Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hediyelik Eşya Dükkanı

Başlatanümit 1Tarih08/12/2010 12:09:53Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Selam arkadaşlar. Siteyi tesadüfen buldum ve açıkcası burdan başkası bana yardımcı olamaz. Yaklaşık 10 yıldır truzimde yim otellerde çalışıyorum ama artık gına geldi. İnsanları dinlemekten ve sorunlarını halledememekten yoruldum. Otel yönetimi ile hep sorunlar yaşadım. İnsanlara verilen sözler yapılmaz ve tatile geldiklerine pişman edilir. Gerçi gelen müşteri de hiçbir şeyi begenmemeyi kendine prensip edinmiş. küçük bir ayrıntı da yabanci müşteriler tatil yapmaya eğlenmeye gelir ama bizim milletimiz daha otele girdiği anda kendine eziyete başlar.
Bunları geride bırakıp kendime hediyelik eşya dükkanı açmak istiyorum. Trustik bölge olan kemer de. Sadece insanları kandırmadan güleryüzlü ve ilginç eşyalar satmak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
görebilmek için gözünü aç ve kocaman gülümse

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye11 yazı
Öncelikle senin için hayırlısı olmasını dilerim.
Bergamada benim kuzenimin hediyelik eşya dükkanı var şimdi 2 'ye çıkardı. İşleri iyi ama farklı ürünleri gidip yerinden alıyor. Mesela izmir kemalpaşa da nazar boncuğu üretimi yapan atölyeler var . Giyim üzerine ise denizli buldan işi dedikleri kumaşlardan çeşitli kıyafet yada buna benzer teksitil ürünleri, Çanakkale -eceabatta ise bir kaç bildiğim ve tanıdığım toprak vazo ,abajur,bardak, çanak yapan atolyeler var ayrıca ithal ürünler getiren bir de mağaza biliyorum. Orjinal ürünler için biraz çevre gerekli ,kısacası senin için hayırlısı olsun derim. İzmir 'den sana yardımım dokunacak bir şey olursa yapmaya çalışırım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye32 yazı
ÜMİT MERABA
BENDE KAYSERİDE Bİ HEDİYELİK EŞYA MAĞAZASI AÇMAK İSTİYORUM BİLGİLERİMİZDEN FAYDALANALIM İNŞALLAH

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf