Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bilgisayar Programcısıyım

Başlatankazaanova21Tarih04/09/2007 10:54:36Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Herkese merhaba ben yenı üye oldum. Sizınle fıkırlerımı paylaşmak ve bılgı edınmek için.

Ben bilgisayar dukkanı açamak istiyorum.2. el bilgisayar alım satım. teknık sevıs. yenı bılgısayar donanım parcaları .....vb seyler

Butun bunlar ıcın deneyımlı bırı bana yardımcı olursa cok sevınırım... Neler yapmam lazım, kimlerle nası muattap olucaam???

Simdiden yardımlarınız için cokkk saolun:)

Yerleşim Türkiye / NevsehirMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye71 yazı
merhabalar ilk once hosgeldiniz bende cok eski sayilmam yaa, efendim bende elektronik firmasi acmak icin sivadim kollarimi resmi islemlere basladim herhalde 2 yada 3 hafta sonra resmi olarak firma sahibi olacagiz. Inanin bende sizin gibi kafasi karisik birisiydim halen oyleyim cunki sordugum sorulara alakasi olmayan cevaplar almistim, sagolsunlar yinede tecrubelerini aktardilar saygim sonsuz.

Ilk once sunu ogrendim bu sitede sizin ne yapmaniza karar vermeniz, yada ne yapmaniza karar vereceginizi sizden baska kimseyi ilgilendirmez evet evet ben sunu yapmaliyim dogrumu bu sorunuza yanit ariyorsaniz ozur dilerim uzulursunuz. Cunki her kafadan cikan ayri dusunceler sizi daha da sasirtabilir.

Ornek kendimi vereyim elektronik dedik http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=4311 burada acmis oldugum konuyu inceleyebilirsin.

Turkiyede olmadigim icin yapacagin is hakkinda tam bilgi vermem yaniltici olut eger burada boyle bir is yapmak isteseydin gozun kapali gir derdim bunu butun yuregimle soyluyorum.

Bir ornek daha vermek isyotiyorum arkadasim. 2 yildir uydu cihazi anten pc tamir kurulumu yapaarim karsiliksiz gecenlerde hesap yaptim bu kisilere yapmis oldugum bu emeklere karsilik alsaydim 1270 euro param olacakti 1 aylik maasim gecen sene kendime bir motor aldim sehir ici ulasim icin 1499 euroya simdi beni anladiysan ne mutlu sana bu ise gireceksen es dost ahbap demiyeceksin ben boyle bir hata yaptim bu sen yapmayacaksin cunki bu isten ekmek yiyeceksin

saygilar
Buyuk balik kucuk baligi yutar lafina kil oluyorum

Yerleşim Fransa / StrasbourgMeslek Esnaf
Yeni Üye4 yazı
ilginiz için cok tesekur edrım.soyledıklerınız gayet mantıklı.ozellıkle nerde napıcagımı benım bılmem gıbı...haklısınız.elbette bılıyorum ama baskalarının fıkırlerıde benım ıcın cok onemlı.tıpkı sızın fıkırlerınız gıbı.el elden ustundur demısler buyuklerımız.cok dogru soylemısler:)))

Yerleşim Türkiye / NevsehirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye71 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kazaanova21
ilginiz için cok tesekur edrım.soyledıklerınız gayet mantıklı.ozellıkle nerde napıcagımı benım bılmem gıbı...haklısınız.elbette bılıyorum ama baskalarının fıkırlerıde benım ıcın cok onemlı.tıpkı sızın fıkırlerınız gıbı.el elden ustundur demısler buyuklerımız.cok dogru soylemısler:)))

ben tesekkur ederim tabiiki baskalarinin fikrini alacaksin ama birebir yasamis bilen insanlarin olsa daha iyi olur seni daha iyi aydinlatir

saygilar

Yeni Üye4 yazı
bende onun arayışı içersındeyım:))))) cevremde bıkaç kısı var ama fazlasınında bı zararı olmazz dimi:)))))

Yeni Üye71 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kazaanova21
bende onun arayışı içersındeyım:))))) cevremde bıkaç kısı var ama fazlasınında bı zararı olmazz dimi:)))))

canim arkadasim ben ne is yapacagima karar verdim oda turkiyeden uydu alicisi vede aksesuarlarini getirip fransada satmak hazir musterilerimde var ama nereye kadar...

simdi bu icin kollari sivadik dedik 12.000 euro sermaye yatirdim batsamda inaniyorum 3 senede kendimi toparlarim ama onemli olan bu seviyeye gelmemek...

firma acmak icin evraklarimi iceri verdim dedigim gibi 2 yada 3 hafta sonra firmayi actigimda turkiyeye gelip mal alacagim ...

Ama halen nette neler yapabilirim elektronik uzerine pazarlama satis uzerine yaratici fikirler pesinde kosmaktayim 2 haftadir gecelere kadar pc karsisinda pisman olmamak icin ahmeti mehmeti degil isin icinde olan insanlari ticaretten anlayan kose yazarlarini elektronik dunyasi arastirmaktayim ben suanda cirak bir isciyim olgunlasmaya musteriye nasil yaklasabilirim onu arayisi icindeyim... vede bu forumda gercekten kaliteli yorumcular var buna inaniyorum cunki yorumlari mantikli geliyor bana onun icinki turkiyede yasayan bu isle ugrasan birileri sana yol gosterecektir..

umarim daha detayli anlamissindir beni sorunun cevabini bulacaksin

saygilar

Yeni Üye4 yazı
tesekur ederim. canım arkadasım.anlamıstım ama anlamadıgımı dusundun galıba olsun...yınede cok saol cevap vermiş olman bıle büyük bi incelık:)))

Üye1359 yazı
D sağ tıklayın biçimlendir deyin.
C formatlayın derim. (her ne kdr istemeseniz de)
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er