Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Acil Tecrübelerinize İhtiyacım Var Lütfen!!!

Başlatanhakan57hakanTarih27/10/2011 20:51:10Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Merhaba ilk önce artık kendi işimi kurmak istiyorum.Babam pasta ustası babamla birlik kuru pasta ambaj yapıp satma düşüncesindeyiz bunun yanında yazın düğün pastaları yapmak düğün salonlarına yapmak ve ek gelir sağlama kıs sezonu içinde 2 veya daha fazla okullara sabah simit poğaca satısı yapmak.T.dağ'da ikamet etmekteyim ve kuru pastanın yanında t.dağ peynir helvasınıda koyup 10 kuru pasta satıyorsam bir iş yerine yanındada 5 peynir helvası satmak amacındayım sizce nasıl düşünüyorum yardımlarınız acil bekliyorum çünkü bugünlerde zor durdurabiliyorum kendimi yasım 21 askerden geleli 8 ay oldu ve 7 aydan beri bir hipermarkette calısmaktayım sizin düşünceleriniz nedir ??
ticaret

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye508 yazı
hakan57 yazını okudum ama tam anlamadım istersen biraz daha anlaşılır tekrar yaz, başkaları yardımcı olabilir

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
hemperi merhaba öncelikle .Ben acıkcası kuru pastayı ambalaj yapıp satma düşüncesindeyim bunun yanında ek olarak pasta işinde ambalaj yapıp satabileceğim baska ne ürünler olur siz bir ufak bir mahalle marketi olsanız ne arardınız ?
ticaret

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Di?er
Üye129 yazı

Abi ne uğraşıcaksın okul önlerinde mi kuru pasta simit poğaça yapıp satıcaksın? yani adam bulup satıcam desen anlardım, verirsin 100er simit dursunlar okul önlerinde. bi yandan da yaş pasta kuru pasta olayına girersin düğün salonları falan güzel fikir. Ama bence eğer baba yaşpasta yapabiliyorsa, kap o mesleği derim. İyi yerlerde çalışabileceğin zevkli bir iş. Mesleği öğren, yapabiliyorsan eğer. Sanattır yaş pastacılık. Varsa kabiliyetin güzel şeyler yapabiliyosan, yaşın 21, kaparlar seni hemen bi otelden ya da büyük bi pastaneden. öğren işte kuru pastayı yaş pastayı, tatlı da yap tulumba falan. iyi kazanırsın...
...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
cureshot yazdığın ve vakit ayırdığın için sonsuz teskkür ederim. ben sadece kendi işimi kurmak istiyorum bir imalathane kurup üretim belgesi alıp ambalaj yapılmıs şekilde kuru pastaları mini marketlere pazarla derdindeyim acıkcası babamla beraber bu işi yapmak istiyorum.bu olay kuru pastayla sınırlı kalmasını istemiyorum örneğin spangile yapıp satmak istiyorum bu işi yapmak istiyorum sadece siz olsanız ne yaparsınız benim yerimde imalathane kurup mini marketlere kurupasta satmak sizce nasıl mantık lımı ? yazları düğün salonlarınada bu işin yanında düğün pastası yapmak kısın okul kantin ihalerine girip poğaca börek simit yapmak ?
ticaret

Üye129 yazı
Tabi tabi süper fikir. Büyük marketlere girebilirsiniz. Ama sağlık bakanlığından ve diğer bakanlıklardan gerekli belgeleri almak uğraştırabilir. Bir de rekabet olan işe girmeyin derim. Burada ben görüyorum 1.5 liraya tatlı supangile, kazandibi falan satılıyor büyük marketlerde. Açıkcası şaşırıyorum adam o paraya nasıl satıyor onu. Nakliyesi var ambalajı var üretimi var. Küçük de değil büyük. 1 tane alıyorum bana hayli hayli kafi geliyor. 1.5 lira çok ucuz geliyor bana. Tadı da çok güzel. Şimdi siz bunu yapmaya kalksanız 2.5 liradan verseniz batarsınız kanımca. Yani bence direk okul kantinleriyle falan başlayın, kuru pasta fikri pek cazip gelmedi bana, ben olsam alır mıyım ilgimi çeker mi diye düşünüyorum, almazdım görsem markette. Ama tabiki piyasada yoksa bu tarz bişey, gidin konuşun bi marketle, başlarsınız baktınız devamı var satarsınız, bu arada okullar ve düğün salonları ve toptancılar gayet iyi fikir kuru pasta için.
...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
düşünceleriniz için cok tesekkür ederim...
ticaret

Yeni Üye42 yazı
Sen Zaten işi kafanda bitirmiş Ve başarıya ulaşmışsın... Vaktini Burda boşa harcama yap Işini Göster Kendini yolun Açık Olsun başarılar Dilerim.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye40 yazı
Bende aynı kanaatteyim. iyi planlanınca kesinlikle başarılı olacak bir iş. Devletten alınması gereken izinleri ihmal etmeden başlamalısın. Ben 400 grmlık paketi ankarada bir marketten 5 tl ye aldım. çokda güzeldi. şimdi yazını okuyunca baktımda istanbul firmasından çıkışlı. O adam istanbuldan ankaraya yetiştiyse sen hayli hayli yetişirsin. Hayırlı olmasını temenni ederim.

sygl.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye82 yazı
merhabalar..yeterli sermayesi (80.90 bin dolar) olan ve Gida uzerine yurt disinda is yapmayi dusunen varmi?

Yerleşim Türkiye / TurgutluMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı
Arkadaslar düşünceleriniz için sonsuz tesekkürlerimi huzurlarınıza amadedir...
ticaret