Özel bir şirkette Ihracat Müdürüyüm.
Satmakta oldugunuz ürüne yurtdışında müşteri bulabilirim veya ithal etmek istediğiniz ürün için size yurtdışından araştırma yapabilirim. Değerli iş fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkür Ederim
Saygılarımla
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - importhelper Ben dış ticaretle yoğun olarak ilgilendiğim için malımı sat diyen arkadaşlara nacizane birkaç tavsiyem olacak: 1. Acentanın acentası olmaz bir kapıda iki kişiye ekmek yoktur. Müşterinin nerede oturduğunu gösterdi diye para verilmez yoğun emek sarfedilirse para ödenir. Acentaya ne karşılığında ona para ödeyeceğinizi mutlaka sormalısınız. 2. Yurtdışında yaşayanlar melek müşteri değil ödemenizi kesinlikle garanti altına alacak bir yolla çalışmalısınız. 3. Bana sorarsanız acenta malın pazarlanması,işin takibi, kontrolü ve sorunsuz sona ulaşması konusunda sorumludur. Buna dikkat etmelisiniz. Müşteriniz ve siz acentanın yararlılığına göre tatmin olacaksınız yoksa bir süre sonra acenta filan kalmaz. 4. Herşeyi satarım her işi yaparım diyene kendini kanıtlayacak süre vermelisiniz. Bir kişi aynı anda bir çok iş yapamaz başıma geldi tecrübe konuşuyor. Saygılarımla, |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - masal06
Özellikle 4. şıkka çok katılıyorum Herşeyi satarım diyen Dış Ticaret aracılarına ve komisyoncularına pek inanmak mantıklı gelmiyor. |