Aranıza yeni katıldım ve neden daha önce bu siteye girmedim diye kendime sorum :)
Kısaca kendimden ve iş hayatımdan bahsedeceğim.
27 yaşındayım ve ilk iş tecrübemi 9-10 yaşlarındayken kura çektirerek kazandım :) Liseyi bitirdikten sonra Ankara İtfaiye meydanında telefon tezgahı işlettim yaklaşık 9 ay civarı ve kendi isteğim ile devrettim. Sonrasında bir internet cafede çalışmaya başadım ve ilerleyen zamanlarda burayı devralarak işletmesini yaptım ve kendi isteğim ile gene devrettim. Bunun ardından tamamen başkasına bağımlı bir şekilde 3 yıl süre ile TTNet de çalıştım ve yine kendi isteğim ile işten çıktım.
Şu anda Ankara Keçiörende VCD/DVD dükkanı işletiyorum, gelir olarak taminkar, ancak işi ve ortamı sevmiyorum, burayıda devredeceğim kesin kararlıyım, hatta mevcutta bir müşterimde var.
Asıl konuya geliyorum, seveceğim, zevk alacağım, çalışırken eğleneceğim ve aynı zamanda maddi anlamda beni çok iyi şekilde tatmin edicek bir iş peşindeyim.
Bu durumla ilgili olarak önümde 3 farklı alternatifim var, hepsindende olur cevabı aldım.
1- Ankara Gölbaşında 21 dönüm arazi üzerine kurulu açık havuz.
2-Ankara Etlik Yayla Mahallesinde Paintball
3-Antalyada 5 yıldızlı bir tatil köyünde jet-ski kiralama
Hemen hemen tüm işletmeler sezonluk sayyılan işletmeler, ancak bunların içersinde getirisi en fazla olan jet-ski diye düşünüyorum ve şu anda o işe yoğunlaştım.
Sormak istediklerim;
Jet-ski kiralama işletmeciliğinde sanırım her müşteriye mecburi olarak sigorta yapılıyormuş, araçlara sigorta ve kasko.
Jet-ski ile ilgili olarak, motor ömrü nekadardır, 2. el almak mantıklımıdır, vergisi nekadardır, bakımları ne aralıklarla yapılır, yakıt tüketimi nekadardır gibi sorulara cevap arıyorum ancak bulamıyorum.
Ayrıca 10 dakikalık kiralama hakkında emsal bir bedel biliyorsanız öğrenebilirmiyim.
Şimdiden teşekkürler