erencimen@gmail.com
Eren Çimen
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - alicarikci bende bir fikir var ama onu buraya yazarsam benim işim burada noktalanmış olur. fikrimin karşılığında ne vereceksiniz ki ? |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||
Yazıyı gönderen - eren_cm
Ali Bey; Biz fikrinizi ben fikrinizi karşılıksız verin demedim zaten,kalıphanemiz ve plastikhanemiz var fikir sizden iş bizden hep birlikte kazanalım düşüncesindeyim. eğer kabul ederseniz msn : erencimen@gmail.com |
| Alıntı Yapılan Metin: | ||||
Yazıyı gönderen - alicarikci
bakın, imalathane size ait, ben fikrimi buraya yazarsam siz uygulamaya geçersiniz ve benimle bir alakanız kalmaz. burada bana nasıl bir güvence vereceksiniz ? bilmem anlatabildim mi ? |
Yazıyı gönderen - zapatya eren bey üretimini yapabileceğiniz bi ürün var elimde msn de görüşebilirsek piyasada olmayın ve sürümü çok olan bi ürün üretimi dşünüyorum türkiyede sadece 1 firma üretiyor bizde onlardan alıp satıyoruz kocak@muhammedkocak.com msn adresim ekleyin görüşelim |
Yazıyı gönderen - alicarikci Eren Bey, Havuzlar için solar iyonizasyon cihazı var. Cihazın ortasında solar enerji üreten minik bir panel var. bu panel altta bakır-gümüş alaşımına elektrik veriyor. Bu şekilde sistem havuzda kimyasal kullanılmadan kendi kendini temizleyebiliyor. Alaşım pislik topluyor ve bu pisliği sert bir fırça ile temizlemeniz lazım. 1-2 ay sonra ise alaşım bitiyor ve yeni alaşım takmanız lazım. Bu sistem sadece ufak villa tipi havuzlar için geçerli. Büyük havuzlar için sistemi direk şehir elektriğine bağlıyoruz Solar iyonizasyon cihazını şu anda Fransız Neteau firmasından ithal ediyoruz. http://www.neteau.net/pages/FAQs http://www.meseo.fr/img/p//3077-1374-large.jpg Şu anda İstanbul'da binlerce villa tipi havuz var plastik enjeksiyon makinesi ile bu ürünü üretip satabilirsiniz. Durum bundan ibaret. eğer konu hakkında görüşmek istiyorsanız ali.carikci@yahoo.com mail adresimdir. |
Yazıyı gönderen - dulat EV YAPIN PLASTIKTEN |