Üye Toplam 405 yazı |
| |||||||||
| maswey Yeni Üye Toplam 57 yazı | 06/03/2010 : 13:34:03 Yerleşim : Türkiye / Kocaeli | Meslek : Diğer | ||||
| Ercan Kovan Yeni Üye Toplam 12 yazı | Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Reklam | ||||
| netant Yeni Üye Toplam 86 yazı | 06/03/2010 : 19:44:20 keşke bu kadar kolay olsa. parayı biriktirmek sigarayı bırakmaktan daha zor:) öutlak lazım olacak ve harcayacaksın.. sizin hesabınız evdeki hesap olmuş. ama atasözü unutulmuş : Evdeki hesap çarşıya uymaz..! ;) Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| tuna27 Yeni Üye Toplam 43 yazı | 06/03/2010 : 22:58:36 Yerleşim : Türkiye / Gaziantep | Meslek : Sigortacı | ||||
| yakipca Yeni Üye Toplam 3 yazı | gercek ten bir numara bii teklif ama arkadaşım bunu yapmayı çok denedım de olmuyo.careyı tutunde buldum ama şimdide sigara filtresı bulamıyoorummmmmm ömerfakı Yerleşim : Türkiye / Kutahya | Meslek : Serbest meslek | ||||
| transfermatik Üye Toplam 405 yazı | sigara filtresi piyasada yok fırsatçılar fiyatları arttırdı ben sigara içmiyorum zaten Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Ticaret | ||||
| üniversite_mast er Yeni Üye Toplam 19 yazı | 07/03/2010 : 11:27:27 günlük biriktireceğinize aylık biriktirin ozaman? aylığı aldıgınız gibi her ay 1 cumhuriyet altını alsanız sigara zaten içmiyorsunuz. böylece parayı harcamamışta olursunuz. güzel bir fikir. ama bu türkiye şartlarında asgari ücretle ayın sonunu zor getiren, bu ayı nasıl atlatacagız diye düşünen abilerimizi göz önüne alırsak içinde babamda dahil bizim türk insanı bu sigarayı 2 katına bile çıkarır... psikolojik çözüm lazım buna önce. Ve onunla orantılı olarak şu kriz geçebilirse sayın transfermatik'in fikri çok güzel bence. 20 senede çok uzun bir zaman değil doğru. web tasarımı sadece 80 tl. Hizmet anlayışım önce tasarımı siz görürsünüz onay verirsiniz sonra yayına atarız. İletişime geçin. Yerleşim : Türkiye / Konya | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| behnan Üye Toplam 244 yazı | 07/03/2010 : 19:10:18 ben sigarayı bırakalı ortalama 4 yıl oldu annem ile beraber bıraktık ve şuan tam olarak abartmadan sölüyorum 10.500 tl karımız var . heray kumbaradaki parayhı alıp döviz yapıyorum .. Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Esnaf | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||