İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
100. 000 Tl İle Ne Yapabilirim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorumE
Üye920 yazı
24/02/2011 : 16:08:55#31
Web sitesi
Alıntı
inşallah hayrlisi olur...benim cep de yazin. 05427672476
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
TİCARET! Cesaret, Sermaye, Azim, Güven ve Sabir işidir.
Birlik ve ilkler daima kazanır.
http://granitsanat.com
https://www.facebook.com/granitsanat
http://engramac.com
email:granitsanat@hotmail.com
05427672476
05427672476
M
Yeni Üye8 yazı
200 lira ya güzel bir çiftlik yapabilirsiniz bu paranın 60 lirasına yer alırsınız 40 lira ile inşaat yaparsınız geriye kalan 100 bin ile de hayvan alırsınız tabi diyceksiniz anlamam bu işten anlayan insanlar çalıştırırsınız
100 bin liraya da 20 adet inek alırsınız bu inekler ortalama 20 kg süt verir bu sütü de toplayan bir çok firma var
bu sütü de onlara 0,70 krş tan 0,90 kuruşa kadar verebilirsiniz günlük 400 kg süt yapar bunu da 0,80 kuruşa verseniz aylık 9600 lira bunun 4000 yem vs ihtiyaçlara gitse 800 de çalışan 3800 lira her ay düzenli şekilde size kalır ki bunları yavruları dişi erkek bunlarda ayrı bir kar dişilerle sürünüz artar erkeklerle de işletmenizin ihtiyaçlarını giderirsiniz.
Bol kazançlar...
mahmuto
B
Üye450 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - emzar45 Bülent bey mailinizi ve fotoraflarinizi fyatlarla birlikte size gönderdim... inşallah hayrlisi olur...benim cep de yazin. 05427672476 |
Emzar Bey,
Şu ana kadar bana gelen bir şey yok.Özelime gönderdiğiniz mesajı gördüm.msn adresim= bulnes@gmx.com.tr dir.
Saygılarımla
Makina Mühendisi/İstanbul
5
Yeni Üye1 yazı
kredi ile 1 tır alıp ve 1 depo kirala**** bu işe başlayabiirsiniz
diğer nakliyat firmaları ile ortak çalışılırsa başarı olacağına inanıyorum.çünkü bir çok nakliye firmaları uzak yol ev eşyalarını normal yük kamyonlarına devrediyor hem müşteri hoşnut olmuyor hemde daha çok para harcamış oluyor çünkü aracı çok olduğu için.
1 tır 3 v eşyası yükleyebilir.her ev eşyası için ortalama 2000 lira olursa 6000 eder. 1 şöför ve 4 eleman ile ekip oluşturulabilir. ayda 4 sefer yapılırsa çok güzel bir rakam çıkıyor:
yakup gültekin
E
Yeni Üye38 yazı
hani su ozel ahlk otobusleri var servisler falan varya oyle bisey alsam bi de sofor tutsam nasil olur.tabi ki ankarada iyi bi hatta boyle bisey yapmak cok cok cok pahalidir.ama hisseli bi sey bulabilirsem.bilgisi olan yazsin lutfen.
S
Üye114 yazı
Merhaba Arkadaslar..
ellahanim, Halk otobusleri iyi ama onlarin hat ucretleri 500 binden basliyor en ucuzu o da..
Madem bu tur is yapmayi dusunuyorsunuz Bence Tir alin nakliye firmalarina kiraya verin yoksa bildiginiz firmalar size yardimci olurum. Alabilirseniz 2 tane alin her ay size odeme yapsinlar. Hem arac sizin isminize yani paraniz elinizde hemde aylik geliriniz olur. Satmis oldugunuz evinizide tekrar araclari gostererek banka kredisi ile kendinize tekrar ev alabilirsiniz. Iki yerden kazanmis olursunuz,.
Ben yurtdisinda yasiyorum son 12 yildir ama turkiyede tanidigim cok saglam firmalar var..
Bundan once yazdikalrim hayattan tecrube aldigim icin paylasmak istedim. Ben cok para da kazandim bir gecede 8 milyon dolar da kaybettim bu bir ticaret hep kazanacaksiniz diye bir sey yok...
Ama en onemli sey ticarette paylasmak tir hep bana hep bana diye haraket ederseniz elinizdeki her seyi kaybedersiniz..
Baska yatirim yapmak isteyen arkadaslar olursa onalri yonlendirmeye calisirim.. Bugunun turkiyesinde ne gibi isler yapilir..
Bunu unutmayin su anda Dubai bitmek uzere onun icin gelecegin Ticaret merkezi Turkiye bu da en fazla 5 yil iceriside olucak.. Onun icni simdiden altyapiyi hazirlamaniz gerekir..
Herkese Kolay gelsin
ellahanim, Halk otobusleri iyi ama onlarin hat ucretleri 500 binden basliyor en ucuzu o da..
Madem bu tur is yapmayi dusunuyorsunuz Bence Tir alin nakliye firmalarina kiraya verin yoksa bildiginiz firmalar size yardimci olurum. Alabilirseniz 2 tane alin her ay size odeme yapsinlar. Hem arac sizin isminize yani paraniz elinizde hemde aylik geliriniz olur. Satmis oldugunuz evinizide tekrar araclari gostererek banka kredisi ile kendinize tekrar ev alabilirsiniz. Iki yerden kazanmis olursunuz,.
Ben yurtdisinda yasiyorum son 12 yildir ama turkiyede tanidigim cok saglam firmalar var..
Bundan once yazdikalrim hayattan tecrube aldigim icin paylasmak istedim. Ben cok para da kazandim bir gecede 8 milyon dolar da kaybettim bu bir ticaret hep kazanacaksiniz diye bir sey yok...
Ama en onemli sey ticarette paylasmak tir hep bana hep bana diye haraket ederseniz elinizdeki her seyi kaybedersiniz..
Baska yatirim yapmak isteyen arkadaslar olursa onalri yonlendirmeye calisirim.. Bugunun turkiyesinde ne gibi isler yapilir..
Bunu unutmayin su anda Dubai bitmek uzere onun icin gelecegin Ticaret merkezi Turkiye bu da en fazla 5 yil iceriside olucak.. Onun icni simdiden altyapiyi hazirlamaniz gerekir..
Herkese Kolay gelsin
Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz
N
Yeni Üye83 yazı
ARKADAŞLAR İMALATA YÖNELİK,HİZMET SEKTÖRÜNE YÖNELİK KISACASI NE OLURSA OLSUN FARKETMEZ İYİ BİR FİZİBİLİTE ÇALIŞMANIZ VARSA YADA BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM İYİ PROJELER KESİNLİKLE DEĞERLENDİRİLECEKTİR FİNANSMAN SIKINTIM YOK YETERKİ İYİ PROJELER ÇIKSIN
yorumlarınızı bekliyorum
yorumlarınızı bekliyorum
M
Üye644 yazı
merhaba hiç bir bilginiz yoksa hiçbir işe girmeyin derim 2 dkda paranız gider bilmiş olun belkide borçlu kalabilirsiniz hisse falan almayın 3 kağıda getirirler emin olun ben derimki size türkiyeye bir gelin verin dolar,euro neyse faize alın aylık size yetecek bir para geçsin bakalım 1-2 sene bakın piyasaya zaman neyi gösterirse onu yapın ama bildiğiniz bişey olsun iyi günler dilerim
T
Yeni Üye69 yazı
Antalya'da seracılık yapmak isterseniz size yardımcı olurum
E
Yeni Üye38 yazı
S
Üye114 yazı
Merhaba Ellahanim
Antalya deyince benim ilgilimi cekti isin dogrusu. Benim de Antalya da yapmak istedigim bir is konusu var..
Su an burda Mobilya uzerine uretim yerim var. Urettigim mobilyalar genelde Hotel, Resort ve Spa larda kullanilan mobilyalar ve Bambu tarzi bahce mobilyalari..
Bu isi yapmak isterseniz benimle beraber ortaklasa yapabiliriz yada siz kendi basiniza bu ise girebilirsiniz,
www.woodlinx.net www.woodlinxindonesia.com bu sitelerde yapmis oldugum urunlerin resimerini ve detaylarini gorebilirsiniz,.
Su anda Amerika da Yunanistanda ve bazi avrupa ulkelerinde magazalarimiz mevcut..
Turkiye ye de bu yil yer acmayi dusunuyorum Merkez olarak Antalya yada Mersin i dusunuyorum..
Sayet ilgilenirseniz Turkiye ye geldigimde gorusebilriz..
Saygilar
Antalya deyince benim ilgilimi cekti isin dogrusu. Benim de Antalya da yapmak istedigim bir is konusu var..
Su an burda Mobilya uzerine uretim yerim var. Urettigim mobilyalar genelde Hotel, Resort ve Spa larda kullanilan mobilyalar ve Bambu tarzi bahce mobilyalari..
Bu isi yapmak isterseniz benimle beraber ortaklasa yapabiliriz yada siz kendi basiniza bu ise girebilirsiniz,
www.woodlinx.net www.woodlinxindonesia.com bu sitelerde yapmis oldugum urunlerin resimerini ve detaylarini gorebilirsiniz,.
Su anda Amerika da Yunanistanda ve bazi avrupa ulkelerinde magazalarimiz mevcut..
Turkiye ye de bu yil yer acmayi dusunuyorum Merkez olarak Antalya yada Mersin i dusunuyorum..
Sayet ilgilenirseniz Turkiye ye geldigimde gorusebilriz..
Saygilar
Well Woodlinx Indonesia
CEO
Serefhan Temiz
Y
Yeni Üye22 yazı
ela hanım malesefki en güvenilir method paradn para kazanamaktır. kaybetmeye hazır değilseniz(ben 1 defa kaybettim) hiç düşünmeyin. ama emtia takip edin derim. yada bir miktar risk payınız varsa ulusal 100 e girin . büyük kağıtlara. unutmayınız ki çok aç gözlü davranmazsanız ulusal 100 de senelik %40 kazanç vasat altı kalmaktadır.tabi altını ısrarla çiziyorum büyük kağıtlar ile hareket edin.bol kazançlar dilerim
I
Üye137 yazı
bankalar önce işin %10 una ortak dah sonrakı yıllarda %30 ve işin sonunda %100une sahıp olurlar bır gayrımenkul satmadanda kurtulamazsınız kredı felan bu pıyasa sartlarında hangı sektor olursa olsun cok zor herkesın işi cok zor su zamanda bence kucuk kucuk gayrımenkul alın satın elemanmış ssk bagkurmuş ınanın cok zor çok karlı sektor bulmak lazım onuda ben bılmıyorum saygılar
A
Yeni Üye26 yazı
Ticarette risk almadan para kazanmak artık çok zor...
Her gün bankalarda karşılıksız çıkan çekler, iflas eden şirketler, hacizler, karşılıksız kalan icra takipleri, dolandırıcılar, evrakta lık yapanlar...
Ben çok karamsar baktım ticarete tabi ki bir avukat olarak...
Benim yerimde olsaydınız siz de böyle düşünebilirdiniz bir an.
Bir tarafta da sağlam, dürüst bir şekilde çalışan tacirler.
Dürüst olan gerçekten kazanır.
Benim tavsiyem eger risk almak istemiyorsanız bu sermayeyle uygun bir semtte 2 veya 3 gayrimenkul alıp kiraya verip ayda en az 1000-1500 TL arasında gelir elde edebilirsiniz.
Başarılar dilerim
Her gün bankalarda karşılıksız çıkan çekler, iflas eden şirketler, hacizler, karşılıksız kalan icra takipleri, dolandırıcılar, evrakta lık yapanlar...
Ben çok karamsar baktım ticarete tabi ki bir avukat olarak...
Benim yerimde olsaydınız siz de böyle düşünebilirdiniz bir an.
Bir tarafta da sağlam, dürüst bir şekilde çalışan tacirler.
Dürüst olan gerçekten kazanır.
Benim tavsiyem eger risk almak istemiyorsanız bu sermayeyle uygun bir semtte 2 veya 3 gayrimenkul alıp kiraya verip ayda en az 1000-1500 TL arasında gelir elde edebilirsiniz.
Başarılar dilerim
Bırakın adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun...
B
Üye450 yazı
Sayın Ellahanım,ticaretten anlamıyorsanız -ki öyle söylüyorsunuz.O zaman yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Ya gayrimenkul (ilk tercih arsa olmalı) yada altın'a yatırmalısınız derim.
E
Yeni Üye38 yazı
sevgili koniks uyeleri yazilanlardan da anlasilagi uzre,hem bi konu hakkinda tecrube sahibi olmayinca ,yasanmak istenen ve is yapilmak istenen de turkiye olunca,e bi de ustune bayan olunca,desenize yapilacak pek bisey yok.en iyisi gir bi ise aylik 800 tl'ye calis diyosunuz.universite mezunlari bile aciktayken;kpss gibi bi cok da engel varken onumde bi ise girip calismakta zor.e ben ne yapiyim o zaman.el memleketinde ulkemi dogdugum topraklari ozleye oeleye yaslanayim bari.ama vazgecmiycem tabi arastirmaya devam....
B
Üye450 yazı
Ella hanım,çok olumsuz düşünmüşsünüz. Bence olumsuz olmayın her daim pozitif olun.
Ticaret yapmama karar verdiğiniz için fazla seçenek bırakmadınız geriye.
Bence korkmadan anladığınız bir iş kurabilirsiniz pekala,
Veya bir ortaklık ta kurabilirsiniz.
Ticaret seçeneği açık olursa bence alternatif çoktur.
Düşünün ki forumda 5000 TL ile ne iş yapabilirim diyenlerde var.
Pazarcılık gibi eylemlerde bulunamayabilirsiniz.
Ama dediğim gibi iyi bir araştırma ve iyi bir gözlem ile ticarette her zaman herkes için bir çözüm vardır.
İnşallah sizde en kısa bu zamanda bu çözümü bulmanız dileklerimle..
Saygılarımla.
Ticaret yapmama karar verdiğiniz için fazla seçenek bırakmadınız geriye.
Bence korkmadan anladığınız bir iş kurabilirsiniz pekala,
Veya bir ortaklık ta kurabilirsiniz.
Ticaret seçeneği açık olursa bence alternatif çoktur.
Düşünün ki forumda 5000 TL ile ne iş yapabilirim diyenlerde var.
Pazarcılık gibi eylemlerde bulunamayabilirsiniz.
Ama dediğim gibi iyi bir araştırma ve iyi bir gözlem ile ticarette her zaman herkes için bir çözüm vardır.
İnşallah sizde en kısa bu zamanda bu çözümü bulmanız dileklerimle..
Saygılarımla.
E
Yeni Üye38 yazı
bulnes bey ,galiba sorun da burda.anladigim bi is yok.sadece hayatimin bi doneminde "kisa bi donem" elbise saticiligi yapmistim.herhangi bi konu uzerine egitimim yok.erkek olsaydim daha az sermaye ile daha farkli bi cok sey yapma sansim olurdu belki.
S
Yeni Üye30 yazı
selam.... ella hanım adım sevan iç çamaşırı yapıyorum yerim istanbulun en güzel yeri konuşabiliriz isterseniz sewan75@hotmail.com görüşmek ümidiyle
123456
U
Üye173 yazı
150 binle bi ev alın 500 lıraya kiraya verin sonra gidip bi bankadan kredı cekın kıra gelırıyle bankanın parasını ödeyin çektıgınız kredıylede işinizi kurun 30 35 bin liralık bayilik düşünüosanız tabi en azından batsanız bile sıkıntı yok kıranız zaten paranızı ödüyo :)
Umut Karagöz
T
Yeni Üye69 yazı
evde oturup çocukta bakabilirsiniz bence. çok daha iyi bir fikir hepsine bir bayan için. tam da yeter size en az 20 yıl kimseye ihtiyaç duyamadan yaşarsınız. arada da al sat yaparsınız ufak tefek şeyleri. elde nakit olunca ucuza düşen malları bulmak kolay olur. alırken kazanırsınız böylece. artık ne denk gelirse. bir düşünün bunu
T
Yeni Üye69 yazı
resmi iş yapmak zarardan başka bir sonuca yol açmıyor genelde... aldısı verdisi çoktur.( vergisi,harcı,sigortası, cezası, sorumluluğu, muhasebecisi, avukatı, hakimi savcısı hepsi sizin muhatabınız. belasız başa bela almak gibi. Bayan halinizle kesinlşkle uzak durun derim. nakitle dönen işler ise al gülüm ver gülümdür. zaman olur bir şey çıkar karşınıza o zaman al sat yaparsınız. sabır derim :))
W
Yeni Üye88 yazı
Bütün yazar arkadaşlara merhaba;
Arkadaşlar forumları zaman buldukça incelemeye çalışıyorum.. bazı fikirler var akıllıca ama gerçekleşmesi zor.. Ellehanım öncelikle ticari hayat güvene ve saygıya dayalı birçatı altınde devam ediyorsa herhangi bir tehlike oluşmaz .. Bir çok iş fikri ortaya çıkıyor dolayısıyla sizde hangi iş kolunda faaliyet göstereceğinize karar veremiyorsunuz .. öncelikle yatırımınızı nasıl yapmak istiyorsunuz.. mevcut ta varolan bir işletmeye yada şirkete hisse oranında katılımda bulunup yönetimindemi bulunmak istiyorsunuz ..yoksa sadece belli zamanlarda kar dağılımından payınızımı almak istersiniz... bu konuda bir fikriniz varsa aktarırsanız sevinirim... özel mesaj olarak atarsanız memnun olurum.. saygılarımla
Arkadaşlar forumları zaman buldukça incelemeye çalışıyorum.. bazı fikirler var akıllıca ama gerçekleşmesi zor.. Ellehanım öncelikle ticari hayat güvene ve saygıya dayalı birçatı altınde devam ediyorsa herhangi bir tehlike oluşmaz .. Bir çok iş fikri ortaya çıkıyor dolayısıyla sizde hangi iş kolunda faaliyet göstereceğinize karar veremiyorsunuz .. öncelikle yatırımınızı nasıl yapmak istiyorsunuz.. mevcut ta varolan bir işletmeye yada şirkete hisse oranında katılımda bulunup yönetimindemi bulunmak istiyorsunuz ..yoksa sadece belli zamanlarda kar dağılımından payınızımı almak istersiniz... bu konuda bir fikriniz varsa aktarırsanız sevinirim... özel mesaj olarak atarsanız memnun olurum.. saygılarımla
E
Yeni Üye38 yazı
sayin tunca666 elnizin hamuruyla herseye karismayin oturun evinizde cocuk bakin diyosunuz.evet biz kadinlar hep boyle yapalim.evde cocuk bakalim;aksama gelecek kocaya yemek pisirelim,bazi erkeklerden cok da zeki olmamiza ragmen sirf kadiniz diye hic bisey yapmayalim.koca parasi yemeye devam edelim.hic bisey uretemeyiz biz cunku.evet ticarete bizim aklimiz ermez,biz tornavida bile tutmayi becereyemen tirnaklari ojeli dudagi rujlu evinde cocuguna bakan susan hep susan ezilen taraf olalim.ticaretide erkekler yapsin,parayi da onlar kazansin,kadin cocuk bakmaktan dolayi maddi getirisi olan hic bi iste calisamasin,yillar sonra da gecmise donup baktiginda hic bir birikimi olmadigini gordugu icin bi cok seye katlanmaya devam etsin. cunku o hep cocuk bakti bakmaya da devam etsin.para erkegin olsun.o cocuk baksin mal mulk erkegin adina olsun.kadin zeki olsada "o cocuk bakmak icin hizmet etsin" diye varya hani cocuk baksin..
T
Yeni Üye69 yazı
Sayin Ella Hanım, siz dediklerimden bu yazdıklarınızı nasıl çıkarabildiniz hiç anlayamadım gerçekten. Demek istediğim de buydu ticaretin yapısı gereği.. Kadın ticaret yapamaz demiyorum ya da aşağılamıyorum. Asıl kadını yüceltiyorum. Bu işler kötü işler ve pis işlerdir diyorum, her tür ne olduğu belirsiz kişilerle muhatap olma zorunluluğuz oluyor ticarette diyorum. Kadının hassas ve zarif yapısının buna elverişli olmadığı bilakis, çocuk yetiştirmeye daha elverişli olduğunu belirtiyorum. Bu gerçektir, siz bunu iyiye de kötüye de yormada özgürsünüz tabiki.. Kadına değer veren kimse gerçekten bunu söyler, ama kadının iş gücüne ve sermayesine değer veren kimse ise size başka şeyler söyler. Birincisinde amaç insanlık ikincisinde ise maddiyattır. Bunu unutmamanızı tavsiye edeceğim. Olur ki bir gün ticaretin içine girerseniz bizzat bunu hatırlayacağınızdan eminim. Zaten hak durur durur, ama zamanı gelince onu da kimse engelleyemez çıkmasına ortaya... Kadının ekonomik özgürlü erkeğin ekonomik özgürlü gibi boş tartışmalar ancak aile yapısına zarar vermekte insanları ailesel bir hayattan cok bireysel bir hayata ve düşünme tarzına sürüklemekte, bu durumda kadının bir şekilde ticari özgürlük dediğiniz hakka kavuşmakta ama ailesel bir boşluk olmakta ve asıl kadına zarar veren unsur da bu olmaktadır. Eğer kadın zarar görürse bundan toplum birinci derece de direk olarak zarar görmekte ve toplumun değerleri ile oynanmaktadır. Bu da avrupadaki acayip bir toplumun var olmasına veya rusyada ki kadının ön planda olduğu ama ailenin olmadığı bir topluma sürükler toplumsal yapıyı. Kadın doğası gereği zarif, narin ve alımlıdır. Bu özellikleri ona başka alanlarda doğal bir hayat yaşamasını gerekli kılmaktadır. Bakıyorsunuz iş kadınlarına, aslında hepsinin asıl özlemi evleri ve evlerinde geçirdikleri güzel vakitlerdir. Hayat gelecek gidecek ve 20 sene sonra ticaret yaptıktan sonra geri dönüp baktıuğınızda lüx bir hayatta mutsuz, bunalım çocuklar görmektense, az parayla ama çok şükür diyerek Rabbe yönelmiş nur topu gibi gülen evlatları yetiştirecek olan analar, piyasada bir çok hilenin ve kötü niyetlerin, sömürünün ortasında değil, güvenli evlerinde güvenli ortamlarında, sağlıklı, hayırlı bireyler yetiştiren ve gerçek görevini ifa etmein mutluluğu ile rahat yaşayan kadınlardan bahsediyoruz... Kadının bir sermayesi var ise şayet sizin gibi, bu da kadının aklı ile değerlenir. Allah o paraya bereket verir ve size de napacağınız hakkında bir ilim mutlaka verir. Bu işte mutlaka bir erkeğe ihtiyacınız olduğunu unutmayın derim sadece. Bu iki ile ikinin toplamı dört gibi bir şey olduğu için rahatça söylüyorum. Muhammed Peygamberimiz (Allah'ın Selamı üzerine olsun;) eşi Hatice Annemiz ile evlenmeden önce onun adına ticaret yapar ve kar edip bu parayı da Hatice'ye verirdi, böylece Hatice Annemiz ile evlenmiştir daha sonrada. Kur'an da der ki "Andolsun peygamberde sizin için güzel bir örnek vardır." Lütfen bunları da araştırın demek istiyorum. Kadının en çok korunduğu ve el üstünde tuttuğu islam dini, gerçekte olmadığı gibi korkutucu ve aşağılık gösterilmekte ve kadınların aşağılanması böylece kolaylaştırılmaktadır. Sermayenin bir meta olarak gördüğü kadına dinimiz gerçek anlamıyla değerini vermiş; Analığını ön plana çıkararak bir de kutsallığını vurgulamıştır. Her türlü tehlikenin içine atılan kadın şu düzende ne hallerde ise İSLAM o kadını adeta yücelterek ona bir kimlik ve saygın bir birey olma hakkı tanımıştır. Kadına bugün bir iş vererek onu ne hallere koyduklarını bilen bilir. Kadınına sahip çıkıp onu yeterince koruyamayan , onu sıvacı, çöpçü, sanayide amele yapan Rusya. Kadın egemen bir toplumdur. Bakın Rus kadınları neler yapiyorlar. Bu mudur sizce de kadının hakkı... Kadın benim annemdir, o'da kutsaldır. Ben annemi asla ama asla bir uşak bir tacir gibi değil, onu bana zamanında bakmış büyütmüş ve kendinden birçok fedakarlık ile bugüne getirmiş güzel bir insan olarak görüyorum. Benim annem de ön lisans mezunu çalışan bir bayan iken işini gücünü bırakmış ve beni yetiştirmiş. Hiç bir kimsenin eline emanet etmemiş ve gece gündüz olmasını istediğim gibi yanımda olmuştur. Bir çocuk nasıl anneye muhtaç ise bir kadında annelik yapmaya ve çocuga öyle muhtaç yaratılmıştır. Şimdi tüm bunları yok farz ederek acayip gereksiz işlerle mi uğraştıralım kadınlarımızı.. O zaman bize ne derler, biz nasıl hissederiz. unutmayın her erkek bir kadını işe alır çalıştırır ama sorun o erkeğe kendi eşini bir de anne olmuşken içten gelerek çalıştırmak mı ister yoksa evinde o çocuğa en gü
zel terbiye ve eğitim ile bakmasını mı ister güvenlice. Bir kadın ne ister sorun kendinize bence, çünkü Rabbimizin yaratma sünnetine ve insana verdiği fıtrat asla değişmez bu mizaç tüm doğa ve evren tarafından desteklenirken, psikolojik olarak da rahatlık ve huzur ancak bu şekilde meydana gelir. Bence biraz daha objektif düşünün.. bakmayın bugün yapılan sermayeci (kapitalist) propagandalara ve anti islam çağrılarına, onlar şeytani olduğu için toplumun ancak aleyhine olacaktır. İnsana değer veren yapılarda kadın hem kutsal hem de saygıya en cok layık olandır.
Paranız var ise güvendiğiniz bir tüccara verin sizin adınıza da ticaret yapsın kendisi ile birlikte böyle biri yoksa bence sabredin bekleyin bir mal çıkar alıveirirsiniz sonra bir süre geçince o malı satıverir paranızı böyle arttırmış olursunuz Allah izin verirse. Geçen yazdıklarımın tefsiri niyetine yazdım buı yazdıklarımı umarım iyi niyetimden şüphe doğurmamıştır size... Sonuçta bu hayatta herkesiin yaptığı eninde sonunda kendisini bağlar ve yaptıkları ile yaşar. Yaşınızı bilemiyorum ama, akıllı ve zeki olduğunuzdan hiç kuşkum yok gerçekten. Kadının kendine olan güveni ve kadının onur, haysiyet ve şerefini ön plana alan bir düşünce de kadının köleleştirilmesine ve maddiyata konu olmasa kesinlikle karşı durulmalı. Erkek ile kadının rolleri belirlidir, bu ne birini aşağılar ne de birini üstün kılar. Bu budur. Size bir ayet daha.. Erkeğin kadın üzerinde kadınında erkek üzerinde hakkı vardır. Erkek geçimliği sağlar kadın ise eve erkeğinin istemediği kimseyi almayıp yuvayı korur. Şunu bir yapsak bu basit şeyi bakın mutluluk nasıl kolay oluyor. Üç gün değilse de beş gün sürmez bu hayat öyle konuştum öyle bildim ben. Rica ederim yazdıklarımı bir başka pencereden bakın, belki de haklı olabilirim gözlüğü ile sadece okuyana kadar böyle bakın sonra yi,ne istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz mutlak olarak. Ancak gerçeği araştırmak ise amaç bu tartışma da her şeyi ile belirli bir empati yapılmalı. Benimle de yapınız bir zahmet..
Selametle.. Saygı ve Sevgilerimle
zel terbiye ve eğitim ile bakmasını mı ister güvenlice. Bir kadın ne ister sorun kendinize bence, çünkü Rabbimizin yaratma sünnetine ve insana verdiği fıtrat asla değişmez bu mizaç tüm doğa ve evren tarafından desteklenirken, psikolojik olarak da rahatlık ve huzur ancak bu şekilde meydana gelir. Bence biraz daha objektif düşünün.. bakmayın bugün yapılan sermayeci (kapitalist) propagandalara ve anti islam çağrılarına, onlar şeytani olduğu için toplumun ancak aleyhine olacaktır. İnsana değer veren yapılarda kadın hem kutsal hem de saygıya en cok layık olandır.
Paranız var ise güvendiğiniz bir tüccara verin sizin adınıza da ticaret yapsın kendisi ile birlikte böyle biri yoksa bence sabredin bekleyin bir mal çıkar alıveirirsiniz sonra bir süre geçince o malı satıverir paranızı böyle arttırmış olursunuz Allah izin verirse. Geçen yazdıklarımın tefsiri niyetine yazdım buı yazdıklarımı umarım iyi niyetimden şüphe doğurmamıştır size... Sonuçta bu hayatta herkesiin yaptığı eninde sonunda kendisini bağlar ve yaptıkları ile yaşar. Yaşınızı bilemiyorum ama, akıllı ve zeki olduğunuzdan hiç kuşkum yok gerçekten. Kadının kendine olan güveni ve kadının onur, haysiyet ve şerefini ön plana alan bir düşünce de kadının köleleştirilmesine ve maddiyata konu olmasa kesinlikle karşı durulmalı. Erkek ile kadının rolleri belirlidir, bu ne birini aşağılar ne de birini üstün kılar. Bu budur. Size bir ayet daha.. Erkeğin kadın üzerinde kadınında erkek üzerinde hakkı vardır. Erkek geçimliği sağlar kadın ise eve erkeğinin istemediği kimseyi almayıp yuvayı korur. Şunu bir yapsak bu basit şeyi bakın mutluluk nasıl kolay oluyor. Üç gün değilse de beş gün sürmez bu hayat öyle konuştum öyle bildim ben. Rica ederim yazdıklarımı bir başka pencereden bakın, belki de haklı olabilirim gözlüğü ile sadece okuyana kadar böyle bakın sonra yi,ne istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz mutlak olarak. Ancak gerçeği araştırmak ise amaç bu tartışma da her şeyi ile belirli bir empati yapılmalı. Benimle de yapınız bir zahmet..
Selametle.. Saygı ve Sevgilerimle
E
Yeni Üye38 yazı
neden istanbul.baska sehirlere de acilsaniz potansiyeli daha yuksek degil mi.mesela ankara.
E
Üye920 yazı
08/03/2011 : 10:29:30#57
Web sitesi
Alıntı
Merhabalar Ella hanım. Bügün dünya kadınlar günü...Sizi kutluyorum. Sağlik ve güzel yaşantinizi,sevgi ve saygi,mutluluk ve başarilar dilerim. Özel hayatinda ve ticaretde...Sizin araciyile tüm bayanlarin 8 mart günü kutlu olsun...saygilarimla emzar nebieridze.
YAŞAMAK İÇİN SAVAŞ,SAVAŞMAK İÇİN YAŞA...
05427672476
05427672476
A
Üye185 yazı
Kadınlar zeki olabilir kabul....Akıllı olabilir kabul...Çok paralarıda olabilir kabul... Ammaaaa her kadın bir erkeğin aklına muhtaçtır...Ne zaman bir şey yapacak olsa bir erkeğe danışmak zorundadır... Örnektede görüldüğü üzre...Varmı itirazı olan:))))
Ormanda tilki en akıllı, koyun ise en saf hayvandır, ancak tilki her zaman aç koyun ise tok gezer...
E
Yeni Üye38 yazı
turkiye tatillerimde goruyorum.bayan giysilerinin fiyatlari cok uygun ve kalitesi de bi okadar iyi geliyo bana.ben burda hem model olarak hemde kalite olarak turkiyede kilerin yarisi bile etmeyecek urunlerin degerinden cok yuksege satildigini goruyorum.cin magazalari var alternatif olarak ama onlarinda kalitesi kumaslari modelelri cok cok kotu.ama bakiyorum insanlar aliyo.benimde aklima soyle bi fikir geldi.ben turkiyeden bayan giyim getirip burda satsam.ne gibi yollar izlemem gerekir.
I
Üye292 yazı
09/03/2011 : 17:05:21#60
Web sitesi
Alıntı
dukkan ac gıyım uzerıne basarılı olabılır guzel bır marka yarat .
www.kadinforum.net
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz