Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ihracat Veya Ithalat Konusu

BaşlatanfatihdoganTarih10/11/2009 12:54:02Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Merhaba

Özel bir şirkette Ihracat Müdürüyüm.
Satmakta oldugunuz ürüne yurtdışında müşteri bulabilirim veya ithal etmek istediğiniz ürün için size yurtdışından araştırma yapabilirim. Değerli iş fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkür Ederim

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye5 yazı
Merhaba fatih bey,
Bende dış ticaret uzmanıyım.Bende gül ürünleri kozmetiği,çiçek yağı, mısır yağı ve bal üreticisi var.Bu ürünlerin ihracatı hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz.detaylar için ozlem_ozcan1983@windowslive.com adresinden ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye21 yazı

Gül yağı talepleri karşılanır

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Mühendis
Yeni Üye89 yazı
CEVİZ, FINDIK,PİRİNÇ,KABAK ÇEKİRDEĞİ,KURU MEYVELER, ZEYTİN,ZEYTİN YAĞI KALEMLERİNDE SİZE DESTEK OLABİLİRİM.. TONAJ SORUNU YAŞAMADAN İSTENİLEN TALEPLERİ SEVK EDEBİLİRİZ..
marasoglu55@hotmail.com
www.gaapgroup.com
05445079955
Gaap Tekstil Gıda Uluslararası Taşımacılık İth. İh. Ltd. Şti.

Yeni Üye3 yazı
mrb lar fatih bey biz sivasdan panel kapı ve mobilya üreticisiyiz bize bu konuda yardımcı olursanız çok seviriz burk_han@hotmail.com şimdiden tşk iyi çalısmalar

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Mobilya
Yeni Üye81 yazı
Merhaba Fatih Bey; İleti adresim mustafa2304@hotmail.com

irtibat numaranızı bırakırsanız sizinle görüşmek isterim.506 337 08 58

Verimli çalışmalar.Saygılarımla..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye23 yazı
selam fatih by bn antalyadan yazıyorum seracılıkla ugraşıyorum ürünlerimizi ihracat için pazar arıyorum MSN ramazan-cicek-07@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye111 yazı
selam fatih bey, bayan üzeri kaban mont ve en çokta pardüse imalatını yapıyoruz.
libya ve ürdüne bu tür mallar çok gidiyor burada müşteri ayarlıya bilirmısınız
saygılar
yahya korkut mail: yahyakorkut@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye19 yazı
Merhaba Arkadaşlar

Ihracat = anlatılan gibi 'msn bırakayım bana müşteri ayarla' işi değildir. Sabır azim ve Çaba gerektirir.
Bu sitede böyle arkadaşlara çok rastlamakla beraber bir sonuç alabileceklerini düşünmüyorum.

Çözüm Önerisi imalatcı ile uzun süre Ciddi Şekilde çalışmaktır.

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye61 yazı
Ben dış ticaretle yoğun olarak ilgilendiğim için malımı sat diyen arkadaşlara nacizane birkaç tavsiyem olacak:
1. Acentanın acentası olmaz bir kapıda iki kişiye ekmek yoktur. Müşterinin nerede oturduğunu gösterdi diye para verilmez yoğun emek sarfedilirse para ödenir. Acentaya ne karşılığında ona para ödeyeceğinizi mutlaka sormalısınız.
2. Yurtdışında yaşayanlar melek müşteri değil ödemenizi kesinlikle garanti altına alacak bir yolla çalışmalısınız.
3. Bana sorarsanız acenta malın pazarlanması,işin takibi, kontrolü ve sorunsuz sona ulaşması konusunda sorumludur. Buna dikkat etmelisiniz. Müşteriniz ve siz acentanın yararlılığına göre tatmin olacaksınız yoksa bir süre sonra acenta filan kalmaz.
4. Herşeyi satarım her işi yaparım diyene kendini kanıtlayacak süre vermelisiniz. Bir kişi aynı anda bir çok iş yapamaz başıma geldi tecrübe konuşuyor.
Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
Merhaba

Ihracat için öncelikle ürettiğiniz malın rekabetci bir fiyatı ve kalitesi olmalı,
Ardından gerekli sabır azim ve Çalışma ile malınız mutlaka satılacaktır.
Bunun için bir acenteye veya malınızı ben satarım çok tecrübeliyim diyenlerede prim vermemelisiniz.
Ürettiğiniz mal için bir ihracat departmanı kurmalı veya Eğer kafi derece ingilizceniz varsa kendiniz çalışmalısınız.

Ben acenteyim mümessilim size mal getiririm, ürettiğiniz malı satarım diyenlerle uzun süre çalışmanız mümkün olmayacaktır. çünkü bu şahıslar sizi doğru yönlendirmek yerine komisyonunu almayı tercih edeceklerdir.

Teşekkür Ederim

Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye57 yazı
merhaba elimde yüklü miktarda vita ısıtıcı var bunları nasıl değerlendirebiliriz bana yardımcı olursanız sevinrim. tşkler.. aykut_kayisoglu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - importhelper
Ben dış ticaretle yoğun olarak ilgilendiğim için malımı sat diyen arkadaşlara nacizane birkaç tavsiyem olacak:
1. Acentanın acentası olmaz bir kapıda iki kişiye ekmek yoktur. Müşterinin nerede oturduğunu gösterdi diye para verilmez yoğun emek sarfedilirse para ödenir. Acentaya ne karşılığında ona para ödeyeceğinizi mutlaka sormalısınız.
2. Yurtdışında yaşayanlar melek müşteri değil ödemenizi kesinlikle garanti altına alacak bir yolla çalışmalısınız.
3. Bana sorarsanız acenta malın pazarlanması,işin takibi, kontrolü ve sorunsuz sona ulaşması konusunda sorumludur. Buna dikkat etmelisiniz. Müşteriniz ve siz acentanın yararlılığına göre tatmin olacaksınız yoksa bir süre sonra acenta filan kalmaz.
4. Herşeyi satarım her işi yaparım diyene kendini kanıtlayacak süre vermelisiniz. Bir kişi aynı anda bir çok iş yapamaz başıma geldi tecrübe konuşuyor.
Saygılarımla,

Özellikle 4. şıkka çok katılıyorum Herşeyi satarım diyen Dış Ticaret aracılarına ve komisyoncularına pek inanmak mantıklı gelmiyor.
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye25 yazı
Çelik boru satmaktayız.Galvaniz,Carbon,Tee,Cebri,Ek parçaları.Bir çok ülkeye ihracatımız vardır.Müşteri bulursanız seviniriz sevindiririz.

Yerleşim Macaristan / Budape?teMeslek Ö?renci
Yeni Üye25 yazı
merhaba bize ic camasir ve corap ureten firmayla anlasma kurmak lazim. biz Kirgiistan ve Kazakistanda toptan ic camasir satariz.

ve Turkiyeden kuru yemis icin ortak ariyoruz.

eger bu isleri kaca yaparsin?
jetigen

Yerleşim Kyrgyzistan / BishkekMeslek Ythalat / Yhracat
Üye120 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - importhelper
Saygılarımla,

Özellikle 4. şıkka çok katılıyorum Herşeyi satarım diyen Dış Ticaret aracılarına ve komisyoncularına pek inanmak mantıklı gelmiyor.

herşeyi satarım diyen insan kendini pazarlamaya çalışıyodur, kendini pazarlama ihtiyacı duyan insanada şüpheyle bakarım... nacizane görüşlerim...
Kıyıdan ayrılma cesareti olmayanlar, yeni okyanuslar keşfedemezler..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye14 yazı
Mobilya imalatçılarının dikkatine,

Öncelikle her seyi satarım diyenler, arkadaşlarımızın belirttiği gibi gerçeklikten tamamen uzaktır. Uzmanlaşmak diye bir olgu vardır. Sabancı'nın dediği gibi her şeyden anlayacaksın ama bir konuda uzman olacaksın. Ben 10 yıl mobilya sektöründe önemli firmalarda ihracat yöneticiliği yaptım. Şu anda kendi işimi kuruyorum. Halihazırda İngiltere'ye ihracatım var (üretici arkadaşımın firması üzerinden yapıyorum) Şimdiye kadar 25 ülkeye iş seyahati yaptım ve çok ciddi ithalatçı portfoyum var. Peşin ödemeli ihraç kayıtlı alarak ihracat yapacağım. Üretici portfoyum de mevcut ancak bu forumdan da çalışabileceğim güvenilir üretici arkadaşlar olabilir diye yazmak istedim. İlgilenenler ile tanışmak isterim. Herkese hayırlı işler.

Üye306 yazı
SLM FINDIK IHRACATI YAPMAKTAYIM.ALMANYA VE FRANSA GİBİ ULKELERE ALMANYADA CIKOLATA FAB.ANLASTIM GECEN AY VE SUAN ELIMDE 100 TON FINDIK VAR YARDIMCI OLMAK ISTEYEN VARSA umutozdemir@hotmail.de ADRESİNİ EKLESİN. İYİ AKSAMLAR....

Yerleşim Avusturya / ViennaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye116 yazı
fatih bey salamura yaprak satısı ile ilgilenirmisniz sezonu acıldı taze salamura yaprak bulabıırız ıstenıldıgı kadar
cesur

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
gelinlik firması sahibiyim ve gelinlik satışı yapmak istiyorum konu ile geri dönüş yapmak isterseniz burakkaynarw@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama