İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Tekel Büfe Devir Almak İstiyorum Arkadaşlar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorumT
Yeni Üye45 yazı
( cephede bile namazı cemaatle kılan bir neslin torunlarıyız)(çanakkale destanı)
A
Üye410 yazı
A
Yeni Üye36 yazı
tekel büfe çok karlı bir iştir.
tekel ve içki satişından çok para kazanabilirsin işlek bir yerdeyse günde ortalama 4-5 bin tl lik ciro yaparsın herhangibir zorluğuda yoktur yalnız çok güvenebileceğin ve söz geçirebileceğin bir tanıdığını yardımcı olarak alman şart yoksa psıkolojın dayanmaz
3-4 sene yaptıktan sonra ticaret hayatına başka sektörlerde devam edersin ama kısa süreede iyi para kazanmak başlangıç için iyidir.
din konusuna gelince içki satmak haramdır. doğru ama bunu yaptığın için kimsenin seni yargılamaya hakkı yoktur. dim konusunda atıp tutan ların coğu parayı gördümü yada işine gelmedimi
360 derece döner. sonrada islam yorum dinidir kolaylık dinidir derler işin içinden çıkarlar.
a.t.
D
Üye300 yazı
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...
- Ticaret beceridir...
F
Üye193 yazı
herkesin fikrine saygı duyalım deyip de kendi fikri din üzerine olanları sürekli potanın dışına atmaya çalışanlara ifrit oluyyorum.Her türlü cevabı nezaket kuralları çerçevesinde verdiğim halde konuyu başka yerlere çekip konuşmadılar mı daha da ifrit oluyorum.Sizin SAYGI dediğiniz nedir anlamıyorum.benim düşüncem yapılacak işte önce dinime diyanetime uyup uymamasıdır.Fikrimi özgür bir ortamda söylüyorum/sözlüyoruz.Siz uymazsınız illa uyun uymazsanız bla bla bla mı deniyor size.Allah Allah yahu durduk yere sinirlerim bozuldu gerçekten.
İşleyen demir ışıldar
D
Üye300 yazı
OFFFFFffff fiyaka harbiden sıktın paşam beee! Biz bir sektör konuşmaya çalışıyoruz şuarada, amel değil!
Yeni, bir başlık açacağım, lütfen orayada gelmeyin emi? (Başlığım konu dışına çarpıtıldığı takdirde editöre şikayet edilecektir! Bilginize)
Yeni, bir başlık açacağım, lütfen orayada gelmeyin emi? (Başlığım konu dışına çarpıtıldığı takdirde editöre şikayet edilecektir! Bilginize)
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Ticaret beceridir...
- Ticaret beceridir...
T
Yeni Üye63 yazı
Arkadaşlar konu gerçekten çok bulandırılmış. Herkesin bir hayat felsefesi vardır, herkesin kendine göre inanışı vardır. Buna kimsenin karışmaya hakkı yok. Bu kişinin inancı ile ilgili birşey. Arkadaşımız ticari bilgiler için danışmış buraya, "fiyaka" isimli arkadaş 2 sayfa laga luga yapmış.. Herkesin inancı kendinedir, lütfen başkalarının inançlarına karışmayınız.
Ben güncel yorumları merak etmekteyim. teşekkürler.
Ben güncel yorumları merak etmekteyim. teşekkürler.
M
Yeni Üye26 yazı
Haram falan diyen hurafecilere kanmayın. Bu işi yapan 1 tanıdığımın 8 dairesi, bir aile büyüğümüzün de 2 taksi plakası var. Etiler'de olanın günlük cirosu 10 bin lirayı geçiyordu haftasonları. Hepsi servetini bu işten yaptı. O yüzden işlek ve merkezi yerlerde tekel büfesi için verilecek hava parasına acımayın derim. Çok kısa sürede amorti oluyor ve kara geçiriyor.
Yalnız bazı incelikler var :
1-) Açılacak tekel bayisinin işlek biryerde ve Beşiktaş, Etiler, Kadıköy gibi seçkin semtlerde olması çok önemli.
2-) Açılacak bayide ürün çeşidi bol olmalı. Her kesime hitap etmeli. Değişik markaların değişik ürünlerine yer verilmeli.
3-) Tekelde duran kişi kesinlikle mesai saatinde alkol almamalı.
4-) Ne olursa olsun bayiiye gelen müşteri ile diyalog kurulmamalı, sohbet teşebbüslerine izin verilememeli.
5-) Bayii de güvenlik kameraları görünür şekilde olmalı.
6-) Mekan, güven verici ve ferah bir biçimde dizayn edilmeli.
7-) Hiçbir suretle müşteriye veresiye verilmemeli ve uyarı yazısı da görünür şekilde asılmalı
8-) Bayiide mümkünse açık kuruyemiş, sandiviç vs de satılmalı..
Yalnız bazı incelikler var :
1-) Açılacak tekel bayisinin işlek biryerde ve Beşiktaş, Etiler, Kadıköy gibi seçkin semtlerde olması çok önemli.
2-) Açılacak bayide ürün çeşidi bol olmalı. Her kesime hitap etmeli. Değişik markaların değişik ürünlerine yer verilmeli.
3-) Tekelde duran kişi kesinlikle mesai saatinde alkol almamalı.
4-) Ne olursa olsun bayiiye gelen müşteri ile diyalog kurulmamalı, sohbet teşebbüslerine izin verilememeli.
5-) Bayii de güvenlik kameraları görünür şekilde olmalı.
6-) Mekan, güven verici ve ferah bir biçimde dizayn edilmeli.
7-) Hiçbir suretle müşteriye veresiye verilmemeli ve uyarı yazısı da görünür şekilde asılmalı
8-) Bayiide mümkünse açık kuruyemiş, sandiviç vs de satılmalı..
Money Talks...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz