Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Herkese Hayırlı İşler Hayırlı Pazarlar

Başlatanhalil45Tarih13/08/2010 15:16:38Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye55 yazı
öncelikle herkese selamlar hayırlı işler ben kendime ait 25m2 bir dükkanda tekel büfe işletiyorum bulunduğum nokta çarşı ortasında dar bir caddede yaya trafiğinden ziyade araç trafiğinin çok yoğun işlediği genelde köylü ve esnafın kullandığı bir caddede ve ilçeye aracıyla dışardan gelen çarşıya girmek isteyenlerin %70 inin alternatifsiz geçtiği bir cadde hal böyle olunca insanlar araçlarını park edip alışveriş yapamıyorlar kaldırımda yürüyen yayalarda tatmin edici değil %5 karla sigara satmakla ancak ayakta kalabiliyorum ve gece gündüz, pazar günleri, yılbaşı ve bayram gibi zamanlarda çalışmaktan mutsuzum
bu şartlarda bu işyerinde 20 000 tl sermaye ile akşamları evimde ıstırat edebileceğim pazar günleri ailemle piknik yapabileceğim bir iş kurmak istiyorum fikirleriniz ve
yorumlarınızla yol gösterirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye167 yazı
sermaye sınırlı olduğundan , Olsa olsa en iyisi , bakkallara - marketlere gıda üzerine pazarlama olabilir ,
işler ilerleyince kangoo araba ile sürdürürsün , pekmez ,turşu , reçel, bal , ceviz ,kuru üzüm , fındık , badem , pestil , küme ,
geçen bir bakkal sahibi bana yakınıyordu , piyasada doğru dürüst pekmez yok diye , yani varda hepsi seri imalat , o eski pekmez lezzeti yok , herkes şikayetçi ,
bunları yerinden doğal bulup pazarlayan kimse kesin kazanır ,
Ama seri imalat olmayacak , köylerden en doğal lezzetli haliyle getirtilip , pazarlanacak ,
mutlaka birşeyler olur ,
kolay gelsin..
herkese başarılar : )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye55 yazı
sayın ercan erkan fikirleriniz için çok teşekkürler fikriniz mantıklı ancak ben manisanın üzüm diyarı bir ilçesinde yaşamaktayım bahsi geçen pekmez, kuru üzüm, reçel, turşu türü ürünler malesef burda alıcı bulmaz çünkü nüfus köy kökenli herkesin bağı bahçesi var bu çevre ilçelerde de böyle denizli ve ilçeleri manisa ve ilçeleri izmirin bir çok ilçesi bu işi yapmak için en az 200 km. açılmam lazım yapan hemşehrilerim var bahcılıkla uğraşan insanlar ve bunları satmak ancak kışın mümkün dolayısıyla ek iş olarak yapılabilir

Yeni Üye55 yazı

naylon poşet, çeşitli ambalaj ve temizlik ürünleri hasta bezinden tutunda fırça paspas a kadar deterjan gibi şeyler satmayı düşünüyorum bu konuda bilgi alabileceğim veya farklı sektörleri önerebilecek arkadaşlar yok mu? yardımcı olabilecek