Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ne Alırsan 1 Lira

BaşlatanYusuf ERTUGRULTarih04/11/2010 23:29:11Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye9 yazı
S.a
Öncelikle yorum yapan bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler...
Benim kafamda "ne alırsan 1 lira"tarzı bi işletme açmak var.
Yeri buldum işlek güzel biyer nufüsün ve yoğun olduğu ve 3 okul yolunun üzerinde bulunan bi yer.(okula çocuklarını ***üren annelerin uğrayabileceği bir yer)

Ama benim kafamdaki ,o klasik 0 kalite çin malları yerine ne biliyim en azından 2. 3. kalite ürün satmak hafif elit bi mekan yani ne biliyim barkod usulü çalışabileceğim hani insanlara güven veren ve işte broşür gibi,reklam unsurlarına önem vermekte istiyorum.

Şimdi benim siz abilerime ablalarıma sormak istediğim,böyle yerlerin ruhsat alma durumu nedir basitmidir zormudur,benim tahminimce bu işletmeyi açmam için 30.000 yeterli olacaktır.sizce bu miktar yeterlimidir?

Bu işi daha önce yapmış olan veyahut şu an yapan varmı?

Kar marjı ortalama nedir?

Kısaca herşey hakkında bilgi almak istiyorum...

Yazımın başında da söylediğim gibi şimdiden teşekkür ederim...
NEYE İNANIRSAN BİR GÜN ONU YAŞARSIN...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
şuan böyle bir yer açmak mümkün değil bu bahsetmiş oladuğunuz olay bir furya idi şuan artık son demlerinde zaten 1 ytl ye satılacak ürün bulmakta çok zor zaten çoğu çin malı vede oradan gele malların maliyetleride epey yukselmiş durumda bu konuda bilğili biri olarak hiç bulaşmayın derim..saygılarla
__HATUZE İÇ VE DIŞ TİCARET___
E-MAİL : hatuze@gmail.com / hasan@nimbusfood.com
GSM : +90 538 275 65 80 / 0532 152 93 05
www.nimbusfood.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye54 yazı
merhabalar.. fransuva arkadaşıma katılıyorum. konyada yaşıyorum. ne kadar böyle iş yeri açan varsa inan hepsi kapattı.
ne alırsan1 tl dönemi kapandı. hiç paranı boşa giderme derim. biraz olumsuz konuştum ama malesef böyle.
iyi günler...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı

biliyorum.ama benim demek istediğim öyle köşebaşı 1 liracılar değil.zaten fiyatlarda 1 lira olacak değil.benim demek istediğim aynı o tarzda içerisinde her şey bulunan ve 0 kalite çin malları yerine orta ve iyi kalitede ürünler.görüntü itibarı ile de köşebaşı çin pazarları yerine bir mağaza şeklinde kasiyerli reyon elamanlı ne biliyim haftalık veya aylık broşürlü poşetler baskılı falan..
NEYE İNANIRSAN BİR GÜN ONU YAŞARSIN...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci