Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Farklı Olarak Ne Yapılabilir

BaşlatanefsunluTarih03/10/2010 00:22:41Yorum13

İlk mesaj
Üye229 yazı
merhaba arkadaşlar ufak şirin bi çiğköfte dükkanım var . bölgesel açıdan yeri fena diyil . dükkanda farklı olarak ek kazanç olarak ne koyulabilir ne yapabilirim . fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim .
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ŞanlıurfaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye11 yazı
Sabahları kahvaltı verebilirsin..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye35 yazı
Sabahları soguk sandöviçler hazırlıyabilirsin müşterinin istegine göre fiatı 3tl yi geçmmiyecek şekilde mesela ben aksarayda ki işime gitmek için sokakta bahsettigim işi yapıyorlar saat 10,30 da sonlandırıyorlar önlerinde hep kuyruk oluşuyor Lalelinin ara sokaklarında yerinde görebilirsin .Fiatını abartmadan yaparsan sürümden kazanabilirsin .Bence iyi bir şarküteri çeşidiyle 100adet satar 1 tl kazansan hesap ortada ..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye70 yazı

Selamlar.Senin işin çiğköfte yanı bi bakıma işin baharatla.Kucuk bi stand ayarlayıp 250gr,500gr,1000gr seklınde posetli markalı baharat satabılırsın.kurban bayramıda gelıyorkı satış yapabılırsın dıye dusunuyorum.eğer düşünürsen yardımcı olurum.

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Yeni Üye58 yazı
bizim burdada bi çiğköfteci var extra olarak dükkanın önünde tatlı mısır satıo bu aralar bu tatlı mısır tezgahları çok meşhur size de bunu öneririm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye229 yazı
kahvaltı işi nasıl olacak nerden başlıyim bi yol çizermisiniz bana
fahri arkadaşım baharat hakkında bana detaylı bilgi verirmisin
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Üye139 yazı
bunlar olabilir yerine göre...
lokma gibi bir tatlı kulahta...
ev hanımlarından toptan alarak icli kofte... Tanesi kabepcılarda 2,5 gibi sen daha uygun satarsan olabilir.
limonata gibi el yapımı iceceklerde... karı yuksek
superfreshin hazır elma dilim patetesi var... heryerde olmadığı için farklı
kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye1359 yazı
evlere işyerlerine sipariş teslimi olabilir küçük bir motorsiklet işinizi görür. siparişler için telefon hatta internet + msn bile faydalı olur.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye1359 yazı
ekstra olarak sucuk + kokoreç ekmek arası satışı gayet güzel bir alternatiftir bilginize..

ayrıca radyolara + yerel gazeteye + hatta yerel tv reklam vermeniz işyerinizin prestijini ve gelirini arttıracaktır..
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye229 yazı
odin abicim sucuk neysede kokoreç ustalık ister onu nasıl yapacaz o konuda bana yardımcı olacak varmı .

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Üye300 yazı
Bizim burada cigkofteci var ayni zamanda kunefe yapiyor sadece kunefe ve cigkofte var.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye1359 yazı
forumda kokoreç yapımıyla ilgili bir başlık olacaktı ama
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yeni Üye99 yazı
milyonlarca yapılabilecek iş kolu var........ git Eminönü Sirkeci Kadıköy'ü sokak sokak dolaş .......... eminim bir tanesi kafana yatar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye173 yazı
Bir bayanla anlas sana kg ıle mantı yapsın sende evlere iş yerlerıne servis şeklınde çalış bide broşürünü bastırıp reklamını yap tamamdır :)
Umut Karagöz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci