINI VERİRSİN RESMİ DİĞER TÜM İŞLERİ YAPAR BU İŞİN EN GÜZEL YANI EN KÖTÜ İHTİMALLE KOYDUĞUN PARAYI GERİ ALIRSIN
C--E--C--C--E--K
Y
Üye422 yazı
Sayın Ellahnim görüşebilirsek yardımcı olmaya çalışırım.msn&e-mail:ucuzkayseri@hotmail.com
İstiridye Mantarı İstanbul
E
Üye920 yazı
21/02/2011 : 12:51:30#7
Web sitesi
Alıntı
merhabalar ellahanım.
yorumlarinizla haklisiniz. Ticaretde güven ön plandadır.öncelikle kendine güven olacak ve karşi tarafdan ayini elektrik olacaktır.para oyle işe yetirin ki hazir kurulu,çalişan sistem ve kazanan iş olsun. kar marji tatmin edici olsun...100.000.00tl az para değil. ciddi rakkam.ve eğer akillica değerledirisa iyi gelecek ve dayima zanaçli ticaret olur. doğru iş,doğru zaman,doğru kişi,doğru ürün ve doğru kazanç,uzun vadeli olarak dayima kazanir.
eğer mahsur yoksa hangi ülkedesiniz? özelden yiazarsiniz? size o ülke için super iş fikri ve teklifim olacak.
hem Ankara hem de o ülkede pazar payini kazanirsiniz. işi iyi yonetim eden kişiyile ortaklik veya hisse,veya bayilik alirsiniz. aylik sizi tatmin edici şu olmalidır. öncelikle sizi 100.000.00tl amorti etmelisiniz rahatlikça,daha sonra kazanciniz devam etsin. gitikçe bu işi biyitmk için zamani ayrirsiniz. çoğu iş sizde bityor...
saygilarimla emzar nebieridze. he konuda yiardimci ve destekleriz..birlikte kazanciniz için.
yyada direk anlaşma yaparsiniz.şu an ankarada değilsiniz anladiyim kadar.
yorumlarinizla haklisiniz. Ticaretde güven ön plandadır.öncelikle kendine güven olacak ve karşi tarafdan ayini elektrik olacaktır.para oyle işe yetirin ki hazir kurulu,çalişan sistem ve kazanan iş olsun. kar marji tatmin edici olsun...100.000.00tl az para değil. ciddi rakkam.ve eğer akillica değerledirisa iyi gelecek ve dayima zanaçli ticaret olur. doğru iş,doğru zaman,doğru kişi,doğru ürün ve doğru kazanç,uzun vadeli olarak dayima kazanir.
eğer mahsur yoksa hangi ülkedesiniz? özelden yiazarsiniz? size o ülke için super iş fikri ve teklifim olacak.
hem Ankara hem de o ülkede pazar payini kazanirsiniz. işi iyi yonetim eden kişiyile ortaklik veya hisse,veya bayilik alirsiniz. aylik sizi tatmin edici şu olmalidır. öncelikle sizi 100.000.00tl amorti etmelisiniz rahatlikça,daha sonra kazanciniz devam etsin. gitikçe bu işi biyitmk için zamani ayrirsiniz. çoğu iş sizde bityor...
saygilarimla emzar nebieridze. he konuda yiardimci ve destekleriz..birlikte kazanciniz için.
yyada direk anlaşma yaparsiniz.şu an ankarada değilsiniz anladiyim kadar.
05427672476
05427672476
M
Yeni Üye31 yazı
merhabalar ellahanım.
Öncelikle Ticarette Başarılar Sermayeniz Türkiye Şartlarında Önemli Bir Miktar Size Düzenli Gelir Sağlayabilecek Bir İş Düşünüyorsanız Ve Ticari Bilginiz Azsa Size Şöyle Bir Önerim Var.
Büyük Giyim Firmaları Türkiyenin Belirli Noktalarına Fabrika Satış Maqzaları Kuruyorlar.Ürünleri Konsinye Olarak Gönderiyorlar.Raf Düzeni Ve Kalifiye Elaman Konusunda Yardımcı Oluyorlar.Size Kalan Sadece Mağzayı Kurup Elamanları İşe Almanız Kalıyor.Masraflar Size Ama Aylık Satıştan %30 % 40 % 25 qibi kar Veriyolar Bu Kardan Size Ne Kalır Şöyle Hesaplayım :
100 bin tl aylık satışınız olsa
%30 kazansanız
size 30 bin tl kalır
20 Bin tl Masrafınz Olsa
10 bin tl qibi bi kar alırsız.
Bu işin iyi yanları Çek Senet Aylık Ödeme Gibi Derdiniz yok.Sadece İşci maaşları Kira Elektirik Vs. Gideriyle Uğraşacaksınız Ve Bi ticari Bilgiye ihtiyaç yok. Bence Bunu Bi Düşünün derim.
Öncelikle Ticarette Başarılar Sermayeniz Türkiye Şartlarında Önemli Bir Miktar Size Düzenli Gelir Sağlayabilecek Bir İş Düşünüyorsanız Ve Ticari Bilginiz Azsa Size Şöyle Bir Önerim Var.
Büyük Giyim Firmaları Türkiyenin Belirli Noktalarına Fabrika Satış Maqzaları Kuruyorlar.Ürünleri Konsinye Olarak Gönderiyorlar.Raf Düzeni Ve Kalifiye Elaman Konusunda Yardımcı Oluyorlar.Size Kalan Sadece Mağzayı Kurup Elamanları İşe Almanız Kalıyor.Masraflar Size Ama Aylık Satıştan %30 % 40 % 25 qibi kar Veriyolar Bu Kardan Size Ne Kalır Şöyle Hesaplayım :
100 bin tl aylık satışınız olsa
%30 kazansanız
size 30 bin tl kalır
20 Bin tl Masrafınz Olsa
10 bin tl qibi bi kar alırsız.
Bu işin iyi yanları Çek Senet Aylık Ödeme Gibi Derdiniz yok.Sadece İşci maaşları Kira Elektirik Vs. Gideriyle Uğraşacaksınız Ve Bi ticari Bilgiye ihtiyaç yok. Bence Bunu Bi Düşünün derim.
U
Yeni Üye49 yazı
canlı muzik cafe açın yazın boş mekan yok cade üzerine 10 numara benım fıkrım yapmak ıstıyorum ama no money (: ama çok elit olması gerekıyor girdiginiz anda farklı bir ortam sunucak biryer ;) dekor önemli ;)
I
Üye292 yazı
21/02/2011 : 23:35:33#10
Web sitesi
Alıntı
www.kadinforum.net
E
Üye167 yazı
Günde bilmem kaçbin kişi kepenk kapatıyor yada iflas ediyor , ödenmeyen çekler-protesto edilen senetler,
hiç kimse satışlardan memnun değil , hiç bir sektör memnun değilken ,
bilmem bu sınırlı sermaye ile ne yapılabilir..?
ekonomi bakanı babacan bugün , bloomberg kanalda açıkladı :
"reel ekonomide çok hızlı bir küçülme ", yaşandığından söz etti ,
Allahtan bizi birtek ihracaat ayakta tutuyor , bankalarda iyi gidiyormuş ,
bütün bu tabloya bakıp , çok iyi hesap edilmeli , yaşamsal önemi olan gıda sektöründe bile çok sıkıntılar yaşanmakta ..
alt tabakada yani halkda para yokki alışveriş yapsın , 40 yıllık esnaflar bile ticaret bitti diye yakınmakta ,
yaşadığım bu şehirde 2009 yılında 14.000 protesto edilen senet varken ,
2010 yılında protesto edilen senet sayısı 150.000 e tırmandı ...
bende yatırım yapmayı düşünüyordum ama bu tablodan sonra ister istemez çekiniyorum ..
amacım karamsarlık değil elbetteki ama
iyimser olmak içinde çok olumlu rakamlar yok önümüzde ..
ben yinede herkese başarılar diliyorum ...
hiç kimse satışlardan memnun değil , hiç bir sektör memnun değilken ,
bilmem bu sınırlı sermaye ile ne yapılabilir..?
ekonomi bakanı babacan bugün , bloomberg kanalda açıkladı :
"reel ekonomide çok hızlı bir küçülme ", yaşandığından söz etti ,
Allahtan bizi birtek ihracaat ayakta tutuyor , bankalarda iyi gidiyormuş ,
bütün bu tabloya bakıp , çok iyi hesap edilmeli , yaşamsal önemi olan gıda sektöründe bile çok sıkıntılar yaşanmakta ..
alt tabakada yani halkda para yokki alışveriş yapsın , 40 yıllık esnaflar bile ticaret bitti diye yakınmakta ,
yaşadığım bu şehirde 2009 yılında 14.000 protesto edilen senet varken ,
2010 yılında protesto edilen senet sayısı 150.000 e tırmandı ...
bende yatırım yapmayı düşünüyordum ama bu tablodan sonra ister istemez çekiniyorum ..
amacım karamsarlık değil elbetteki ama
iyimser olmak içinde çok olumlu rakamlar yok önümüzde ..
ben yinede herkese başarılar diliyorum ...
herkese başarılar : )
E
Yeni Üye38 yazı
ercanerkan bey hakikaten cok karamsar konusmussunuz.elimdeki sermaye yapilacak miktari baya da kucumsemissiniz.demek ki turkiye de herkesin bu kadar parasi varmis.eh ben o zaman cekileyim;... kaldi ki ben ticaret yapamam ve yapmak da istemem,evet ticerette cok para var isi bilene ama.bu parada kolay kazanilmadi .***lik edip riskli yatirimlar da yapacak degilim.amacim 1 koyup on almak da degil...ben belirttim zaten,yurtdisinda yasiyorum ama kendi ulkeme donmek istiyorum;dondugum zaman da sigorta az cok bana aylik bi gelir getirecek bi is,bi fikir ,bi kazanc,bi getiri ariyorum.bu siteyi bulmadan once tr ye donup girip bi iste calismayi falan dusunuyodum;ama bi cok degisik fikirle karsilastim.ve takip etmeye de devam ediyorum.
ayrica her gun bi cok is yerinin kapanmasi da tesaduf olmasagerek.yanyana kebapcilar;yanyana marketler,yanyana pasatacilar,yanyana yanyana butun dukkanlar yanyana.ee insanlarda biraz akilli olsunlar ortada belirli sayida musteri potansiyeli varsa sen gelir sirf rekabet olsun diye yanibasimdaki cu isi yapti cok iyi parakazandi bende yapiyim bende kazanirim derse. zaten kapanir.
ayrica her gun bi cok is yerinin kapanmasi da tesaduf olmasagerek.yanyana kebapcilar;yanyana marketler,yanyana pasatacilar,yanyana yanyana butun dukkanlar yanyana.ee insanlarda biraz akilli olsunlar ortada belirli sayida musteri potansiyeli varsa sen gelir sirf rekabet olsun diye yanibasimdaki cu isi yapti cok iyi parakazandi bende yapiyim bende kazanirim derse. zaten kapanir.
E
Üye167 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ellahanim elimdeki sermaye yapilacak miktari baya da kucumsemissiniz.demek ki turkiye de herkesin bu kadar parasi varmis.eh ben o zaman cekileyim;... |
yok ellahanim , Küçümsemedim ,
Sadece ,Risk yüzdesi düşük alanlarda ,
iş kurabilmek için ,yeterli değil anlamında yazdım ,
Şu an günümüzde
içinde bulunduğumuz ticari ortamda,
yaşanan risklere , üzücü olaylara karşı ,önlem anlamında deneyimlerimi yazdım ,
İş kurulacak alanda çok sıkı araştırma yapılması + dikkatli olunması anlamında yazdım ,
Bende bu anlamda ,Bu site sakinlerinden ( ticari anlamda ) bir çok uyarı + Destek aldım , Zaman hepsinide haklı Çıkardı ,Hepsinin önerilerinden birçok konuyu öğrendim, Önceki yazımda belirttiğim :
iflaslar ,
piyasada yaşanan Olumsuzluklar durumunu bir inceleyin ,
Varsayınki :
yazdıklarım gerçek değil ... ,
"Adamın birisi uydurmuş işte" , diye kabul edin : )
Lütfen ,
Siz bir araştırma yapın ,
iş yapanlara , İşyeri sahiplerine, Esnaflara ,Ticaretin içindekilere ,Yatırımcılara :
piyasanın durumunu bir sorun ,
Hadi bütün bunlarda bir tarafa :
Bizlerden daha deneyimli ,
Bu sitenin Adminlerinin ,
bu konuda yazdıkları topiclere bir göz atmanızı önerebilirim , örneğin :
"Kanepenin kıymetini bil" isimli yazıyı herkes okumalı http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=12633,
Tehlikeli olan konu ;
İş kurulan sektörde iflas etmek Değil ,
Sermaye , ( para ) kaybetmekte
değilde ,
Asıl Önemlisi :
Girişimci hevesinin kaybolması : (
Ben yinede ,
Ticarette başarılı olacağınızı tahmin ediyor ,
Size içten: Başarılar Diliyorum ...
E
Yeni Üye38 yazı
yanlis anlasilmasin amacim polemik yaratmak degil.elbetteki olumlu yada alumsuz fikirler soylenecek ki;bi forum olussun.yalniz ben iyi anlatamadim heralde ondan..ben diyorum ki;elimde minumum 100bin degerinde bi gayrimenkulum var;ustune de 50 bin yt lik nakit para koyabilirim maximum...ben simdi illede is kurcam ticaret yapicam demiyorum.bu parayla ben oyle bi "sey" yapiyim ki, atiyorum mesela bana aylik minumum 1 _2 bin tl getirsin.ve sonunda bu paramida kaybetmeyim. akil akildan ustundur..yani istedigim sey cok mu imkansiz bilmiyorum.ama benim aklima gelmeyen o kadar farkli fikir duydum ki hem sasirdim hemde neden olmasin dedim.iste boyle farkli farkli fikirlere ishtiyacim var.mesele yurtdisi olsa burda is yapmak biraz daha kolay ama ben illede tr ye donmek istiyorum .butun israrim bu yuzden :)
L
Üye473 yazı
ellahanim,
ben de yurtdisindayim ve dönme hazirligi icerisindeyim...
TR de is yapmak o kadar kolay degil inanin, heleki ticaret tecrübeniz yokise...bazan 100bin tl degil 100euroyu bile insanlar kücük para olarak görüsyorlar. Dikkatli olun bence. Ercan arkadasin yazdiklarini sahsen algilamayin ve ciddiye alin derim...
ben ce;
gayrimenkulünüz kalsin....satmak icin en kötü zaman su dönem.
50000tl ye de güzel bir yerde cafe acin, simitci mesela...o sizi gecindirir.Bir kahve de, cayda, simitteki kar cogu üründe yok...Kahve 140%kar birakiyor mesela...
Bu arada ortama alisirsiniz, piyasayi ögrenirsiniz ve tam kararinizi verdiginizde gayrimenkulu satip ise devam dersiniz. Cafeyi de elemanla idare edersiniz veya satarsiniz...
Bayiliklere felan dikkat edin, sonucta her isletme öncelikle ürününü satmak istiyor ve o üreticinin ilk müsterisi sizsiniz, yani bayi...
Ilk etapta aklima gelen bu...
selamlar
ben de yurtdisindayim ve dönme hazirligi icerisindeyim...
TR de is yapmak o kadar kolay degil inanin, heleki ticaret tecrübeniz yokise...bazan 100bin tl degil 100euroyu bile insanlar kücük para olarak görüsyorlar. Dikkatli olun bence. Ercan arkadasin yazdiklarini sahsen algilamayin ve ciddiye alin derim...
ben ce;
gayrimenkulünüz kalsin....satmak icin en kötü zaman su dönem.
50000tl ye de güzel bir yerde cafe acin, simitci mesela...o sizi gecindirir.Bir kahve de, cayda, simitteki kar cogu üründe yok...Kahve 140%kar birakiyor mesela...
Bu arada ortama alisirsiniz, piyasayi ögrenirsiniz ve tam kararinizi verdiginizde gayrimenkulu satip ise devam dersiniz. Cafeyi de elemanla idare edersiniz veya satarsiniz...
Bayiliklere felan dikkat edin, sonucta her isletme öncelikle ürününü satmak istiyor ve o üreticinin ilk müsterisi sizsiniz, yani bayi...
Ilk etapta aklima gelen bu...
selamlar
E
Yeni Üye38 yazı
leo1537 benimde aklima boyle fikirler geldi aslinda.ama cok iyi arastirmak gerekir.
E
Yeni Üye38 yazı
sayin sores12 calisan bi tesisse bu bence hic satmayin.hatta disariya acilin 5 yildizli oteller yerine urunu yurt disina pazarlayin.emin olun cok kazanirsiniz.en azinda ben kendi bulundugum ulkede kalitesi ve tadi hic de tr de ki olmayan urun cesidi de bulunmayan kucuk bi metal kutuda ki kuruyemise bi dunya para veriyorum.tr den gelen taptaze degisik urun cesitlerine yabancilarinda hayir diycegini sanmiyorum.boyle bi fikrim var ve yurtdisinda yasiyorum ben ni ye mi yapmiyorum gibi bi soru gelirse akliniza ,ticaretle ugrsamak isteemem de ondan :)ama en azindan bu isten anlayan kisilere belki bi fikir veriri bu yazim
B
Üye450 yazı
Sayın sores12,
Yanlış anlamayın ama sahibinden.com sitesindeki ilanınızı gördüm. Fotolarınız duvarları ve kapıyı gösteriyor. Makina parkınızı ve ambalajlanmış ürünlerinize ait fotolar yok nedense. Bence yeni fotolarla desteklemeniz yerinde olacaktır.
Ayrıca ellahanım'ın 100.000 TL'si var. Sizin fiyatınızda 200.000 TL. Ellahanım'a nasıl yardımcı olacaksınız. Bunu niçin söylüyorum sizin diğer konu başlığınızıda takip ediyorum. Eğer pazarlık veya daha düşük fiyata elde etme imkanı varsa bence imkan ve şartları detaylı olarak paylaşırsanız diğer arkadaşlarımızda değerlendirmeye alabilsinler.
Saygılarımla
Yanlış anlamayın ama sahibinden.com sitesindeki ilanınızı gördüm. Fotolarınız duvarları ve kapıyı gösteriyor. Makina parkınızı ve ambalajlanmış ürünlerinize ait fotolar yok nedense. Bence yeni fotolarla desteklemeniz yerinde olacaktır.
Ayrıca ellahanım'ın 100.000 TL'si var. Sizin fiyatınızda 200.000 TL. Ellahanım'a nasıl yardımcı olacaksınız. Bunu niçin söylüyorum sizin diğer konu başlığınızıda takip ediyorum. Eğer pazarlık veya daha düşük fiyata elde etme imkanı varsa bence imkan ve şartları detaylı olarak paylaşırsanız diğer arkadaşlarımızda değerlendirmeye alabilsinler.
Saygılarımla
Makina Mühendisi/İstanbul
S
Üye141 yazı
23/02/2011 : 18:27:01#19
Web sitesi
Alıntı
sayın ellahanım ve bulnes,
Tesisin detaylı resimlerini isteyenlerin özel mail adreslerine yolluyorum. İlanda bilerek resimleri koymadım. İş konusuna gelince gerçekten kârlı bir iş fakat biz inşaat firmasıyız ve elimizde ciddi anlamda iş var ve bu işi takip etme sıkıntısı var. Bu nedenle satıyorum ve rakamda yardımcı olacağımı tekrarlıyorum. Bu işi ciddi düşünenlere detaylar gönderilecektir.
Tesisin detaylı resimlerini isteyenlerin özel mail adreslerine yolluyorum. İlanda bilerek resimleri koymadım. İş konusuna gelince gerçekten kârlı bir iş fakat biz inşaat firmasıyız ve elimizde ciddi anlamda iş var ve bu işi takip etme sıkıntısı var. Bu nedenle satıyorum ve rakamda yardımcı olacağımı tekrarlıyorum. Bu işi ciddi düşünenlere detaylar gönderilecektir.
ŞOREŞ YILDIRIM
E
Üye167 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - ellahanim ..ben diyorum ki;elimde minumum 100bin degerinde bi gayrimenkulum var;ustune de 50 bin yt lik nakit para koyabilirim maximum...ben simdi illede is kurcam ticaret yapicam demiyorum.bu parayla ben oyle bi "sey" yapiyim ki, atiyorum mesela bana aylik minumum 1 _2 bin tl getirsin.ve sonunda bu paramida kaybetmeyim. akil akildan ustundur..yani istedigim sey cok mu imkansiz bilmiyorum.... |
Şu anda piyasada bu 150.000 anapara ile ayda 2.000 tl getiriyi sağlayacak iş garantisini
aklı başında hiç kimse veremez ...Ancak en garantisi :
bu anaparayı bankaya mevduat hesabına yatırmanız halinde ( suya sabuna dokunmadan ) her halükarda 1200 tl getiri elde edersiniz zaten ..
İş kuracak herkes
Site Admini Akin selçuk un aşağıdaki yazısını mutlaka okumalı :
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=12633
Saygılar herkese başarılar ...
U
Yeni Üye16 yazı
ella hanim bende yurtdisindayim ve sunu soylemek istiyorumki 150000 liraya turkiyede ayda 1500-2000 zor kazanmak o yuzden emlagi nakite cevirecekseniz o nakiti yine emlak almakta kullanin cunku turkiyede su an en risksiz is emlak yatirimi yani 2 daira alin 1000 lira ayda kira geliriniz olur
bu paraylada benim tavsiyem ticaret yapayim demeyin zarar edebilirsiniz bu kadar para su an benim oldugum ukraynada bile en fazla ayda 1500 -2000 lira kazandirir
bu paraylada benim tavsiyem ticaret yapayim demeyin zarar edebilirsiniz bu kadar para su an benim oldugum ukraynada bile en fazla ayda 1500 -2000 lira kazandirir
S
Üye114 yazı
Merhaba Arkadaslar,
Birincisi hepinize tesekkur ederim guzel yazilar yazmissiniz..
Bir cok arkadasin is fikri guzel ama isi yapacak olan kisinin o isin basinda durmasi gerekir..
Ne olursa olsun insan kendi isinin basinda olmadigi muddetce batar.
Ticarette de kimseye guven olmaz kimseyi kendi isinizin basina koyacak haliniz yok.
Varsa ise demekki o para size lazim degil..
150,000 tl gibi bir sermaye ile arkadaslar 1500 ile 2000 kazanmak zor diyor neden zor arkadaslar. 150,000 bin az para mi herhalde bir coguna az geliyor..
Tamam belki bazilarinin yaptigi ise az bu miktar ama gunumuz turkiyesinde su anda nakiti olan kazanir...
Tabi ne is yapacagini biliyorsan...
Ella hanim yurt disina Turk urunlerini satmayi teklif ediyor sizlere is yapmak istiyorsaniz buyrun yapin...
Yanliz gorundugu gibi basit degil yurt disi marketlerde is yapmak.. Is tecrubesi ve cevre lazim bu konularda..
Ben dun ellahanimin ozeline mesaj attim ve hata yaptim neden diye soracak olursaniz burasi fikir alisverisinde bulunma sitesi ve ben ozeli kullandim kusura bakmayin...
Ama sunu bilmekte yarar var Hani derler uzaktan davulun sesi guzel gelir diye,, Ticarette ayni uzak tan yapmasi etmesi kolay gozukur ama isin icine girdinizmi o zaman anlarsiniz ne kadar zor oldugunu..
Magaza acmak kolay gozuksede degil, cafe tarzi bir yer acmak ayni sekilde,, Gorundugu ve soylendigi gibi basit degil bu isler..
Yanlis olabilirim ama bu tur riskleri almaktansa tanidiginiz ve guvenebileceginiz biri varsa yapmis oldugu ise ortak olarak girin derim.. Yada yapmak istedigi ise ortak olun ve surekli gidip neler olup bittigini gorun hesaplarinizi kontrol edin,, Yeri geldimi neden bu kadar fazla masraf var diye de soz soyleme hakkina da sahip olun...Kaca alinip kaca satildigini bilin...
Burdan bir cok arkadasla tanistim yuz yuze birbirimizi gormememize ragmen bir seyler yapmaya calisiyoruz..
Tabi her onumuze gelen le degil tabiki de... Burdan degerli kisilerle tanisti gima inaniyorum ve hepsi ile Turkiye ziyaretimde gorusmeyi umud ediyorum..
Sizlere de kolay gelsin kimin ne fikri varsa her fikri degerlindermek bizler icin cok onemli...
Herkese tesekkur ederim..
Saygilar
Birincisi hepinize tesekkur ederim guzel yazilar yazmissiniz..
Bir cok arkadasin is fikri guzel ama isi yapacak olan kisinin o isin basinda durmasi gerekir..
Ne olursa olsun insan kendi isinin basinda olmadigi muddetce batar.
Ticarette de kimseye guven olmaz kimseyi kendi isinizin basina koyacak haliniz yok.
Varsa ise demekki o para size lazim degil..
150,000 tl gibi bir sermaye ile arkadaslar 1500 ile 2000 kazanmak zor diyor neden zor arkadaslar. 150,000 bin az para mi herhalde bir coguna az geliyor..
Tamam belki bazilarinin yaptigi ise az bu miktar ama gunumuz turkiyesinde su anda nakiti olan kazanir...
Tabi ne is yapacagini biliyorsan...
Ella hanim yurt disina Turk urunlerini satmayi teklif ediyor sizlere is yapmak istiyorsaniz buyrun yapin...
Yanliz gorundugu gibi basit degil yurt disi marketlerde is yapmak.. Is tecrubesi ve cevre lazim bu konularda..
Ben dun ellahanimin ozeline mesaj attim ve hata yaptim neden diye soracak olursaniz burasi fikir alisverisinde bulunma sitesi ve ben ozeli kullandim kusura bakmayin...
Ama sunu bilmekte yarar var Hani derler uzaktan davulun sesi guzel gelir diye,, Ticarette ayni uzak tan yapmasi etmesi kolay gozukur ama isin icine girdinizmi o zaman anlarsiniz ne kadar zor oldugunu..
Magaza acmak kolay gozuksede degil, cafe tarzi bir yer acmak ayni sekilde,, Gorundugu ve soylendigi gibi basit degil bu isler..
Yanlis olabilirim ama bu tur riskleri almaktansa tanidiginiz ve guvenebileceginiz biri varsa yapmis oldugu ise ortak olarak girin derim.. Yada yapmak istedigi ise ortak olun ve surekli gidip neler olup bittigini gorun hesaplarinizi kontrol edin,, Yeri geldimi neden bu kadar fazla masraf var diye de soz soyleme hakkina da sahip olun...Kaca alinip kaca satildigini bilin...
Burdan bir cok arkadasla tanistim yuz yuze birbirimizi gormememize ragmen bir seyler yapmaya calisiyoruz..
Tabi her onumuze gelen le degil tabiki de... Burdan degerli kisilerle tanisti gima inaniyorum ve hepsi ile Turkiye ziyaretimde gorusmeyi umud ediyorum..
Sizlere de kolay gelsin kimin ne fikri varsa her fikri degerlindermek bizler icin cok onemli...
Herkese tesekkur ederim..
Saygilar
Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz
B
Üye450 yazı
Sayın Şoreş Bey, özelinize yazdım.
E
Yeni Üye38 yazı
serefhan beye tesekkurler guzel yorumlari icin
satip savacaklarimi hesap edersem eh bi razda kredi alabilecegime inaniyorum,bunla birlikte toplarsam 300 bin ytl gibi bi sermayem olur.lakin;buyuk harflerle yazayim bu kez,TICARET YAPMAK ISTEMEM.YAPAMAM,NIYETIM DE YOK. :)kandime guvenmiyorum cunku.
ben sadece kucuk bi miktarla neler yapilabilir bana ek ne gelir saglar diye soruyorum.ama haklisiniz 100 bin tl ile madem hic bi is yapilmazsa.bende yapmam.emlaklar satilmadan dursun.ama gene de bi is yapip para kazanmaliyim.
ah ne yapsam ne yapsam diye dusunurken,hazir secimlerde yakliyosa ben gitsem prim yapanpartilerden birinden secimlere katilsam,belli mi olur belki bende bi yer edinirim.hem emlak paralarim cebime kalir hemde aylik bi kazancim olur.ticaretten daha az riski var garanti para;ordan da biraz vurgun falan yaparim sermayem artar. ondan sonra da bakarim iste duruma :)))))))))))
satip savacaklarimi hesap edersem eh bi razda kredi alabilecegime inaniyorum,bunla birlikte toplarsam 300 bin ytl gibi bi sermayem olur.lakin;buyuk harflerle yazayim bu kez,TICARET YAPMAK ISTEMEM.YAPAMAM,NIYETIM DE YOK. :)kandime guvenmiyorum cunku.
ben sadece kucuk bi miktarla neler yapilabilir bana ek ne gelir saglar diye soruyorum.ama haklisiniz 100 bin tl ile madem hic bi is yapilmazsa.bende yapmam.emlaklar satilmadan dursun.ama gene de bi is yapip para kazanmaliyim.
ah ne yapsam ne yapsam diye dusunurken,hazir secimlerde yakliyosa ben gitsem prim yapanpartilerden birinden secimlere katilsam,belli mi olur belki bende bi yer edinirim.hem emlak paralarim cebime kalir hemde aylik bi kazancim olur.ticaretten daha az riski var garanti para;ordan da biraz vurgun falan yaparim sermayem artar. ondan sonra da bakarim iste duruma :)))))))))))
E
Üye920 yazı
24/02/2011 : 11:58:10#25
Web sitesi
Alıntı
ellahanım. eğer 150.000.00tl yatırım yaparsınız ?hiç çalişmadan size her ay 4.500.00tl verecem.kontrakltli ve hukuk anlaçmayile 1 yil olarak...Eğer banka 1.200.00 tl veriorsa? veya siz en az 2.000.00tl gelirim olsun dyorsanız? Biz Granit Sanat doğal taş tasarım ve dekorasyon olarak (4.500.00 Tl)verioruz.Yilda 54.000.00tl eder.
Bu teklif iyi olmasi gerek sizin için.Yil sununda kontrakt bitince 150.000.00 tl geri alacaksınız.Eğer devam etmek istersiniz konuşuruz kaşılıklı ve kontrakti 1 yil daha uzatırız... Veya iş ortak olursunuz ve daha fazlasını kazanirsiniz... O size bağli...
Yada 150.000.00tl sermayesi olan varsa ve bu şekilde değerlendirmek istyorsa? Ciddi olarak görüşebiliriz
herkese saygilar.herkese bol şans ticaretde.
Yerim belli, işim belli, ürün belli,kazancim belli,referanslar belli,muşterım belli,pazardaki payım belli...
Bu teklif iyi olmasi gerek sizin için.Yil sununda kontrakt bitince 150.000.00 tl geri alacaksınız.Eğer devam etmek istersiniz konuşuruz kaşılıklı ve kontrakti 1 yil daha uzatırız... Veya iş ortak olursunuz ve daha fazlasını kazanirsiniz... O size bağli...
Yada 150.000.00tl sermayesi olan varsa ve bu şekilde değerlendirmek istyorsa? Ciddi olarak görüşebiliriz
herkese saygilar.herkese bol şans ticaretde.
Yerim belli, işim belli, ürün belli,kazancim belli,referanslar belli,muşterım belli,pazardaki payım belli...
05427672476
05427672476
B
Üye450 yazı
Sayın emzar45,
Sizi bu forumda bayağıdır takip ediyorum,hatta İstanbul için ben bu işi yapabilirmiyim diye gidip geldim.
Ama şu son yazdığınız çok ilgincime geldi. İncelerseniz bence sizin için bir çıkış yoluda olabilir.
Şöyle ki 150.000 TL'ye aylık 4.500 TL x 12 Ay = 54.000 TL 12 ay sonunda da 150.000 TL yani toplam 204.000 TL ödemiş oluyorsunuz.
Ben hemen YKB hesaplamalarında kontrol ediyorum. 150.000 TL için Bireysel ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunsanız 150.000 TL için 36 ay vade ile aylık ödeyeceğiniz rakam 5.466,30 TL (Aylık 900 TL fazla ödeyeceksiniz belki ama 12 ay sonra 150.000 TL de ödemeyeceksiniz, 36 ay boyunca sabit taksit) sonuç olarak toplamda ödeyeceğiniz para 196.786,80 TL, yani 7.213,20 TL kazançlı olacaksınız. Biraz araştırma yaparak daha düşük faiz uygulayan bankalarda vardır.
Bu tamamen ticari mantık ile yaklaşılmış bir hesap-kitap şeklidir.
Bilemiyorum tabi siz bunları yazar-söylerken amacınız ve mantığınız nedir.
Sizden bir konuda bilgi istiyorum. Özelime şimdiye kadar yapmış olduğumuz küçük ve büyük ölçekli işlerin fotolarını gönderirken bunların satış fiyatlarının ne olduğunu ve bu işten şayet ben girersem ne kazanacağımı açıklamanızı rica ediyorum.
Saygılarımla, hayırlı işler.
Bülent Özçelik
email= bunesil@gmail.com
Sizi bu forumda bayağıdır takip ediyorum,hatta İstanbul için ben bu işi yapabilirmiyim diye gidip geldim.
Ama şu son yazdığınız çok ilgincime geldi. İncelerseniz bence sizin için bir çıkış yoluda olabilir.
Şöyle ki 150.000 TL'ye aylık 4.500 TL x 12 Ay = 54.000 TL 12 ay sonunda da 150.000 TL yani toplam 204.000 TL ödemiş oluyorsunuz.
Ben hemen YKB hesaplamalarında kontrol ediyorum. 150.000 TL için Bireysel ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunsanız 150.000 TL için 36 ay vade ile aylık ödeyeceğiniz rakam 5.466,30 TL (Aylık 900 TL fazla ödeyeceksiniz belki ama 12 ay sonra 150.000 TL de ödemeyeceksiniz, 36 ay boyunca sabit taksit) sonuç olarak toplamda ödeyeceğiniz para 196.786,80 TL, yani 7.213,20 TL kazançlı olacaksınız. Biraz araştırma yaparak daha düşük faiz uygulayan bankalarda vardır.
Bu tamamen ticari mantık ile yaklaşılmış bir hesap-kitap şeklidir.
Bilemiyorum tabi siz bunları yazar-söylerken amacınız ve mantığınız nedir.
Sizden bir konuda bilgi istiyorum. Özelime şimdiye kadar yapmış olduğumuz küçük ve büyük ölçekli işlerin fotolarını gönderirken bunların satış fiyatlarının ne olduğunu ve bu işten şayet ben girersem ne kazanacağımı açıklamanızı rica ediyorum.
Saygılarımla, hayırlı işler.
Bülent Özçelik
email= bunesil@gmail.com
T
Yeni Üye20 yazı
ellahanım merhaba
sizi anladığım ve bu kadar yazışmalardan okuduğum kadarı ile türkiyede bir iş yapmak istiyorsunuz amaç azda olsa bir gelirim olmasını istiyorsunuz size bir teklifte bulunabilirim.
ben tüm türkiyeden hurda pet alım satımı yapmaktayım buyrun size ortaklık teklifi düşünürseniz telefon numaram aşğıdadır.
0532 5613062 Tarık
sizi anladığım ve bu kadar yazışmalardan okuduğum kadarı ile türkiyede bir iş yapmak istiyorsunuz amaç azda olsa bir gelirim olmasını istiyorsunuz size bir teklifte bulunabilirim.
ben tüm türkiyeden hurda pet alım satımı yapmaktayım buyrun size ortaklık teklifi düşünürseniz telefon numaram aşğıdadır.
0532 5613062 Tarık
TCAN
G
Yeni Üye17 yazı
oncelikle 150.000 tl guzel bi para ama bunun yarisini unutun kenarda hic yokmus gibi tutun ve eger benim fikrimi sole bir chek ederseniz gayet guzel paralar kazanabilirsiniz....
1-oncelikle bir dukkan bulun ve bir kamyonet satin alin (toplamm maliyeti 20000tl)
2-bulundugunuz bolgedeki belediyelere giderek pazar tezgahi kiralayin hergun bir tezgah yeri olsun (toplam maliyeti aylik 2800 tl )
3-istanbulda muhtelif yerlerden bayan ic camasiri alin magazaya koyacaklariniz kaliteli olmak zorunda deil sadece gosterisli olsun bu konuda muhtelif adresler verebilirimm(toplam maliyeti 25000tl)
4-iki eleman tutun biri veya ikiside aile uyelerinden olabilir (aylik maliyeti sgk dahil 2100 tl )
5- pazar tezgahlarinda hem dokme mallar yani tane 1-3 lira olanlar hemde tane 5-10 lira olan camasirlardan satin ayni zamanda isyerinizin onune sepet yapin
6-eger isterseniz ufak bi doblo tarzi arabayla koylere havlu bornoz satisida yapabilirsiniz ilave olarak
7-firmanizi sirket olarak acinki tum giderlerinizi rahatca gosterebilirsiniz hem ilerde kredi vs ihtiyac olursa isleri buyutmek icin size faydasi olacaktir
8-isyerinde bayanlara yonelik ucuz makyaj malzemeleride satabilirsiniz magazada agzi laf yapan ikna kabiliyeti yuksek bi bayanin durmasi size arti kazandirir
islerinizde bol ve hayirli kazanclar dilerim
1-oncelikle bir dukkan bulun ve bir kamyonet satin alin (toplamm maliyeti 20000tl)
2-bulundugunuz bolgedeki belediyelere giderek pazar tezgahi kiralayin hergun bir tezgah yeri olsun (toplam maliyeti aylik 2800 tl )
3-istanbulda muhtelif yerlerden bayan ic camasiri alin magazaya koyacaklariniz kaliteli olmak zorunda deil sadece gosterisli olsun bu konuda muhtelif adresler verebilirimm(toplam maliyeti 25000tl)
4-iki eleman tutun biri veya ikiside aile uyelerinden olabilir (aylik maliyeti sgk dahil 2100 tl )
5- pazar tezgahlarinda hem dokme mallar yani tane 1-3 lira olanlar hemde tane 5-10 lira olan camasirlardan satin ayni zamanda isyerinizin onune sepet yapin
6-eger isterseniz ufak bi doblo tarzi arabayla koylere havlu bornoz satisida yapabilirsiniz ilave olarak
7-firmanizi sirket olarak acinki tum giderlerinizi rahatca gosterebilirsiniz hem ilerde kredi vs ihtiyac olursa isleri buyutmek icin size faydasi olacaktir
8-isyerinde bayanlara yonelik ucuz makyaj malzemeleride satabilirsiniz magazada agzi laf yapan ikna kabiliyeti yuksek bi bayanin durmasi size arti kazandirir
islerinizde bol ve hayirli kazanclar dilerim
ygunec
E
Üye920 yazı
24/02/2011 : 12:58:41#29
Web sitesi
Alıntı
merhabalar bulnes arkadaşı.Bülent Bey. çok roğru tespit...ama malesef bankadan bukadar kredi alamyrom.yoksa alırdım hemen ve daha da kazanırdım. Evet daha fazla odyorum bu şekilde ama tiacet yapyorum ve işime gelyor .Çünkü kazancımız yüksek . Bence paylaşım daha iyidır.işimi da büyütyorum ,kazancimi da yükseltyorum .
Tabiki özelinden size tüm bilgi veririm. ve eğer siz bu işe girersiniz ortak ollarak? En minimum kazanci net kar % 300.dur.Bu en minimum.Dahasi var ...
NOT: İstanbulda bu işe temel atarsak? kazanciniz daha da yüksek ,ben denedim.tüm istanbulda Anadolu ve Avrupa yakasinda tek satiş merkezi olacaz... Bu büyük pazar.İstanbul il sınırlar da var...
size maille bilgi gönderyorum şimdi... saygilar emzar nebieridze
Tabiki özelinden size tüm bilgi veririm. ve eğer siz bu işe girersiniz ortak ollarak? En minimum kazanci net kar % 300.dur.Bu en minimum.Dahasi var ...
NOT: İstanbulda bu işe temel atarsak? kazanciniz daha da yüksek ,ben denedim.tüm istanbulda Anadolu ve Avrupa yakasinda tek satiş merkezi olacaz... Bu büyük pazar.İstanbul il sınırlar da var...
size maille bilgi gönderyorum şimdi... saygilar emzar nebieridze
05427672476
05427672476
B
Üye450 yazı
Merhaba Emzar Bey,
E-mailinizi bekliyorum.Üzerinde dikkatle çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
İnşallah hayırlısı olur.
E-mailinizi bekliyorum.Üzerinde dikkatle çalışacağımdan emin olabilirsiniz.
İnşallah hayırlısı olur.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz