Hakaret etme gereği duyduğunuz için teesüf eder, ağır laflarınızı yazdıklarımı iyi okumadığınıza dolayısıyla anlaşılmaz bir sebeple üzerinize alındığınıza yorumlayabilirim ancak.
Sizin işletmeniz istisna olabilir, ve bundan dolayı sizi tebrik ederim eğer gerçekse, ama bir Türkiye gerçeği var bu da inkar edilemez. Geri zihniyetli dediğiniz kişi bu işletmelerin çok ama çok sıkı denetlendiği son derece ileri zihniyetli bir yerde yetişmiş olarak ve karşılaştırma imkanı olduğundan bu yorumları yapıyor. Daha üsluplu bir şekilde görüşünüzü savunsaydınız keşke. İnsanların birbirlerini terbiye sınırları içerisinde aydınlatması ve seviyeli tartışmalarda bulunması daha yararlı. Ancak saldırgan bir tarz ve kişisel hakaret olunca yapılan savunma çok değer görmüyor. Dolayısıyla fikrimi tabi ki bana devamlı ''sizin gibiler'' diyerek değiştirmiş değilsiniz. Herkes kendi düşüncesine sahip olmakta özgürdür, size ne benim ne düşündüğüm. Zorla mı herkes size katılmalı, size inanmalı ve size hak vermeli.
Düzgün cevap verseydiniz ve kişisel saldırı olmasaydı, bir ihtimal size ''öyle mi, bilmiyordum, demek ki bu sektör geliştirmiş kendisini, aydınlattığınız için teşekkür ederim ve yanlış birşey söylediysem özür dilerim, biraz daha anlatırmısınız bugünki kafelerin durumunu'' diyebilirdim. Ama aksine.