Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Henüz Uygulanmamış İş Fikirleri

BaşlatantarkanexTarih01/09/2007 18:36:01Yorum42

İlk mesaj
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı
https://www.facebook.com/satilikesyalargoodsforsale/

Ya bakıyorumda cep telefonları telefonlar televizyonlar bilgisayarlar modemler ve diğerleri hepsi uzaktan kumandalı yada kablosuz...

Biz de kablosuz priz yapsak sadece elektrikle çalışan aletlere ufak bir alıcı taksak elektriği direk o alete iletse çok iyi olur..

tarkanex

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
Yeni Üye4 yazı
tarkanex sana ne söyliyim ki.harikasın ,harikasın,harikasın.ama gerçekci değil projelerin.ne yazıkki bunu söylemek zorundayım.daha ciddi vede ayağı yere basan projeler üretirsen kazançlı çıkarsın,aksi taktirde vaktin vede umutların boşa çıkabilir.şansın bol olsun güzel insan.
işletmeci

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye145 yazı
tarkanex bey siz beyin firtinasi degil resmen beyin tsunamisi yapiyorsunuz :) anladigim kadariyla fikir uretmeyi cok seviyorsunuz ama gerceklestirmek icin hicbir adim atmiyorsunuz.

benim cok hosuma giden bikac fikriniz ve kesinlikle cok guzel is yapacagina inandigim bir fikriniz var.bunlara biraz deginmek istiyorum.bunlardan birincisi bahsetmis oldugunuz kahve otomatlari ve internet terminalleri.butur vending makinalarinin dogru ,guvenilir noktalara kondugu taktirde iyi is yapacagina inaniyorum.ikincisi ozellikle bankalar icin dusunmussunuz ama genele yayarsak fikri sehir meydanlarinda kiralayabileceginiz bina duvarina buyuk bir isikli ,uc boyutlu gosterim yapabilen ekran koyup,ozellile buyuk firmalarin reklamlarini,promosyonlarini yayinlamak.

asil cok guzel para kazandiracagina inandigim fikir ise muz cipsi.su an turkiyede var mi bilmiyorum ama muzlari ayni patates cipsi gibi kesip uzerini balla kaplayip yagda kizarttiginiz zaman mukemmel bir urun cikiyor ortaya.turkiyede muz artik luks bir meyve degil,sezonunda alinacak muzlar cok ucuza gelecektir.uretimi cok basit, evde kendiniz bile deneyebilir ve ne kadar guzel oldugunu gorebilirsiniz.bakkallara ve ozellile kuruyemiscilere kolaylikla satilabilecek bir urun.cok samimi bir sekilde ,ictenlikle bu urunu bir denemenizi arastirmanizi tavsiye ederim.arkadasim ben beceriksizim ben evde kendim yapamam derseniz size soz veriyorum kim isterse ben buradan gonderecegim.en azindan denemis gormus olursunuz.

bu arada tarkanex bey cizmis oldugunuz bir arabaya dinozor sirti koymussunuz :) aksam aksam ayakustu beni guldurdunuz.belki daglik arazide kamuflaj olur diye mi dusundunuz bilemiyorum.affiniza siginarak saka yapiyorum.
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf

çok teşekkür ederim benimle aynı kafada olan insanların bulunması çok güzel fakat elimizde tutacak insanların bulunmamasıda ayrıca üzücü fikir üretmek ürettiğini satmak çok zor bu ülkede

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
armağan bey merhabalar
yazımı okuyp yorumda bulunmanız hoşuma gitti ilginiz için teşekkürler dilerim.....
bu arada fikir üretirken mutlaka çizim sırasında bir şeylerden etkileniyorum aslında o aracı bir hayvana benzetmek istedim sıradan otomobil görüntülerinden çıkıp aynı techizatı bir hayvan şekline getirip değerlendirmek istedim gülmeniz beni çok sevindirdi...

SİZCE İSTANBULA TELEFERİK SİSTEMİ GELMELİMİ YADA BOĞAZDA DUBALARLA TAŞIMACIK YAPILABİRMİ

6.HİSSİNİZE İNANIRMISINIZ.

ŞUNU SORMAK İSTERİM İNSANLARIN BURCU İLE KARİYERLERİ SİZCE AYNIMIDIR.

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tarkanex

Bu nasıl bir soru öyle :) farzedelimki aynı olsa En gariban burç hangisi olurdu ?
Fakir ve başarısız insanların burcu astroloji dışı ozaman?

Arkadaşlar zamanında konikste baya komik konular ciddi ciddi tartışılmış :)

Bu arada eski konulara merak sardım çünkü günümüz konuları hep aynı İşte bu diyebiliceğim" devam et arkadaşım" diyebileceğim fikir yok
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye205 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
çok teşekkür ederim benimle aynı kafada olan insanların bulunması çok güzel fakat elimizde tutacak insanların bulunmamasıda ayrıca üzücü fikir üretmek ürettiğini satmak çok zor bu ülkede

Son günlerin oldukça gündem yaratan kavramlarından biri bu “Talent Management / Yetenek Yönetimi” kavramıdır - "elimizde tutacak insanların bulunmamasıda ayrıca üzücü" !

Kurumların, günümüz rekabet ortamında farklılık yaratabilmeleri, hedef ve stratejilerini gerçekleştirebilmeleri adına ellerindeki en önemli unsurun nitelikli insan gücü olduğu tartışılmaz,ama ülkemizde gelişme göstermeyen özellikle altını çizmek istediğim - " Butik Stratejik Danışmanlık" sektörü.

Tüm bu kavramlar gündemde yerini alırken, beraberinde ise zorunlu olup olmadığı tartışmalarını da beraberinde getirmektedir. İşte buda, mevcut "Kurumsal Stratejik Danışmanlık" sektörüyle " Butik Stratejik Danışmanlık" sektörü arasında ki farklılıktır.

Günümüzde herhangi bir yönetmeliğin uygulanabilirliği mevcut dünya standartlarına bağlıdır. Dolayısıyla farklı Hizmet ve Ürünlerin farklı pazarlara girebilmesi bu standartları taşımasına bağlıdır.

Dünya piyasalarının isteklerini karşılayabilecek seviyede milli standartlara sahip, fonksiyonel durumuna ve yönetiminin inanmasına bağlı olarak, ülkemizin " Butik Stratejik Danışmanlık" sektörünü geliştirilmesi gerekmektedir.

Son günlerin oldukça gündem yaratan “Talent Management / Yetenek Yönetimi” gibi kavramlarını, uygulanabilirliği maalesef ülkemizde sıkışmış durumdadır dünya standartları ve yönetmeliklerin arasına, mevcut bizim "Kurumsal Stratejik Danışmanlık" Sektörü ile.

Anlatmak istediğim arkadaşlar, bizim yetenek ve proje geliştirme ve en etkili şekilde uygulanabilirliği gelişmiş Profesyonel Danışmanlık sektörüne bağlıdır.
Her bir kuresel stratejide, birbiriyle iliskili bir dizi strateji daha vardır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye205 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Alıntı Yapılan Metin:

Arkadaşlar zamanında konikste baya komik konular ciddi ciddi tartışılmış :)

Bu arada eski konulara merak sardım çünkü günümüz konuları hep aynı İşte bu diyebiliceğim" devam et arkadaşım" diyebileceğim fikir yok

masal06 eski bir yazıyı güncelediniz, konuyla ilgili gelişme varmı, ne değişti? Konuyla ilgili en direct Danışmanlık sektörünü ilgilendiren bir değişiklik oldu mu? Hayır, olmamıştır ve olmayacaktır! - " devam et arkadaşım"
Her bir kuresel stratejide, birbiriyle iliskili bir dizi strateji daha vardır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye3 yazı
SANIRIM HER YIL TÜRKIYEDE PROJE YARISMALARI YAPILIYOR .ONLARA HER YIL KATILIP PROJELERDE KENDINI ISPATLARSAN FIRMALAR SENDEN PROJENI SATIN ALIYOR ::TELIF HAKKINI YANI..SENIN BASINDA DURMAN GEREKEN BIR PROJEYSE SENDE FIRMADA CALISMAYA BASLIYORSUN .BENCE ONLARI ARASTIRIP KATILABILIRINSIN::SIMDIDEN BASARILAR..INTERNETTEN ´´PROJE YARISMALARI ´´
A&KETENCI

Yerleşim Avusturya / LinzMeslek Di?er