Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Plastik Ejeksiyon Kalıpları Ve Plastik Üretimi

Başlataneren_cmTarih17/11/2010 22:41:28Yorum43

İlk mesaj
Üye206 yazı
Plastik Kalıphanemiz ve Plastik enjeksiyon makinelerimiz var,firmalara kalıp imalatı ve kalıbını yaptıran müşterilerimize istekleri doğrultusunda plastik üretiminide yapıyoruz.Ayrıca Türkiyede olmayan veya çok satılabilecek ürün fikri olan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa kalıp ve imalatını yapıp ortak kazanç sağlayabiliriz.
erencimen@gmail.com
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
43 yorum
Yeni Üye39 yazı
merhaba eren_cm bana yapmis oldugunuz kaliplardan ornek resim yollarmisin bdrc-verkoop@hotmail.com

Yerleşim Hollanda / EindhovenMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Ben Almanyada Plastik fabrikasinda calisiyorum. Hangi tür Makineler var elinizde? Yedek Parca sorununuz varsa yardimci olabilirim. Arburg,Krauss Maffei,Ferromatik,Battenfeld,Engel,MIR gibi makineleri ezbere biliyorum.

Yerleşim ALMANYA / BielefeldMeslek Elektrik / Elektronik
Üye206 yazı

alper bey saydığınız makineleri türkiyenin rekabetçi yapısında kullanmak çok zor artık biz uzakdoğu mali HAİTİAN kullanıyorz.
Eren Çimen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
Hic duymadim bahsettiginiz markayi :) Calistigim fabrika yüzde 90 Tuz,Biber ve diger baharat kapaklari üretiyor.Fabrika 24 Saat 6 Gün calisiyor. Ve bu mallar devamli üretilmekte.Belki ilgi alaninizi cekebilir.

Yerleşim ALMANYA / BielefeldMeslek Elektrik / Elektronik
Üye206 yazı
İlanımız Günceldir,arayışımız devam etmektedir.
Eren Çimen

Üye133 yazı
eren bey merhaba piyasada çok tutulan ve çok sattığımız türkiyede sadece 2 firma tarafından üretilen ve ithalatı olmayan bir ürün var bütün çalışmaları yapılmıştır sadece plastik üretimi kalmıştır . üretici firmalar çok ciddi bir pazar payı oluşturdular ve % 500 lere varan karlar yapmaktadırlar 0532 622 52 39 zapatya@gmail.com sizin telefonunuzu aradım fakat kapalıydı ulaşamadım. görüşmek dileğiyle
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
eren bey, size mail gönderdim. iletişime geçebilirsek çok memnun olurum. 0 258 264 01 64

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Ticaret
Üye438 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - eren_cm
Plastik Kalıphanemiz ve Plastik enjeksiyon makinelerimiz var,firmalara kalıp imalatı ve kalıbını yaptıran müşterilerimize istekleri doğrultusunda plastik üretiminide yapıyoruz.Ayrıca Türkiyede olmayan veya çok satılabilecek ürün fikri olan arkadaşlar bizimle paylaşırlarsa kalıp ve imalatını yapıp ortak kazanç sağlayabiliriz.
erencimen@gmail.com

Böyle bir ortak çalışmaya girmeniz çok güzel paylaştıkça karlılık artar.Gördüğüm kadarıyla siz bu işin farkına varan kişilerdensiniz.İşlerinizde başarılar diliyoruz.Antalya'dan selamlar.

Minik Dev üretim ve Pazarlama
Email:mdkerimg@hormail.com

Yerleşim Türkiye / Antalya Minik Dev Üretim Ve PazarlamaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye206 yazı
Kerim bey ,
temennileriniz için teşekkür ederim..
Eren Çimen

Üye206 yazı
ilan günceldir
Eren Çimen

Üye145 yazı
GIDA VAKUMLAMA MAKINASI PLASTIK KIRIM MAKINASI WC LAVABO KANAL AÇMA MAKINASI ÇEMBER MAKINASI POSET AGZI YAPISTIRMA ÇEMBERLEME MAKINASI SHRING MAKINASI KOLI BANTLAMA MAKINASI KISACASI AMBALAJLAMA HUSUSUNDA AKLINIZA GELEBILECEK HER TURLU AMBALAJLAMA MAKKINALARI SIFIR 2, EL AYRICA TEKNIK SERVIS IMKANI VE MAKINALARDA KULLANILAN SARF MALZEMELER STREÇ ÇEMBER BANT VS GIBI MEVCUTTUR FABRIKAMIZ ISTANBUL KIRAÇTADIR
05365526733 cevdet çalışkan BANA ULASIN HER TURLU SORUNUZA YANIT BULUN ISINIZI KOLAYLASTIRIN...
akaoni

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye206 yazı
ilan günceldir....
Eren Çimen

Yeni Üye50 yazı
size maıl attım. cevabınız beklıyorum
İsmail ATALAY
Peyzaj Mimarı
www.alispeyzaj.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar