İsmini vermek istemediğim bi ilde babamla beraber çarşı merkezinde cadde üzerinde bir kuruyemişçi açmak istiyoruz. Babamın işleri yerinde bi nevi işini büyütmek istiyor. Ben ise avukatlığa başlayacağım ve işleri takip edemeyeceğim. Dükkanın başında yeğenim duracak.
Bizim ilde canlılığın olduğu bir cadde var, her orta halli ilde olduğu gibi. Burada tutacağımız yaklaşık 35 40 m2 dükkanın kirası 3-4bin tl olacak.
Benim aklımdan geçen şu. Bir insan bir yerin kuruyemişini beğendiği zaman artık oraya abone oluyor. Marketteki gibi fiyat araştırması olmaksızın tek kriter lezzet ve hizmet oluyor. Bu yüzden tuğba-hacıbaba-malAtya pazarı gibi firmalardan franchising almayı düşünüyoruz. Açıkçası sermaye konusunda sıkıntı yaşamayız yeter ki geliri yüksek olsun.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Ali