Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Önerisi Yardım. .

Başlatancenko1905Tarih05/11/2010 03:51:11Yorum3

İlk mesaj
Üye130 yazı
Merhaba arkadaşlar.

Çalışma mesaim gece olduğu için gündüzleri boşta oluyorum ve bunu değerlendirmek istiyorum.Sizden bunun için fikir almak istiyorum.Neler yapılabilir fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.Birde aklımda olan giyim dükkanı açmak var.İşyerinden ayrılıp kredi çekip gençlere hitap eden sweet,t-shirt-kapşonlu eşofman vs gibi ürünlerin olduğu bir dükkan var aklımda..böyle bir dükkan için ne kadar para harcamam gerekir ve bu dönemde sizce nasıl bir girişim olur?
gençlerin çoğu bu tarz giyiniyor talep olduğunu biliyorum ama tabiki yerin önemide çok oda var..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye9 yazı
güzel bir yer bulabilirseniz.gençlerin rağbet ettiği bir yer.Ve gençlerin modasını takip edeblirseniz kazanırsınız..Kartalda marka ürünleri satan bir yer vardı.Ya hafif defolu ya da ihracat fazlası ürünler mevcuttu ve gayet güzel iş yapıyordu.Tabi bunları bulmak içinde K.çekmece gibi Türkiyenin önemli konfeksiyon bölgelerini takip edip atölye sahipleriyle güzel bir iletişiminizin olması gerekir.Onlardan almayacaksınız ama onlar sizi çok güzel yönlendirir.Örneğin benim eniştem k.çekmecede atölye sahibi ve kappa,fenerium gibi firmalarla çalışıyor.yani eniştemin çalıştığı fason firma onlarla çalışıyor.işte o fason firmalardan ihracat fazlası veya defolu ürünleri bulabilir ve satabilirsiniz.BENCE...
NEYE İNANIRSAN BİR GÜN ONU YAŞARSIN...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye130 yazı
Peki kappa fenerium vs gibi marka olan ürünleri açtığım dükkanımda satmam sakıncalı olmazmı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye9 yazı

feneriumda belki olabilir ama kappa vs. gibi ürünlerde bi sakıncası olduğunu zannetmiyorum.o kartalda bahsettiğim mağaza lacoste tan benetton a ne biliyim adidas a kadar bir çok çeşit marka ürün satıyodu.kaldıki ülkemizde o markaların çakmaları bile mağazalarda satılıyoda bi sakıncası olmuyo;)sizin yapacağınızsa orjinal ama hafif defolu ürünleri satmak.
NEYE İNANIRSAN BİR GÜN ONU YAŞARSIN...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci