Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İhracatmı//esnaflıkmı?

BaşlataniykTarih08/12/2010 22:29:28Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar yıllardır ağır ve riskli işlerden bıkmış ve yıllardır yapılan bu işlerden sadece geçimini sağlamış bi insan olarak soruyorum size,elimdeki 100.000 usd ile ufak tefek ihracat(özellikle ıraq erbil) yapmakmı yada istanbulun uygun bi yerinde fastfood türü bi iş yapmakmı!! Önerileriniz için teşekürler...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye175 yazı
Merhaba iyk
Arada bir bu siteyi takip ederim bazen güzel fikirler de çıkıyor. Senin bahsettiğin sermaye aslında güzel bir sermaye. Ben senin İstanbul veya herhangi bir yerde hiç bir özelliği olmayan elinde parası olan herkesin yapabileceği ve yaptığı, yapanlarında büyük çoğunluğunun başarılı olamadığı, öbürlerinin de sıradan esnaf olarak devam ettirdikleri bir iştir fast food. Fast food işi için hiç bir yetenek gerektirmez. Bana göre senin yapman gereken iş 100 bin usd biler gerektirmeyen yurtdışına özellikle çok hızlı gelişmekte olan Kuzey Irak'a mal satabilmek. Yurtdışına mal satmak hem güzel hemde daha karlı hemde geleceği açıktır. Ben tekstil ürünleri satıyorum yakın çevredeki birçok ülkeye de veriyoruz. karlılık oranları yüksek riski ve sermayesi daha az. İlk başta daha küçük bir sermaye ile gayet güzel yapabilirsin. Bu konuda yüzyüze de görüşebiliriz. Sana iş ile ilgili bazı detaylar veririz yardımcı oluruz fikir veririz ona göre kararırını verirsin. Bana rozaexport@hotmail.com dan ulaşabilirsin. İyi Çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye450 yazı
iyk,

Fast food da acsanız bence gıdıpde 100 bın usd harcamayın..Bnım bır donercım var,adam 5 m2 dukkanda 1 .sınıf restauranın parasını kazanıyor..Önemlı olan bence mantıklı rısk almak bana gore..

Dnya artık globallesıyor kuculuyor ıyıce ..Rısksız hıcbır ıs yok..Bence sz once ne kadar kazanmalısınız yanı gecımınızı ne kadar saglıyor,bu rakamın 3-5 -7-max 10 katı ıle gırısıp,bu parayı kazanmaya sonrasında dıger seylerı dusunun..
... ... ...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bankacylyk-Finans