Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Memur İçin Ek Ne Gibi İşler Yabılabilir (kars İçi)

BaşlatanhzeycanTarih26/10/2011 21:06:50Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
Ben memur olarak çalışmaktayım Bana önerebileceğiniz iş fikirlerini bekliyorum. Nettede olabilecek iş fikirleri olabilir. Ama dediğim gibi karsda ikamet ediyorum... Aslen denizliliyim. Her türlü fikri paylaşmanızı rica ediyorum. Bu arada evliyim eşim ev hanımı...

Şimdidien teşekkürler....
www.1fikrimvar.com

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye170 yazı
aslında oldukça basit; burada(bende memurum) bazı arkadaşlar denizliden tekstil ürünleri getirip satıyorlar hemde ii satıyorlar bambu havku, nevresim vs çokta ii para kazanıyorlar neden böyle bir şey düşünmediniz
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
Merhaba hzeycan bende bir Kars'lı olarak Ankara da ikamet ediyorum. Karsı az çok biliyorum allah yardımcın olsun. Belli başlı işlek caddeleri var iyi işlek bir yerde 2 metre yer ayarlayabilirsen toka satarak günde 50 - 60 tl ayda 400 - 500 arası kazanabilirsin. sermayen 600 - 700 lira kadar olabilir ama malı nerden alırım dersen bilgim yok. onuda sen ordan öğreneceksin. Akbankın olduğu cadde işleklerden biri fazla denetim de yok zabıta gibi
2 METRE TABLA ENİ 1 METRE YETER ÜSTÜNE SİYAH VEYA MAVİ KADİFE BEZLE KAPLA MALI CANLI GÖSTERİR GÖZ ALICI OLUR YORUCU OLMAZ İŞİN KOLAY OLUR AKŞAM TOPLAMASI ÇABUK OLUR RİSKSİZ İŞ KARS GİBİ BİR YERDE ALLAHA EMANET OL.. İŞALLAH KAFANA YATAR İŞ FİKRİM.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Üye100 yazı

var krdeşim sen yetrkı calış benım cepfaturaonline. com sitem var bayı bul bayıler benımle calışsın sende para kazan bilgi almak istersen 05353971170

Yerleşim Türkiye / AmasyaMeslek Ticaret
Üye377 yazı
kişisel bakım ve sağlık urunleri yollarım satarsın?eşinde satabilir..usa menseli..nerelere satılır?insan toplulugunun oldugu her yerde..liseler üniversiteler berberler vb
Full Organizasyon
Tasarım | Temin | Teknoloji Hizmetleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye1359 yazı
Komisyonculuk yapabilirsiniz (ev - araba ve diğer her türlü mal için )
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er