Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Tekstil İhracatı Yapmak İstiyorum

Başlatanyigit-aTarih15/07/2010 15:02:16Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Merhaba

Ben Tekstil İhracatı yapmak istiyorum , sizce nerden nasıl başlamalıyım , nasıl bir müşteri potansiyeli oluşturmalıyım , aracı kurumları ve destekleri nasıl kullanmalıyım . Kısaca beni tekstil ihracatı ile yönlendire bilirseniz memnun olurum.

Herkese Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Yeni Üye28 yazı
tekstilin hangi urunu var oncelikle onemli olan bu ev tekstilimi hazir giyim mi vb.
tekstille ilgili marka sıkıntısı var hazır giyimse eger markalarla (cakma tabirr edilen) avrupaya bulasma canini yakarlar.
ev tekstili diyorsan ticaret mustesarliklariyla baglantiya gec (buyuk is yapmiyorsan ilgilenmezler veya tanidik bulman lazim)
internet uzerinden arastirma yapabilirsin veya alirsin urununu yanina binersin ucaga gidersin urununu tanitirsin musteri cikartirsin tahminim
veya fuarlari takip et fuara para ayarlayamam diyorsan fuarlara yakin otellerin lobilerindede musteri bulme ihtimalin var.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı
hazır giyim , konfeksiyon ürünleri ağırlıklı düşünmekteyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye23 yazı

..

Yerleşim Özbekistan / TashkentMeslek Dany?manlyk
Üye153 yazı
slm yiğit bey ilk önce şunu söyleğim size tekstili biliyormusunuz bu iş çok incedir hatayı af etmez
birden tepetakla gelir adam bir mal geri döner elinizde patlar sıkıntı yaşarsınız onun için sürekli
bir B planınız olması lazım lütfen bilinçsiz girmeğin işe bizde tekstil ile uğraşıyoruz isterseniz
fikir alış verişi yaparız kolay gelsin.
imports_export@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye51 yazı
elınızdekı urunlerın resımlerını gonderırsenız fıyat bılgısı ıle yardımcı olabılırım

msn ve mail adresim fta-import@hotmail.com
www.fta-group.at.ua

Yerleşim Türkiye / DonetskMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye33 yazı
Öncelikle herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Bünyemde stock olarak çocuk eşortman altları ve kız çoçuk taytı bulunmaktadır.

Bunun Dışında çalışmak istediğim tarzı aşağıda size özetlemeye çalışacağım.

Yurt Dışı Müşterilerin İstekleri üzerine belirlenen tekstil ürünlerinin burada üretimini yaparak ihraç etmeyi düşünmekteyim.
Bu konuyla ilgili olarak üretim aşamalarındaki teknik bilgi ve alt yapıya sahibim.

Yurt Dışı Pazarlama Ve Müşteri Bulma Konularında Sizlerin Görüş Ve Fikirlerini Beklemekteyim.

Teşekkürler.

Yeni Üye7 yazı
Selamun-aleykum! Azerbaycana tekstil urunlerinin Turkiyeden ihracatini planliyorum. Ilkin maliyyet yoklugu var. Bana yardimci olan olursa onunla ortaklik yapib guzel ish kura biliriz. Ilgilenenler lutfen: oex_03@inbox.ru ile irtibata gechsinler.
oex_032inbox.ru

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Mühendis
Yeni Üye74 yazı
Merhaba Yurt disina marka kot pantolon yollaya bilirseniz detayli goruse biliriz..

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Ythalat / Yhracat
Üye334 yazı
selam bendeingilieterdeyim bu isi yaptim once adersim ertan_turgut1980@mynet.com
oncelikle marka olmayan urun yollamak lazim basiniz agirmasin bana cocuk kot pantolon ve esofman ayarlarsaniz calisabiliriz ama sermaye sorunu var size kalmis bunu cozerseniz ingiliterde cok musterim var ingiliz pakisatanli hintli turk vs..kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
mrh yiğit bey nasıl nasıl bi çalışma isityorsunuz bizler birebir çalışıyoruz çalışmalrımız arap ülkelri yardımçı olacağımız inanıyoruz fatihoz_suriye@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye28 yazı
mrblar yigit bey
rusya düşünürseniz bekliyorum
odesa30@
resim ve fiyat

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye28 yazı
meraba herkeze

orjinal markalı , yerli uretım , ihracat fazlası urunlerı toplu alım ısteyen olursa yardımcı olabılırım. ardacan83@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye398 yazı
ukrayna dusunursenız ıs bırlıgı yapabılırız. Ayrıntıları telde yada maılle gorusebılırız.
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye82 yazı
Rusya daki alt yapiyi ben hazirlar isem magaza depo firma gibi, ortak calisma imkani dogarmi? St. Petersburg sehrinde.
fatih orman urunleri

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Ymalat
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşım
daha önce de yazdım bir arkadaş için. Ben şu an Cezayir'deyim. BurAda yeni şirket kurduk tekstil üzerine Türkiye'den tekstil ürünleri getireceğiz. İstersen detaylı bilgi verebilirim düşünmek istersen. Cezayir iyi pazardır. Tekstil konusunda yurtdışına bağlı ( öz. Türkiye ve Çin )
Mail adresimi ve telefon numaramı özelden yollarım.
mail : esved.duhan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşım
daha önce de yazdım bir arkadaş için. Ben şu an Cezayir'deyim. BurAda yeni şirket kurduk tekstil üzerine Türkiye'den tekstil ürünleri getireceğiz. İstersen detaylı bilgi verebilirim düşünmek istersen. Cezayir iyi pazardır. Tekstil konusunda yurtdışına bağlı ( öz. Türkiye ve Çin )
Mail adresimi ve telefon numaramı özelden yollarım.
mail : esved.duhan@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye0 yazı
Bu siteden ihracat diyen herkese yazdım hepsi buhar oldu uçtu.

Yerleşim Türkiye / SilindiMeslek Reklam
Yeni Üye7 yazı
mrb arkadaslar ben almanyadan yaziyorum siteyi takip ediyorum ama somut bisey yok yoruma dayali ticaret olmaz kac defa bazi arkadaslara yazdim ürününüz ne fiyatiniz ne nasil calismak istersiniz diye ama yazan yok bi is ya yaparsin yada yapmassin arkadaslar üretici olan insan malininin satisinin nasil yapilacagini bilmesi lazim bana almanyaya bayan üzerine textil _kot abiye vs _ürün lazim fiyat ne? cevap alamiyoruz bu tarz seylerde

Yerleşim ALMANYA / UlmMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
İhracat yapmak isteyen firma olayını bir hastalığa benzetebiliriz.Bu hastanın tedavisi ilk olarak kurumsal kimlik oluşturmaktır,ikinci olarak satacağı ürün hakkında iyi bir tanıtım hazırlamalıdır.Sonra ki ilaç hedef pazar seçimi,hedef pazar seçiminden sonra ki aşama satacağı malı talep eden hedef pazarda ki firmaları bulma aşamasıdır.Bunları da elde ettikten sonra ihracat yapmak isteyen firma önce kendini sonrada mallarını ithalatçılara iyi tanıtabilmelidir.Bunların sonrasında erişilebilirliğiniz artmış olacak, güvenle mallarınızı yurt dışına yollayıp güzel kazançlar elde edebilirsiniz.Şunu sakın unutmayın bir uzman olarak söylüyorum,bölgesel hatta kıtasal olarak krizler olabilir ancak Dünya'da ne üretirseniz üretin malınıza olan talep hiç bir zaman bitmeyecektir.Tek konu malınızı talep eden doğru kimselere ulaşabilmenizdir.
Kontakt Kurunuz;0554 383 28 58
Referanslarım: Kobalt , Gar Deri , Bross Çorap ,Tekpas Ltd , Artista Gıda , Altıntaş Kuyumculuk
Pro.Foreing Trade Expert
M.Can DANYELİ

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye34 yazı
Arkadaşlar mesajlarınızın hepsini teker teker okudum,
.Bu anlamda ek olarak şunu soylemek isterim.
Biz İstanbulda Çinli Dış Ticaret Uzmanları tarafından kurulan ve yöneticileri Çinli Olan uluslararası İthalat-İhracat danışmanlık şirketiyiz.
Çine istediğiniz ürünü İthal etmede yada İhraç etmede direk birinci kişilerden destek ve danışma anlamında her türlü bilgiyi sadece bir maille yada bir telefonla alabilirsiniz.Çindeki(yewu ve guangzhou ofisleri) ve İstanbuldaki ofislerimizde hemen hemen tüm çalışanların çinli olması pazar araştırması ve fiyat uygunluğu ve en önemlisi güven açısından
bize danışan arkadaşlara bir çok anlamda yararı olmuştur.Ve hepsi şu an ithalatını yada ihracatını artırararak devam etmektedir.
omerseyhan47@gmail.com
05378982061

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
adana dan yurt dışına fason penye gönderebilirim. iilgilenen arkadaşlar mail atabilirler.
miremrem@hotmail.com
urün bilgilerini ve fiyatlarını ve ayrıntıları görüşebiliriz.
yurt içi ve yurt dışı tekstil ticareti

Yerleşim Türkiye / AdanaaMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
Herkese merhaba,
Yeni üye oldum. İhracat konusunu daha önce arkadaşlar açmış, bende şansını denemek isteyenlerdenim. Araştırmalar yapıyorum, yönetmelikleri okuyorum. Tabi sonu gelmiyor araştırmaların. Yurt dışındaki müşterilere ulaşmanın parasız bir yolu yok (Fuar ziyateri dışında).
Toptan kıyafet alıp ihrac etmek istiyorum. Yurt dışı firmaları bulmanın yöntemlerini paylaşmanızı rica ediyorum. Düşünemediğim yöntemler vardır mutlaka. Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Çalışan kazanır, er yada geç...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye2 yazı
Ihracaat yapmak istediginiz urunleri belirtebilirseniz eger uygun urunlerde Ingiltere icin calismak isteriz.
I>Y

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Merhaba,

Abiye bayan kıyafeti başta olmak üzere her türlü konfeksiyon ürününün ihracatını yapmak istiyoruz.
Eğer ilgilenirseniz, size resimler ve fiyatlarla ilgili detaylı bilgi verebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye464 yazı
Yurt Dısına Gönderime Hazır 45000 Adet Kaliteli Kot Pantolonum Var İstiyen Dostlarım Ciddiyetini Gördüğümüz Takdirde Depomuzdan Ürünlermize Bakabilirler.

Tek Tek'de Kontrol Edebilirler.

Fiyatımız Net 8 Tldir Pazarlık Yoktur. Bu Fiyat 45000 Adet İçin Gecerlidir.

Aracıyız Bu İşte Sözleşmesiz İş Yapmayız.

Saygılar.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
merhaba arkadaslar

turkiye geneline ve yurtdisina toptan urun gonderebiliriz.
urunlerimiz ev tekstili ve bay,bayan,cocuk ic giyimdir ve corap
urunler kendi markamizdir ileriki donemlerde turkiye genelinde subelerimiz acilacaktir subelikler bolge bayilikleri verilecektir.
suanki merkez subelerimiz hollanda ve turkiyedir.urunlerimiz uretimden direk musteriye toptandir.ilgilenen arkadaslar sartlari gerekli kosullari detayli gorusmek isteyenler mail atabilirler.
slmlar saygilar
selcuk

Yerleşim Hollanda / HertogenboschMeslek Tekstil
herkese merhaba istanbulda erkek t-shirts imalatçısıyım ilgili arkadaşlar e-mail e mesaj atabilirler teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye1 yazı
iy çalışmalar herkeze elimizde bulunan örme sıtok kumaşları satmak istiyoruz ilgilelenler araya bilirler 0541 820 13 34