Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşyerinden Yasal Olarak E-ticaret

BaşlatanhuseyinergulTarih05/11/2010 11:03:53Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
Herkese merhaba...
Arkadaşlar bir dükkanın örnek olarak (xyz tic.inş) gibi olan ticari faaliyetlerine e-ticareti de eklemek istiyoruz bunun maliyeti nekadardır ve nasıl bir işlemler gerekiyor...Acil cevaplarınızı bekliyorum...

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye9 yazı
ben pek bir maliyeti yok diye biliyorum...
Tahminim ortalama 1000 lira civarı.belirli bir host alacaksınız ve site kurulumunu yapacaksınız.bunlar için web ajansları mevcuttur.siz başvuracaksınız onlar halledecek...
Benim düşüncelerim bunlar.
Tabiki konunun uzmanları size daha fazla yardımcı olacaktır
NEYE İNANIRSAN BİR GÜN ONU YAŞARSIN...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye28 yazı
Eğer sorduğunuz soru şirket ünvanına e-ticaret ünvanını eklemekse muhasebe ofisiniz size yardımcı olacaktır.

Ama yukarıda internetten satış için site kurmaktan bahsediyorsanız işiniz açıkçası biraz zor.

Öncelikle internet projenizi hazırlamalısınız. Daha önceki mesajlarımda yazdım, iş internet sitesi kurmakla bitmiyor.

İnternet site adınızı (domain) aldıktan sonra günlük ziyaretçi sayınıza uygun olabilecek bir sunucu bulmalısınız. E-ticaret yazılımınızı bu sunucuya yükledikten sonra bankanızla görüşmeli siteyi incelettirmeli ve eksikleri tamamlamalısınız. Çünkü artık bankalar geri ödeme, iade şartları, açık adres gibi bazı yazıların sitede bulunmasını şart koşuyor. Bankadan sanal pos tanımlaması yapıldıktan sonra bu sanal posu sisteminize tanıtmalısınız.

Bundan sonrası ise arama motoru optimizasyonu, tanıtım ve reklam.. Profesyonel bir ajanstan yardım almalısınız.

Özel mesaj ya da mail gönderirseniz e-ticaret konusunda uzmanlaşmış birkaç firma adı tavsiye edebilirim.

Şimdiden iyi satışlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im