Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Dış Ticaret

BaşlatanSeyort21Tarih03/09/2013 12:58:25Yorum3

İlk mesaj
Merhaba Oyuncak işile uğraşıyorum çinden getirtmek istiyorum bir defa getirtim birinin vasıtasıyla baya zarar ettim şimdi teknolojiden yararlanıp internet üzerinden ürün sipariş etmek istiyorum sormak istediğim şu
alibaba dan ürün alıcam acaba ürünler elime nasıl ulaşır veya ulaşmasını sağlayabilirim konuda bilgisi olanlardan yardım beklemekteyim

Dip not : Forumda yenıyım yanlıs konu açılmışsa yönetimden şimdiden özür dilerim

Saygılar.

Yerleşim Türkiye / DiyarbakirMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Arkadaşım öncelikle hoş geldin siteye.Sakın ama sakın internet üzerinden bu tip yüklü alışverişler yapma mutlaka yerinde gör araştır firmayı tanı ve ondan sonra için rahat bir şekilde işini yap sana sitede gösterdikleri üründen göndermezler eksik olur vs...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Merhabalar Alibabadan her firmadan malesef alış veriş yapmak sıkıntılı orda görünen ürünlerin cogu görseldeki gibi gelmemektedir.cinde ofisi olan türk firmalara ulaşman daha sağlıklı olur.kırtasiye sektöründe oyuncakcı arkadaslarımız var olmazsa senin adına ben danısayım ne yol izlemende yarar var tekrar bilgi veririm tarafına.
saygılarımla
volkan yavuz
0 532 404 98 98

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam

Üstad www.alfalimited.com.. İletişim bilgilerini siteden temin edebilirsin.. Emre Bey ile görüş Çin'den ürün tedariki konusunda çok iyiler.. Çinde'de şirketleri var.. Ürünün çinden yüklenmesi kontroller v.s. yardımcı oluyorlar.. Önerebileceğim bu.. Hasan İLHAN aracılığı ile aradığınızı belirtirsiniz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat