Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Süt Sağma Makineleri İhracatı

Başlatansercan sekerTarih02/01/2011 20:07:50Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Merhaba Arkadaşlar,
Ben süt sağma makineleri imalatı yapan bir firmanın dış ticaretine bakma sorumlulugu altına girdim ancak yurtdısında bu ürünlere dış talepleri gösteren siteler haricinde nasıl pazar bulurum bilmiyorum bu konuda bir bilgisi veya fikri olan arkadaslar varsa bana bilgi verebilirler mi?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye450 yazı
Selamlar,

Bende bu işin fuarlarda döndüğünü düşünüyorum.

şimdiden sana kolaylıklar..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Üye450 yazı
Yurt dışındaki fuarlarla ilgili olarakda ,yada yurt ıcınde butce yoksa,sızın alanınız dısında tarım makınelerı ureten fırmalarla,ozellıkle yurt dısında aktıf ıs yapanlarla temsılcılıgı olanlarla kar paylasımı yoluna gıdebılırsınız..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye8 yazı

Merhabalar,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Aralık ayında Tüyap tarım fuarına gittik birkaç tane talep gördük ve hala iletişim halindeyiz. Alibaba, tradekey, tradeindia, trade.indiamart.com , ecplaza , gibi sitelerde ürünlerimin tanıtımı var ayrıca buralardaki taleplerle de iletişime geçmeye çalışıyorum. Ama fuar ve bu sitelerdeki talepler dısında ne yapabilirim? Başka bir tavsiyeniz var mı?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
hayır yurtdısından da gelenler oldu mesela italyadan, yunanistandan , libyadan, suriyeden gelenler oldu. Yurtdısı yazdım ancak yurtiçinde de pazara ihtiyacımız var bir arkadasım daha var o da yurtiçinden pazar araştırması yapıyor.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye187 yazı
tekli sut makinaları ne kadar
www.kayelajans.com
www.sifa24.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye165 yazı
ben Bulgaristanda büyük bas hayvancilik yapiyorum süt icin,bende 2 sene öne 2 tane süt sagma makinasi getirmistim türkiyeden bana detayli bir email atabilirsen burda bu isi yapanlarla irtibata gecebilirim. ahmet.kutlu1453@hotmail.com
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er