Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Küçükşehirde Kuruyemişçi Franchising Hakkında

BaşlatanAliaydin92Tarih28/07/2014 02:34:52Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar merhaba
İsmini vermek istemediğim bi ilde babamla beraber çarşı merkezinde cadde üzerinde bir kuruyemişçi açmak istiyoruz. Babamın işleri yerinde bi nevi işini büyütmek istiyor. Ben ise avukatlığa başlayacağım ve işleri takip edemeyeceğim. Dükkanın başında yeğenim duracak.
Bizim ilde canlılığın olduğu bir cadde var, her orta halli ilde olduğu gibi. Burada tutacağımız yaklaşık 35 40 m2 dükkanın kirası 3-4bin tl olacak.
Benim aklımdan geçen şu. Bir insan bir yerin kuruyemişini beğendiği zaman artık oraya abone oluyor. Marketteki gibi fiyat araştırması olmaksızın tek kriter lezzet ve hizmet oluyor. Bu yüzden tuğba-hacıbaba-malAtya pazarı gibi firmalardan franchising almayı düşünüyoruz. Açıkçası sermaye konusunda sıkıntı yaşamayız yeter ki geliri yüksek olsun.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Ali

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hukukçu
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye2 yazı
Bence babanızın iş ve yaşam tecrübesi üzerine bir yön arayın.şöyleki siz değilde patron o olacak yiğeninizin pozisyonu patronluk değildir. Siz kendi işinizle meşkuliyetten pek vakit ayıramıyacaksınızdır.tuğba kuruyemiş ten bayilik alma şansı malesef yok. Fakat bu vizyon ile bir yer açarsanız ve anladığım kadarı ile amaç temiz olsun az olsun kaliteli bir işletme olsun istiyorsunuz bence küçük tuğbacıklar mümkün.
Daha somut yardım önerisi isterseniz Gaziantep li firmaları tavsiye ederim kaliteli kuruyemiş temin edebileceğinizi düşünüyorum. Hayırlısı olsun

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Manazo
Bence babanızın iş ve yaşam tecrübesi üzerine bir yön arayın.şöyleki siz değilde patron o olacak yiğeninizin pozisyonu patronluk değildir. Siz kendi işinizle meşkuliyetten pek vakit ayıramıyacaksınızdır.tuğba kuruyemiş ten bayilik alma şansı malesef yok. Fakat bu vizyon ile bir yer açarsanız ve anladığım kadarı ile amaç temiz olsun az olsun kaliteli bir işletme olsun istiyorsunuz bence küçük tuğbacıklar mümkün.
Daha somut yardım önerisi isterseniz Gaziantep li firmaları tavsiye ederim kaliteli kuruyemiş temin edebileceğinizi düşünüyorum. Hayırlısı olsun

Sehirde kaliteli kuruyemisci yok genelde tekel tarzi yerlerde satiliyor. Benim getirmek istedigim biraz daha konsept. Kuru meyve taze kahve tarzi seyler de satilacak. Hacibabanin kuruyemiscilerini nasil buluyorsunuz? Bahsettigim rakamlarda nufusu olan bi ilde cirosu ne kadar olur acaba
Ali

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Hukukçu