Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15. 000 Tllik Fikirler. Elimde Kalan Son Şey. Acil

BaşlataneezanogluTarih14/11/2010 15:54:11Yorum31

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
merhaba... milyarların içinde yüzüp, alkol kullanması ve başkalarına para yedirmesinden dolayı herşeyini kaybetmiş, en son ailesini de kaybetmiş bir babanın oğluyum... üniversite öğrencisiyim...öğretmen adayıyım...bir de lise öğrencisi kardeşim var...15.000 liradan başka sahip olduğumuz hiçbişeyimiz yok...evimiz kira...kardeşime,anneme bakabilmem için ve okuluma da devam edebilmem için elimizde son kalan bu 15.000 i kazanca dönüştürmem gerekiyor...akşam 5 te okula gidip 8-9 gibi dönüyorum...gerikalan tüm vaktim boş...çalışmaktan asla gocunacak biri değilim...çocukluğumdan bu yaşıma kadar hep babamın işlerine koşturup durdum... sizlerden ricam lütfen son kozumu kaybetmeden yapabileceğim bir iş önerisinde bulunmanız...

Yerleşim Türkiye / IspartaMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
31 yorum
Üye1359 yazı
15 bin tl bence dokunma.
Üniversitede okumanı avantaja çevirebilirsin. Hangi şehirde öğrencisin Konya geçmiş konular içinde yorumda.. Üniversite öğrencilerini İstanbul'daki maçlara, Tv programlarına vs ***ürebilirsin otobüs vs kirala****.. Yakın şehirlerdeki kültürel ya da popüler yerlere vs.. Tur işi olabilir. Üniv ve çevresine de ilan dağıtıp bunu yaygın şekilde yapabiirsin . Yeri geldikçe üniversiteden bile yardım talep edebilirsin
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er