kayit olurken gokmen yazdim baskasi kullaniyorumus diye saverne yazmak zorunda kaldim saverne benim yasadigim semt..
Arkadaslar ben Fransanin Strasbourg sehrine bagli saverne ilcesinde yasiyorum yasim 28 evliyim bir cocugum var
simdi elektronik ile olan kisa askimi size anlatayim
yillardir elektronik askiyla yanip tutusuyorum pc uydu cihazlari ya adam gibi yaparim yada kirmadan musteriye teslim etmem isin sakasi tabiiki
oturdugum sehirde yabanci turk tamir etmedigim pc yada uydu cihazi kalmamistir artik hafta sonlari onlara calisiyoruz ama bedava
evet evet hevesli oldugum icin kimseden bugune kadar para talebinde bulunmadim...
oturdugum yer insaat alani diyebilirim her gecen gun yeni yeni evler yapiliyor insanlar uydu cihazi almak icin buyuk sehire gidiyorlar
bende dusundum ve de cok dusundum o kadar cok dusundumku bu elektronik isini yapmaya karar verdim.
Next Nextstarin avrupa bayiligini almaya karar verdim LNB kafada 4 yil garanti vermesi bozuldugunda yenisi ile degistirmesi
Uydu cihazlarinda 2 yil garanti vermesi performansli hizli kanal gecisleri saglam makina olmasi nedeni ile mali next ten alip tirla getirip yada ucakla burada acacagim bir magazada bunun satisini yapmak istedim
nextin satmis oldugu normal bir uydu cihazi buraya kiyaslarsak gercektende turkiye zeytin ekmek fiyatina satiliyor...
simdi ben bu isi yapmaya karar verirken esimden de destek aldim cunki goren goz kilavuz istemez tam dort dortluk bir elektronik ustasi olmasamda elimden hic bir makina kurtulamadi bu gune kadar...
Acacagim firmada hem satis hemde tamir olacak bunun icinki siz degerli arkadaslarin bilgilerine siginmak istedim akil akildan ustundur mantigiyla bu acacagim firma icin neler soylemek isterniz artilari ne olur eksileri ne olur
Next Nextstar ile anlastim ben den sadece cevap bekliyorlar... sadece bayilik vermek icin sartlari 100 adet uydu cihazi almam.
Yurt ici bayilik vermiyorlarmis acaba benim icin ideal bir secimmi ticarete atiliyoruz ilk defa
kendimi cok iyi anlatigimi dusunerek bu yolda ilerlemek icin neler yapmam lazim bilgilerinize siginiyorum simdiiden tesekkurler ...
Buyuk balik kucuk baligi yutar lafina kil oluyorum